A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

HLF Blog

 - Stílus, divat, márkák, minden a cipők és kiegészítők világából! - 

2019. 03. 25. 15:13:05
Valódi bőrből készült utazótáska, a stílusos utazás alapja
Utazzunk úgy, mint George Clooney, sportosan elegáns öltönyben, kényelmes férfi félcipőben, valódi bőrből készült bőrtáskával. A bőr utazótáska egy élet stílus jelképe, az elegancia, kényelem, luxus érzete, amit nem mindenki engedhet meg magának, ezért is különleges és minden bizonnyal rendkívüli életérzést fejez ki.
2019. 03. 25. 15:04:51
Under Armour sporttáska A sporttáska szerelmeseinek ajánljuk az Under Armour sporttáskákat, ha különlegeset keresel. Az Under Armour márkát 1996-ban  Kevin Plank alapította ,a Maryland Egyetem amerikai foci csapat akkori 23 éves egykori csapatkapitánya. Plank kezdetben az üzletet a nagymamája pincéjéből irányította Washingtonból. A keleti parton értékesítette kezdetben a márka termékeit. A kezdeti sikerek után a nagymama pincéjéből Plank Baltimore-ba költözött.
2019. 03. 21. 15:25:52
Helly Hansen sporttáska

Előző blogbejegyzéseinkben bemutattunk Nektek 6-6 sporttáskát az Adidas-tól és Nike-tól. Amennyiben más gyártó sporttáskáiból szeretnétek választani, akkor ajánljuk Nektek a Helly Hansen sporttáskáit.

 A Helly Hansen márkát azoknak javasoljuk, akik szeretik a különlegesebb, egyedibb termékeket.

2019. 03. 21. 15:18:26
Adidas sporttáska férfiaknak és hölgyeknek egyaránt A kérdés a következő: mennyire fontos egy jó sporttáska egy sportoló számára? Véleményünk szerint, nagyon, a sportfelszerelésünket stílusosan eljuttatni egyik helyről a másikra csak így érdemes. A férfiak nagyon hiú emberek, nem feltétlenül azért sportolnak, hogy egészségesek legyenek, biztos ezért is, dehogy minél szebbek legyenek, hogy nekik legyen a legnagyobb karjuk, hogy övék legyen a legnagyobb teljesítmény.
2019. 03. 21. 09:32:27
Melyik a legmegfelelőbb Nike férfi sporttáska

A jó sporttáska elengedhetetlen egy igazi sportoló számára. Ebben a cikkben szeretnénk bemutatni Nektek 6 különböző Nike sporttáskát. Szeretnénk megmutatni Nektek, hogy mely táskának mik az előnyei, hátrányai és, hogy a Nike milyen fantasztikus sporttáskákat képes készíteni. 

2019. 03. 15. 09:01:12
A Nobo női táska és pénztárca harmóniája

Milyen női táskát is válasszunk magunknak idén tavasszal.  Kicsi, elegáns legyen valamint magunkkal tudjunk vinni minden szükséges női tárgyat benne. A legtöbbünknek nincs szüksége többre, mint, hogy magunkkal vigyük a telefonunkat, kulcsunkat, dokumentumainkat és smink készletünket. Ezzel a fiatal anyukák nem így vannak, de hát ők szinte az egész gyerek szobát viszik magukkal.

 

2019. 03. 11. 17:14:51
Női laptoptáska kontra női hátitáska

Milyen táskát is válasszak magamnak? Ebben szeretnénk egy kicsit segíteni, hogy ki, milyen életciklusban, milyen női táskát válasszon magának. Igen, magának, és csak arra figyeljünk, hogy a kiválasztott női táska a mi igényeinknek feleljen meg. 

Női laptoptáska, az ilyen típusú női táskák a legjobb választás azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a modern és elegáns megjelenést. 

2019. 03. 11. 14:56:48
A női táska Az ideális női táskának univerzálisnak kell lennie, vagyis sok stílushoz kell passzolnia, és kiváló minőségű anyagból kell készüljön, legyen az jó minőségű műbőr, vagy valódi bőr. A női táska egy igazi társ a mindennapokban, hiszen a hölgyek magukkal viszik a "félházat", szokták mondani a férfiak kicsit gúnyolódva. A női táska vásárlása egy hosszú távú befektetés, ezért fontos, hogy alaposan gondoljuk végig, mire is van szükségünk valójában. 
2019. 03. 10. 10:30:19
FILA sztori
Az út a világsikerig, avagy egy olasz kisvárosból a wimbledoni Centre Court-ig.
 
Szeretnénk Nektek bemutatni egy hihetetlen történetet, amely a 20.században zajlott le, az általunk is nagyon jól ismert márka, a FILA története ez, hogy egy kicsi olasz városkából elindulva, hogy lehet elérni azt, hogy a világ egyik meghatározó sportruházat gyártója lehessünk.
2019. 03. 09. 11:39:49
Annyira tenisz, annyira Lacoste A közelmúltban Lacoste márka népszerűségét a francia tervező, Christophe Lemaire munkájának köszönhetően újra a divatvilág élvonalába repítette. Sikerült a márkának kitörni abból a skatulyából, amit első mondatomban írtam. A márka célja az volt, hogy egy olyan választék jöjjön létre ami egy modernebb, előkelő megjelenést eredményez. Ez teljes mértékben sikerült, amellett, hogy sikerült nem elszakadni a gyökerektől.