A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

HLF Blog

Skechers Uno Stand on Air, a meggyőző utcai sportcipő

Skechers Uno Stand on Air, a meggyőző utcai sportcipő
2022. 08. 09. 14:41:19

Te is szeretsz sétálni? Nekünk az egyik kedvenc időtöltésünk, egy hosszú nap után ilyenkor a testünk és lelkünk is fellélegzik. Mikor fáj minden végtagunk nehezen tudunk több órát sétálni egy kényelmes utcai sportcipő nélkül. 

 

Válaszd a Skechers forradalmi Memory Foam kialakítással rendelkező sportcipőit

Válaszd a Skechers forradalmi Memory Foam kialakítással rendelkező sportcipőit
2022. 07. 22. 14:36:01
A híres amerikai cég ma már az Egyesült Államok harmadik legnagyobb sportcipő márkája. A márka hűen képviseli az életmód és teljesítmény harmóniáját, amelyet szívesen visel kicsi és nagy egyaránt.  

Mitől olyan közkedveltek a Skechers sportcipői

Mitől olyan közkedveltek a Skechers sportcipői
2022. 07. 08. 13:00:11
Ha egy kényelmes sportcipőt keresel, akkor elkerülhetetlenül, hogy a világszerte ismert márkát, a Skechers-t is számításba vedd. Ez a márka már itthon is felfedezhető emberek ezreinek lábán.

Válasz a sportos megjelenésű Crocs Crocband papucsot!

Válasz a sportos megjelenésű Crocs Crocband papucsot!
2022. 06. 09. 16:31:32
Amennyiben fontos szerepet tölt be az életedben a sport, a szórakozás, a szabadidő aktív eltöltése, akkor feltétlen be kell szerezned egy Crocband gumi klumpát. A népszerű Crocs Crocband klumpa stílusos és sportos megjelenést kölcsönöz számodra. 

Még a sztárok is Crocsot viselnek

Még a sztárok is Crocsot viselnek
2022. 05. 17. 10:54:28
A Crocs papucsokat réges régen arra találták fel, hogy a hajón dolgozó vagy üdülő embereknek kínáljon egy olyan kényelmes papucsot, amelyben nem csúszik a talpunk. Hát, hogy mi lett ebből, azt szerintem mindenki megtapasztalja nap mint nap. 

Hurrá nyaralunk!

Hurrá nyaralunk!
2022. 05. 06. 10:44:55
Hamarosan megyünk nyaralni! Idén is a horvát tengerpart felé vesszük az irányt. Már tavaly is komoly problémával kellett szembesülnünk. Imádunk a tengerben úszni, labdázni, játszani, de ez a sziklás, köves partszakasz elég veszélyes a lábtalpra. Nem is beszélve a rengeteg tengeri sünről. Ezért tavaly elterveztük, hogy idén, vízisporthoz alkalmas szandál nélkül el sem indulunk. De milyet válasszunk?

Milyen méretű Crocs papucsot válasszak?

Milyen méretű Crocs papucsot válasszak?
2022. 03. 17. 09:39:17
Segítünk a választásban, hogy a megfelelő méretet tudjátok megvásárolni. Nincs is annál bosszantóbb érzés mint, amikor megérkezik a várva várt csomag a kiválasztott Crocs papuccsal és kisebb vagy nagyobb méretben rendeltük a gumiklumpánk, mint amire valóban szükség van. Ezt a problémát elkerülendő készítettünk egy átfogó mérettáblázatot.

Crocs a klasszikus papucs

Crocs a klasszikus papucs
2022. 03. 03. 10:36:43
A komfort a Crocs kis súlyának is köszönhető, sőt valószínű, hogy a Crocs papucsok egyik titka a könnyedségben keresendő. De arra is nagyban mernék fogadni, hogy azért olyan közkedveltek ezek a papucsok, mert, hogy a kialakításuk tökéletes. Sokan kérdezik tőlünk, hogy a Crocs papucs egészséges?

Íme a fogadások szintjei!

Íme a fogadások szintjei!
2022. 02. 18. 09:53:48

A cím megtévesztő lehet: még hogy szintek? Viszont sokan gondolkodnak úgy, hogy biztos létezik egyfajta kimondatlan ranglétra, amit végig kell járni. Mert hát aki teljesen kezdő mégsem csöppenhet bele a dolgok sűrűjébe, a profik közé. Vagy mégis? Megnyugtatunk mindenkit: nincsenek szintek. Egyetlen belépési pont létezik: a döntés pillanata.

Így válasz harisnyát a stílushoz

Így válasz harisnyát a stílushoz
2022. 01. 07. 10:05:06

A női cipő és a harisnya elválaszthatatlan páros, a cipőhöz választasz hozzá illő harisnyanadrágot vagy harisnyát is. Mivel minden nap viseljük, nem csoda, hogy a harisnya a női ruhatár elmaradhatatlan elemévé vált, és mindannyiunk szekrényében megtalálható. 

női harisnya kiválasztása nem is olyan egyszerű, amikor, amikor olyan nagy a választék, hogy szinte elveszel az ajánlatokban. A harisnyanadrág kiválasztása leggyakrabban az egyéni preferenciáktól függ, de számos olyan szabály van, érdemes betartani a választása során.

Zsombor túrája Ör-kőn.

Zsombor túrája Ör-kőn.
2021. 10. 13. 16:54:18
Sziasztok, szeretnénk Nektek bemutatni Molnár Zsombort és Rosco-t, a kutyust, ők az Outdoor Hungary képviselői. Zsombor, utazásairól gyönyörű képeket készít, amelyet szeretnénk Nektek is bemutatni. Amennyiben szeretnétek, Zsombort követni:

Kappa, egy márka amit az olasz életérzés tett naggyá

Kappa, egy márka amit az olasz életérzés tett naggyá
2021. 10. 08. 10:46:17
Kappa már a kezdetektől fogva a sportosság, fiatalos megjelenés és az olasz stílus megtestesítője volt. A Kappa márka 1967 óta gyárt fiatalos sportruházatot, hogy mindenki kényelmesen, sportosan tudja róni a várost. 

CMP márka a HLFshoes kínálatában.

CMP márka a HLFshoes kínálatában.
2021. 09. 23. 16:45:57
Megérkezett áruházunkba is a CMP Campagnolo, egy olasz márka, amely az olasz hegyekben született. Aki szereti a túrázást, a természetet az kedvelni fogja a CMP márka túracipőit, túrabakancsait. 

Mire figyelj túracipők vásárlásakor!

Mire figyelj túracipők vásárlásakor!
2021. 09. 17. 13:17:02
Van egy aranyszabály, mely szerint az a legjobb túracipő az, amelyben kényelmesen és biztonságosan tudsz túrázni. De hogyan választom ki azt a túracipőt amely nem töri fel a lábamat?

Nike papucs

Nike papucs
2021. 07. 20. 13:47:41
Készülsz már a nyárra? Van már trendi papucsod a strandra? Akkor be kell szerezned egyet. Még hozzá a világ egyik legnagyobb sportruházat gyártójától, a Nike-tól. Tudod, annak a márkának a logója a A Nike a világ egyik legnagyobb sportcipő, sportruházat és sportszergyártója lett az elmúlt évtizedekben. A Nike márkához több neves márka is tartozik, mint pl. a Converse vagy a Jordan. De miért is oly