A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

HLF Blog

 - Stílus, divat, márkák, minden a cipők és kiegészítők világából! - 

2019. 09. 09. 14:55:44
Legendás Asics sportcipők Kezdjük is rögtön egy kérdéssel, hogy miért legendásak az Asics sportcipők? Az egyik legfontosabb tény, amit érdemes megemlíteni, az egyedülálló Asics Gel® technológia, amely az 1980-as évek közepén jelent meg a márka cipőiben. Az Asics már korán felismerte, hogy az innováció egy fontos alappillére ennek a szakmának, ezért létrehozott egy saját kutatóintézetet.
2019. 09. 09. 10:48:27
Férfi laptoptáska, különleges kiegészítője az üzleti életnek Az üzleti táskák gazdag története hosszú századokra nyúlik vissza. Már a középkorban is használtak üzleti táskákat, amely üzleti táskában az akkori kereskedők szállították a fontos üzleti dokumentumaikat. Napjainkban a férfi táska szerepe átalakult, már nemcsak funkcionális szerepet tölt be, hanem divatos kiegészítője is a férfiak ruhatárának. A klasszikus téglalap formájú diplomatatáskák kora leáldozott.
2019. 09. 08. 18:47:49
A női laptoptáskák miben különböznek a férfi laptoptáskától? Abban, hogy a női laptoptáskák a  legapróbb részletig nőiesek. Nem egy férfi táska piros színben. Hanem egy funkcionalitásában tökéletes laptoptáska, amely a női elvárásoknak, igényeknek felel meg. A női emancipáció már betört az üzleti táskák világába is, hiszen egyre több női vezetője, tulajdonosa van cégeknek, vagy cégek bizonyos részlegeinek.
2019. 09. 08. 18:31:52
A bőrtáska egyesíti a hagyományos kivitelezést és a modernitást Mit is jelent a hagyományos kivitelezés? Kézzel gyártott táskát jelent, amelyet hatalmas gondossággal készítenek kisebb műhelyekben, hiszen a bőr mint alapanyag egy kellően nemes anyag. A valódi bőr táska tapintása és illata összehasonlíthatatlan más anyagból készült táskákkal. 
2019. 08. 30. 09:56:32
Női táska vásárlási útmutató A női táska az örök szerelem. A kézzel készített, egyedi táskák és pénztárcák vonzereje határtalan. Ezt a vonzalmat csak mi nők érezzük. A női táska egyik különösen fontos ismérve, hogy olyan női táskák szülessenek, amelyeket mi hölgyek nemcsak egy évszakra tudunk viselni, élvezni, hanem idővel megőrzik karakterüket és értéküket.
2019. 08. 25. 18:55:17
Asics FuzeX futócipők A japán sportmárka Asics  nagyon népszerű futócipőkkel rendelkezik, mint például a Asics Kayano vagy a Asics Nimbus. Ezt a hagyományt szeretné folytatni az Asics márka, az eddigi piaci pozíciójukat szeretnék erősíteni az új modellekkel, ezért egy teljesen új választékkal bővítik sportcipő kínálatukat, az Asics FuzeX sportcipőkkel.
2019. 08. 25. 18:21:39
Converse A Converse tornacipő hatalmas múlttal rendelkezik, napjainkban újra nagyszerű formában a márka, mindenki szeretné ha a cipős szekrényében lenne legalább egy pár ebből az ikonikus tornacipőből. A fiatalok, azért mert kifejezi a lázadást, a lazaságot, lezserséget. Az idősebbek pedig ezzel is szeretnék jelezni, hogy még nem járt el felettük az idő, ők még mindig frissek, fiatalosak.
2019. 08. 12. 14:34:07
A hátizsákok, hátitáskák átkozottul praktikus táskák Sokan a mindennapokat nem tudják elképzelni a hátitáska nélkül, de vannak akik csak kiránduláshoz használják ezeket a praktikus táskákat. Sokan úgy gondolják, hogy számukra vagy az alak nem megfelelő, vagy a forma inkább a szociális gondozók számára készült. Ezért is kapható választékunkban olyan hátitáska amely ötvözi a praktikumot és a dizájnt. Megmutatunk olyan hátizsákokat, hátitáskákat amely az utcai viselethez készültek.
2019. 08. 04. 16:20:02
Klasszikus papucs vagy a strandpapucs az idei év slágere a parton Lassan útól ér minket az idei kánikula, mikor mindenki árnyékot keresve hideg üdítőt iszogat, esetleg fagylaltot nyalogat. Ilyenkor a lehető legkevesebb ruhadarabot viseljük, ami érvényes a női, férfi cipőnkre is. Vászoncipő, szandál, esetleg papucs.  
Nem szeretnénk untatni Benneteket azzal, hogy ez kb. 5000 évvel ezelőtt hogyan is volt, hogyan alakultak ki a jelenlegi nyári lábbelik, szandálok, papucsok. Azzal szeretnénk foglalkozni, hogy mit is érdemes választani az idei évben.
2019. 07. 03. 10:48:43
Márkás hátitáskák középiskolásoknak Igaz, hogy még nagyban tart a vakáció, de gyorsabban itt lesz a következő tanév kezdés mint ahogy azt a diákok szeretnék. Mikor gyermekünk középiskolába megy, szeretnének komolyabb, divatos, márkás iskolatáskát választani maguknak. A szülők döntései többnyire a biztonság, láthatóság és a kényelem körül forognak, míg a tanulók általában a külső alapján választanak maguknak megfelelő iskolatáskát.