A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

HLF Blog

 - Stílus, divat, márkák, minden a cipők és kiegészítők világából! - 

2018. 11. 08. 08:21:49
Válltáska karácsonyra?

Már csak pár hét, és ismét itt a karácsony, ami nemcsak az év egyik legszebb, de sokaknak az év legidegőrlőbb időszaka is egyben.

 

Ezerszer hallott frázis, hogy legalább annyira jó adni, mint kapni. Nincs is jobb érzés annál, mint amikor a karácsonyfát körbeülve izgatottan várjuk, hogy végre szeretteink kibontsák az általunk kiválasztott ajándékokat.

2018. 11. 05. 15:52:03
Solier és Felice márkák webáruházunkban Újabb márkával bővül választékunk, valódi bőrből készült táskáink szortimentjében már megtaláljátok a Solier és Felice termékeit. Tökéletes kidolgozás, selymes tapintású bőr, kiváló ergonómia, gyönyörű színek jellemzik a két márkát. Mivel közeleg az év legnagyobb családi ünnepe a karácsony, ezért is igyekszünk a legszélesebb választékot biztosítani vásárlóinknak.
2018. 11. 05. 15:02:21
Bokacsizma az őszi/téli szezon slágere A legfiatalabbak is emlékeznek még a Guns N' Roses dalára, a November Rainre, milyen is egy romantikus séta a kivilágított városban, miközben hullanak a falevelek.
Ebben az időszakban reggelente ködös, párás idő fogad minket. Napközben, ha szerencsénk van kisüt a nap, ha nem akkor marad a szürkeség. Ha még rosszabb, akkor szemerkél, esik az eső egész nap. Milyen cipőt is viseljünk ezeken a napokon, hogy kényelmes is legyen, meleg is legyen, de ne túl meleg, mert az sem jó.
2018. 10. 25. 18:56:40
Valódi bőrből készült férfi válltáska A megfelelően kiválasztott férfi válltáska akár bőrből vagy műbőrből esetleg szövetből még a legegyszerűbb öltözéket is egyedivé és karakteressé tudja varázsolni. Fontos azonban, hogy az egyes kiegészítők az esztétika szempontjából harmonizáljanak egymással, ízléses összeállítás jöjjön létre. A természetes bőrnek megvan a maga szépsége, ha már egy ilyen kiegészítőt választunk, nem biztos, hogy szükséges még egy figyelem mágnes öltözékünknél.  Ez igaz akár a férfi övekre, kesztyűkre, sapkákra is.
2018. 10. 18. 16:04:18
Diplomata táska, az örök klasszikus

Ki ne emlékezne, még a gyermek korára, mikor szögletes formájú táskákkal szaladgáltak, mentek munkába őseink, rokonaink. Aktatáskával, hiszen abban az időben nem volt még hordozható számítógép. Kimondani is szörnyű. Napjainkban, minden más, a klasszikus, egyszerű forma, sokkal szebb, stílusosabb, forma tervezettebb lett. Az alapanyag viszont nem változott, az időtlen, az örök, amely mindig is velünk lesz: a valódi bőr.

2018. 10. 16. 15:17:49
Karácsony lesz idén is!

Mindenki szeret ajándékot kapni. A karácsonyi ünnepek különlegesek számunkra. Ez az az időszak, amikor minden gyermek és felnőtt, fiatal és idős szeret ajándékot adni és kapni.

Valami különlegeset kapni, amit nem engedhet meg magának, vagy nem tudja megvásárolni, mert helyileg messze van...

2018. 10. 10. 10:25:04
Valódi bőr táska, jutalmazzuk meg önmagunkat Kedves sorstársaim, akik nem állnak meg egy pillanatra, hogy élvezzék a sikert mikor valamit elértek, azok vagy mazochisták vagy egyszerűen elfelejtették, hogy hogyan is kell örülni. Az élet már csak olyan, hogy vannak kudarcok és sikerek is, akármilyen keményen is dolgozunk.  Az emberekben van egy természetes hajlam(főleg bennünk magyarokban), hogy a negatívumokra koncentrálnak és azon agyalnak,  ami nem sikerült.
2018. 10. 03. 11:36:47
Egy férfi laptoptáska mindennapjai Hétközben mikor hazaérkezünk Jóskával a munkából, letesz az előszobában. Útközben kisebb vagy nagyobb dolgokat vásárol. Villamosjegy, újság, víz, vagy  ebédre, vacsorára egy kenyeret, szendvicset. A bélésem tele van azzal, hogy amit vásárol, csak belém hajítja, nem azért vannak izgalmas rekeszeim, rejtett zsebeim, hogy ezeket ne használja.
2018. 09. 26. 08:43:51
A hátitáskánk, utazás az OktoberFest-re
Ha már ősz, akkor OktoberFest, amelyet hagyományosan szeptember végétől október elejéig tartanak. Zene, sőr, jó kedv. Mi kell még? De honnan is ered ez a népfesztivál? Az első fesztivál egy lóverseny volt, amelyet 1810-ben rendeztek, mégpedig Ludwig herceg és Terézia hercegnő tiszteletére. 
Mivel az OktoberFest-et Münchenben rendezik, így utaznunk kell. 
2018. 09. 19. 09:49:28
A titokzatos férfi válltáska Világos ing, laza farmer, elegáns cipő, sportóra. Így nézek ki, mikor elmegyünk alkalmanként pénteken meginni egy sört a haverokkal. A munka befejezése után azonnal el megyünk a  barátaimmal egy esti italra a klubba vagy a város szabadtéri bárjába. A legjobban a vízpart közeli helyeket szeretem, ahol egy hét kemény munka után kiengedhetjük a gőzt.