A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

HLF Blog

 - Stílus, divat, márkák, minden a cipők és kiegészítők világából! - 

2019. 05. 17. 09:43:39
Nike Air Force One sikerének titka A Nike Air Force One a Nike választék egyik legismertebb tagja. Talán a Nike Air Max ismertebb modell. Annak járunk ma utána, hogy miért is ilyen kedvelt a Nike Air Force 1. 
Fontos szempont egy cipő, sportcipő megvásárlásakor, hogy mennyire tartós, mennyi ideig tudom viselni.
2019. 05. 17. 09:33:24
Adidas sportcipők 25.000 forint alatt Milyen Adidas sportcipőt válasszak magamnak 25.000 forint értékben? Szeretem az Adidast, korábban is vásároltam már ettől a márkától és meg voltam vele elégedve. Kényelmes, sportos, divatos. Mindig is utcai viselethez hordtam a sportcipőimet, tehát farmerrel, pólóval, dzsekivel esetleg egy könnyedebb inggel. Milyen modelleket is kínál az Adidas márka ebben az ár szegmensben?
2019. 05. 07. 09:29:15
Nobo táska harmóniája Előző cikkünkben, amelyben a Nobo női táskák és a pénztárcák harmóniájáról értekeztünk, úgy fejeztük be, hogy Nobo pénztárcák megfelelőek estélyi ruhákhoz is. De mely Nobo táskák megfelelőek a mindennapi viselethez? A Nobo válltáskát, kézitáskát időtlen elegancia jellemzi. Amennyiben évekig gondosan kezeljük a táska felületét, mindig ugyanolyan stílusos megjelenésű lesz.
2019. 05. 06. 18:14:54
Női bőr táska készítése, tervezése

Minden évszak előtt a divattervezők áttekintik a termékcsaládjuk választékát. Mi az amit még lehet a táskákon fejleszteni, javítani, az aktuális divatirányzathoz illeszteni a színeket, formákat. Egy lépést ilyenkor hátra lépünk, és megpróbáljuk távolról szemlélni a női táskáink választékát, azon gondolkodunk, hogy mit tudunk még javítani az eddig is imádott táskáinkon.

2019. 05. 03. 15:57:51
Lacoste férfi cipő Szürke póló, könnyű farmer és Lacoste cipők. A férjem irodai viseletként alkalmi eleganciát választ. Imádja a krokodil logóval ellátott pólót, férfi cipőket. Egyszerűen nem hajlandó mást felvenni. Ahogy mindig is tette, mert a szülei erre tanították, hogy az alkalomhoz illően mindig legyen sportosan elegáns. A Lacoste márka pontosan ezt sugallja.
2019. 04. 26. 16:18:33
Skechers sportcipő és én Nem is olyan régen, volt egy kis előítéletem a SKECHERS cipőkkel  szemben. Tudtam, hogy a Skechers márka híres a memóriahabbal ellátott talpbetétes cipőinek kényelméről, de nem tudtam egy olyan modellt sem felsorolni a Skechers választékából, amely megfogott volna. Az Adidas-tól rögtön beugrik a Superstar, A Nike-tól az Air Max és sorolhatnám az ikonikus modelleket. De a Skecherstől semmilyen komoly sportcipő nem volt az eszemben, ami elvarázsolt volna.
2019. 04. 23. 10:50:13
Reebok és az esküvő Meg van a tökéletes fehér menyasszonyi esküvői ruhád? Ilyenkor szoktak kezdődni a gondok, legalábbis nálunk hölgyeknél, milyen cipőt válasszunk magunknak, és a kiegészítők: palást, kesztyű, harisnya, stb. A végén lesz belőlünk egy olyan esküvői " szörny" ami a valódi életben nem is magunk vagyunk, az életben nem vennénk fel selyem kesztyűt, tüll szoknyát, csillogó fejdíszt, miközben a hófehér ruha alól kilátszik a tetoválásunk. 
2019. 04. 23. 09:36:40
Adidas és a környezetvédelem

Napjaink egyik nagy környezetvédelmi kérdése, mit kezd a Föld lakossága a műanyag hulladékkal, illetve növeljük tovább azt a képletes műanyag szemét hegyet, vagy csökkentjük a műanyag alapanyagú csomagolóanyagok, eszközök felhasználását. Több multinacionális vállalat is bejelentette, hogy tesznek a környezetvédelemért, és csökkentik az ilyen fajta alapanyagok felhasználását. A  tengereinket és óceánokat szennyező műanyag hulladék globális probléma.

2019. 04. 12. 12:37:04
Under Armour és Mick Schumacher Mi a közös bennük? Mindkettő a csúcsra tör, a Schumacher név nagyon jól hangzik a sport világában. De ezt a jól hangzó nevet édesapjának köszönheti. A hétszeres Forma-1 világbajnokának. Az Under Armour sportöltözetében fog a fiatal versenyző az elkövetkezendő években edzeni.
2019. 04. 12. 11:16:54
A tavasz és nyár slágere a női szandál

A női szandál kiválasztása a cipő egyszerűsége ellenére meglehetősen bonyolult feladat. Ez nem csak a megjelenésről szól, hogy mi  néz ki jól a lábunkon, hanem a kényelemről, biztonságról is. Pontosan azért nehéz egy kényelmes női szandál kiválasztása, mert amennyiben valahol kicsit is nyom, akkor az már kihatással van az egész közérzetünkre. Nagyon fontos szempont a biztonság is, ez pedig a sarok magasságával függ össze.