A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Borítéktáska

Női borítéktáska vagy másnéven Clutches:
Egy elbűvölő estélyi ruhához egyértelműen egy gyönyörű borítéktáska tartozik, amely természetesen biztonságosan érzi magát a felkar alatt vagy  egy kézben tartva. De a borítéktáska nem egyenlő a borítéktáskával, mindannyian tudjuk, hogy melyik esti táskát kell vinni  egy eseményre,hogy mi legyünk az est fémypontjai.

Egyszerű és elegáns vagy robusztus és extravagáns? Vagy inkább édes, játékos és abszolút szórakoztató? Igazad van, az okostelefonod, a pénz, a kulcs, a rúzs és a szempillaspirál mint hűséges társaidnak megfelelő helyet kell biztosítani, hogy mindig kéznél legyenek. Az igazán elbűvölő esti rendezvényre diszkréten kell öltözködnünk, fekete, ezüst vagy arany színű borítéktáskát kell választani a díszes estélyi ruhákhoz. 

Klasszikus megjelenés esetén, javasoljuk a doboz formájú esti táskát,amely kissé könnyebb, és mindig jó megoldás. A klasszikus borítéktáska a pénztárca alakját veszi fel. Ha még azt sem tudod, hogy mi vár rád este, akkor vidd magaddal a  klasszikus borítéktáskát, amellyel egyszerűen nem tehetsz semmi rosszat.
Amennyiben egy partira vagy hivatalos,akkor valami extravagánsra van szükséged.Válassz egy  modellt tele kristályokkal, csillogással és kövekkel,fémes megjelenéssel. Ezzel varázslatos lesz megjelenésed.
Meghívtak egy esküvőre? Fantasztikus élményben lesz részed, akkor itt az ideje egy romantikus borítéktáskának, teli virágokkal,hogy te is átszelemülten e ltudj merülni a romantikában.
Bármilyen eseményen is veszel részt egy biztos , a HLFShoes.com webáruházban rengeteg borítéktáska közül tudsz választani, mindig megtalálod
a legmegfelelőbbet.

Rendezés:
Nézet: