A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

HLF Blog

 - Stílus, divat, márkák, minden a cipők és kiegészítők világából! - 

2019. 10. 28. 17:56:01
A gördeszkázás első lépései Annak érdekében, hogy az első gördeszka kiválasztásakor a helyes döntést tudjátok meghozni, összeraktunk pár gondolatot ezzel kapcsolatban. Senki sem úgy születik, hogy profi deszkás. Az első fontos kérdés, hogy komplett gördeszkát vásárolj vagy magad rakd össze első deszkádat. Hacsak nincs melletted egy tapasztalt deszkás, aki ellát tanácsokkal, válaszd az előre összeállított gördeszkát.
2019. 10. 22. 09:56:53
Egy világmárka felelőssége A világon mindenhol ismert életmódmárkaként a Timberland mindig arra törekszik, hogy felelősségteljesen működjön mind a gyártás, mind a kereskedelmi részleg. Ösztönözze az innovációt, a termékek, a környezet és a vásárló közönség/közösség szempontjából,. Ennek a kötelezettségvállalásnak a részeként részletes környezetvédelmi szabályokat (Timberland Environmental Product Standards) röviden (TEPS) vezetett be a Timberland.
2019. 10. 13. 21:04:19
Bokacsizma trend 2019 Nyakunkon az ősz, lassan itt a tél. A hölgyek hamarosan előkeresik gardróbból a tavalyi szezonban beszerzett bakancsot, csizmát. Ilyenkor leellenőrizzük, hogy szükséges-e egy új női csizma, bokacsizma beszerzése.
2019. 10. 13. 20:44:36
Kappa: Sportosság, fiatalos megjelenés, olasz stílus Mellesleg a Kappa márka 1967 óta létezik, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy tradíció is jellemzi ezt a márkát. A vállalat Torinóból indult a világsiker felé, és eredetileg csak fehérneműt gyártott.
2019. 10. 02. 17:10:01
Milyen hátitáskát is válasszunk? Márkás hátitáskát, bőr hátitáskát esetleg sport hátitáskát? Fontos, eldönteni, hogy milyen célból szeretnénk a hátitáskánkat használni? Kiránduláshoz, hétköznapokra, esetleg edzőterembe szeretnénk viselni kedvelt hátitáskánkat.
2019. 09. 22. 16:03:39
Dr. Martens A Dr. Martensnél a kezdetektől folyamatos a termékfejlesztés. A márka hatalmas utat tett meg a kezdetektől fogva, hogy napjaink egyik legismertebb márkái közt tartják számon. Mindig arra keresik a dr.Martensnél a megoldást, hogy hogyan tehetik még tökéletesebbé cipőiket, bakancsaikat. Még kényelmesebbé, rugalmasabbá és trendibbé
2019. 09. 21. 18:07:27
Vízhatlan hátitáskák Eső, szél, hóesés. Ez jellemző az őszi, téli időjárásra. Hogyan lehet túlélni ezt az időszakot szárazon ilyen körülmények között? Gumicsizma, bélelt bakancs, esőkabát, téli dzseki nélkül nehezen. Viszont ha már magunkra gondolunk, akkor gondolnunk kell eszközeinkre, dokumentumainkra is, hogy ők is szárazon vészeljék át ezeket a nedves napokat. 
2019. 09. 21. 17:30:11
Olasz bőrtáska Az olasz bőrtáska mindig is egy szimbólum volt. Mégpedig a tartósság, elegancia és a luxus érzetének szimbóluma. A bőrtáska elsősorban kézzel gyártott táskát jelent, amelyet hatalmas gondossággal készítenek kisebb olasz műhelyekben, ahol apáról fiúra száll a tudás és a tapasztalat.
2019. 09. 09. 14:55:44
Legendás Asics sportcipők Kezdjük is rögtön egy kérdéssel, hogy miért legendásak az Asics sportcipők? Az egyik legfontosabb tény, amit érdemes megemlíteni, az egyedülálló Asics Gel® technológia, amely az 1980-as évek közepén jelent meg a márka cipőiben. Az Asics már korán felismerte, hogy az innováció egy fontos alappillére ennek a szakmának, ezért létrehozott egy saját kutatóintézetet.
2019. 09. 09. 10:48:27
Férfi laptoptáska, különleges kiegészítője az üzleti életnek Az üzleti táskák gazdag története hosszú századokra nyúlik vissza. Már a középkorban is használtak üzleti táskákat, amely üzleti táskában az akkori kereskedők szállították a fontos üzleti dokumentumaikat. Napjainkban a férfi táska szerepe átalakult, már nemcsak funkcionális szerepet tölt be, hanem divatos kiegészítője is a férfiak ruhatárának. A klasszikus téglalap formájú diplomatatáskák kora leáldozott.