A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Reebok Forever Floatride Energy, a környezetvédő sportcipő

Mint arról már korábban beszámoltunk, az Adidas komoly erőfeszítéseket tesz környezetünk védelme érdekében. Az Adidas évekkel ezelőtt megvásárolta a Reebok márkát, így egyértelmű, hogy vállalaton belül természetes a környezetvédelem. Ezért a Reebok is megjelent a sportcipők következő generációjával. A Reebok küldetése, hogy tökéletes kényelmet nyújtson a sportolók számára.
 
Reebok
 
Ezt most már olyan sportcipővel is be tudja számunkra bizonyítani, amely teljes mértékben természetes alapanyagokból készül. Algából, eukaliptuszfából, babból, vagyis nővényi alapanyagok felhasználásával készít a Reebok márka sportcipőket. Nézzük is meg milyen innovatív technológiát alkalmaz a Reebok sportszergyártó ennek érdekében:
 
REEBOKA Forever Floatride Energy névre keresztelt Reebok sportcipő az amely rendelkezik ezen innovatív technológiával. A Reebok új fejlesztésű sportcipőjének felső része eukaliptuszfából készült, ami a Reebok szerint nem csak erős, de légáteresztő tulajdonsággal is rendelkezik. A sportcipő talpbetétjének elkészítéséhez szintén nővényt, algát használt a márka, a talphoz pedig természetes gumi. A sportcipő középső, párnázott részét ricinusbabból készítették el a Reebok fejlesztői, ami segít stabilan tartani a sportoló lábát, legyen az profi sportoló vagy lelkes amatőr. REEBOK
 
Ez az élvonalbeli technológia segít abban, hogy a párnázottság a kényelem és rugalmasság tökéletes harmóniáját adja a sportolója számára. Mindez azért is fontos mert futócipőről beszélünk.
 
A Reebok fejlesztői számára az is fontos szempont volt az alapanyagok kiválasztása során, hogy az általuk elkészített sportcipő hasonlóan strapabíró legyen, mint a hagyományos eljárással gyártott cipők.
 
A vásárlói döntés egyik fontos tényezője a környezettudatosság illetve a kényelem és a hosszútávú használat lehetősége. Ezt a márka rajongói teljes mértékben megtalálják ebben az innovatív modellben. 
 
Reebok
Amennyiben szeretjük a hagyományos modelleket is, amelyet a Reebok márka kínál számunkra, akkor javasoljuk a Reebok Fithex TR, Energyflux vagy a Reebok Astoride Essential sportcipőket, amelyek már az Adidas-al történt együttműködés gyümölcsei.
 
Könnyű, kényelmes, modern dizájnnal ellátott sportcipők legújabb generációjának képviselői. Keressünk női Reebok sportcipőt, vagy férfi Reebok sportcipőt, a mindennapokra az egyik legjobb választás a Reebok Classic Leather széria, amely bármely helyzetben, irodába, egyetemre, egy laza partira is tökéletes választás.
 
Amennyiben számodra fontos a környezetvédelem a Reebok modellekkel nem hibázol.