A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

HLF Blog

 - Stílus, divat, márkák, minden a cipők és kiegészítők világából! - 

2019. 07. 03. 10:48:43
Márkás hátitáskák középiskolásoknak Igaz, hogy még nagyban tart a vakáció, de gyorsabban itt lesz a következő tanév kezdés mint ahogy azt a diákok szeretnék. Mikor gyermekünk középiskolába megy, szeretnének komolyabb, divatos, márkás iskolatáskát választani maguknak. A szülők döntései többnyire a biztonság, láthatóság és a kényelem körül forognak, míg a tanulók általában a külső alapján választanak maguknak megfelelő iskolatáskát.
2019. 07. 02. 10:00:21
Gyermek iskolatáskák érkeztek webáruházunkba Készülünk a szeptemberi tanévkezdésre, hiszen minden gyermek hatalmas élményekkel, kicsattanó jó kedvvel kezdi meg az idei tanévet. Ehhez minden gyermeknek szüksége van egy tökéletes iskolatáskára, hogy minden szükséges eszköz, tanszer, könyv elférjen benne.
2019. 06. 23. 09:25:19
Trixie iskolatáska előnyei Az iskolatáska kisiskolásoknak legfontosabb tulajdonságai az ergonómia, az egyéniség, a tartósság és a láthatóság. Gyermekeink napjuk nagy részét az iskolában töltik, ehhez magukkal kell vinni az összes szükséges eszközt, írószert, tanszert, és egy kis nasit is. A tökéletes iskolatáska kiválasztása nehéz feladat számunkra, hiszen a praktikum mellett figyelnünk kell arra is, hogy gyermekeink iskolatáskái megfelelő dizájnnal legyenek ellátva. 
2019. 06. 04. 14:09:09
Adidas Terrex Swift Solo, a tökéletes férfi cipő Az Adidas TERREX Swift Solo cipőket a szabadtéri sportok szerelmeseinek tervezték, különösen a túrázás szerelmesei kedvelik az Adidas ezen modelljét. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy az Adidas ezen sportcipője tökéletesen alkalmas többcélú felhasználásra is.
2019. 05. 31. 17:27:44
Platformos sportcipő az idei nyár slágere, de így lesz ez jövőre is? Már korábbi blogbejegyzésünkben írtuk, hogy a sportcipőinket nem csak az edzőteremben vagy a futáshoz használjuk. Teljesen átalakultak az elmúlt évtizedekben a sportcipő viseleti szokásaink. A 90-es években kezdtünk el utcai viseletként sneakerst viselni. 
Természetesen a 90-es évek sportcipői, masszív talpú cipők voltak. Abban az időben, a divattervezők főleg gyakorlati szempontok alapján alakították ki kollekcióikat.
2019. 05. 17. 09:43:39
Nike Air Force One sikerének titka A Nike Air Force One a Nike választék egyik legismertebb tagja. Talán a Nike Air Max ismertebb modell. Annak járunk ma utána, hogy miért is ilyen kedvelt a Nike Air Force 1. 
Fontos szempont egy cipő, sportcipő megvásárlásakor, hogy mennyire tartós, mennyi ideig tudom viselni.
2019. 05. 17. 09:33:24
Adidas sportcipők 25.000 forint alatt Milyen Adidas sportcipőt válasszak magamnak 25.000 forint értékben? Szeretem az Adidast, korábban is vásároltam már ettől a márkától és meg voltam vele elégedve. Kényelmes, sportos, divatos. Mindig is utcai viselethez hordtam a sportcipőimet, tehát farmerrel, pólóval, dzsekivel esetleg egy könnyedebb inggel. Milyen modelleket is kínál az Adidas márka ebben az ár szegmensben?
2019. 05. 07. 09:29:15
Nobo táska harmóniája Előző cikkünkben, amelyben a Nobo női táskák és a pénztárcák harmóniájáról értekeztünk, úgy fejeztük be, hogy Nobo pénztárcák megfelelőek estélyi ruhákhoz is. De mely Nobo táskák megfelelőek a mindennapi viselethez? A Nobo válltáskát, kézitáskát időtlen elegancia jellemzi. Amennyiben évekig gondosan kezeljük a táska felületét, mindig ugyanolyan stílusos megjelenésű lesz.
2019. 05. 06. 18:14:54
Női bőr táska készítése, tervezése

Minden évszak előtt a divattervezők áttekintik a termékcsaládjuk választékát. Mi az amit még lehet a táskákon fejleszteni, javítani, az aktuális divatirányzathoz illeszteni a színeket, formákat. Egy lépést ilyenkor hátra lépünk, és megpróbáljuk távolról szemlélni a női táskáink választékát, azon gondolkodunk, hogy mit tudunk még javítani az eddig is imádott táskáinkon.

2019. 05. 03. 15:57:51
Lacoste férfi cipő Szürke póló, könnyű farmer és Lacoste cipők. A férjem irodai viseletként alkalmi eleganciát választ. Imádja a krokodil logóval ellátott pólót, férfi cipőket. Egyszerűen nem hajlandó mást felvenni. Ahogy mindig is tette, mert a szülei erre tanították, hogy az alkalomhoz illően mindig legyen sportosan elegáns. A Lacoste márka pontosan ezt sugallja.