A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

1. A személyes adatok begyűjtése

A www.hlfshoes.hu (az alábbiakban Honlap) oldalon fiókja létrehozása és rendelései leadása alkalmával a HLF Shoes Önre vonatkozó személyes adatokat gyűjt össze. Az adatok begyűjtéséért a Tandako Invest Kft,  az alábbi cégjegyzékszám : 08-09-007421 alatt bejegyzett, telephely: 9200 Mosonmagyaróvár Terv u.31  vállalja a felelősséget. NAIH szám: 110207/2016. A "személyes adatok" fogalma minden olyan jellegű adatra vonatkozik, mely lehetővé teszi egy adott személy azonosítását, értve ezalatt keresztnevét, vezetéknevét, telefonszámát, születési dátumát, e-mail címét, levelezési címét, valamint minden olyan egyéb adatát, melyet Ön magára vonatkozóan megosztani kíván a HLFshoes.com-val. A továbbiakban (2. és 3. pont) felvázolt célokból a csalások elkerülése érdekében a Tandako Invest Kft megőrizheti a Honlapon végrehajtott tranzakciókra vonatkozó adatokat is, azaz az adott tranzakciók végrehajtására szolgáló bankkártya számának egy részét és lejárati dátumát.
 

2. Az adatok begyűjtésének oka

Személyes adatainak begyűjtése a következő okok egyikének, vagy közülük akár többnek kíván eleget tenni:

• (1) a Honlapon leadott rendeléseinek kezelése,

• (2) kereskedelmi statisztika elvégzése, a vásárlói szokások tanulmányozása és piackutatások végrehajtása,

• (3) a prospektusok fájljainak létrehozása és kezelése, mely pontosabban a műszaki műveleteket tartalmazza, úgy mint a szabványosítás, fejlesztés, másolás

• (4) az ügyfelek kezelésére vonatkozó műveletek végrehajtása,

• (5) a hirdetések és az akciók ügyfélkörének kiválasztása,

• (6) a Tandako Invest Kft ajánlatai és akciós üzeneteinek továbbítása. Az ezen jellegű e-mailek alján elhelyezett linkre kattintva bármikor leiratkozhat ezekről az ajánlatokról.

• (7) jogi és előírt kötelezettségeink betartása.

• (8) Az alábbiakban következő, 3. pontban meghatározott feltételek mellett a csalások kiszorítása érdekében.
 

3. A csalások elleni küzdelem

(1)Abban az esetben, ha a kifizetés után a rendeléséhez kapcsolódó adatokról automatikus riasztás érkezik., a tranzakció biztonsága érdekében elkérhet Öntől egyes igazoló dokumentumokat.
(2)Blokkolhatja rendelését, amennyiben az Ön ügyfélfiókját előzetesen már felhasználták csalásra.
 

4. A begyűjtött adatok felhasználói

A Tandako Invest Kft ügyfeleinek adatait kereskedelmi célokból nem adja át harmadik fél számára. Kizárólag vállalatunk és a velünk rendelése kezelése érdekében szerződésben álló külső cégek férhetnek hozzá az Ön által közölt adatokhoz. A Tandako Invest Kft-n belül adatai hozzáféréséhez feljogosított személyek - saját hatáskörük keretei között maradva - a következők: a kereskedelmi szolgáltatás, az adminisztrációs szolgáltatások, a műszaki szolgálat és felelős irányítás alkalmazottai (könyvvizsgáló, belső ellenőrzési eljárásokért felelős szervek, stb ...). Kizárólag jogi kötelezettségnek eleget téve állami szervek is hozzáférhetnek személyes adataihoz, így a bírósági tisztviselők, minisztériumi köztisztviselők, és a fizetési tartozások behajtásáért felelős szervek.
 

5. A személyes adatok megőrzésének időtartama

Az általunk begyűjtött adatok 5 évig kerülnek eltárolásra a Honlapon elvégzett legutolsó tranzakciótól vagy fiókja utolsó frissítésétől számítva. Ez alól kivételt képeznek a bankkártya számának csonkolt része és lejárati dátuma, melyet a csalások elleni küzdelem érdekében őrzünk meg, hat hónapon keresztül.
Amennyiben a jelzett idő elteltével nem hajt végre újabb tranzakciót, illetve fiókja nem kerül frissítésre, személyes adatai automatikusan törlődnek.
 

6. Biztonság

Felhívjuk a figyelmét, hogy személyes adatai biztonsága érdekében tegyen meg minden lehetséges óvintézkedést, valamint óvja meg azokat a megváltoztatástól, megrongálástól és harmadik személyek által történő jogosulatlan felhasználástól.
 

7. Sütik

Az Ön jobb kiszolgálása érdekében felmérjük a meglátogatott oldalak és a látogatások számát, valamint ügyfeleink aktivitását Honlapunkon és annak újbóli felkeresésének gyakoriságát. Ebből a célból a "süti" technológiát használjuk. A süti nem teszi számunkra lehetővé az Ön beazonosítását. Általános értelemben nézve a számítógépe böngészője által Honlapunkon végzett információkat tárolja el (az Ön által meglátogatott oldalakat, a látogatás dátumát és idejét, stb.) melyeket következő látogatásai alkalmával elolvashatunk.

A sütik által begyűjtött adatok kizárólag és szigorúan belső használatra szolgálnak, és harmadik fél számára soha nem kerülnek átadásra. A sütik használata - legyen az saját, vagy harmadik félé - nem elengedhetetlen a honlap működéséhez, így ez az Ön kifejezett hozzájárulását igényli. Hozzájárulhat vagy elutasíthatja a sütik használatát, böngészője megfelelő beállításával. Ennek elvégzése érdekében hagyatkozzon böngészője használati útmutatójára.

Bizonyos "reklámsüti" elnevezésű sütik lehetővé teszik számunkra, hogy kövessük böngészését, és elmentsük a megnézett termékeket, majd egy maximum 90 napos határidőn belül ezekhez kapcsolódóan Önnek reklámanyagot mutathassunk be. Ezek a sütik internetes profiljához csatlakoznak (az Ön azonosításának lehetősége nélkül).
 

8. Hozzájárulás

Amikor úgy dönt, hogy személyes adatait a Honlapon keresztül közli velünk, kifejezett hozzájárulását adja a jelen Szabályzatban és az érvényben lévő jogszabályozás szerint lefektetett személyes adatbegyűjtéshez és adatkezeléshez.