A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Túracipő

A kényelmes női túracipő elengedhetetlen kelléke a kirándulásoknak, túrázásoknak. A nehéz terepen és a hegyekben történő túrázáshoz ajánlott a túracipő, amely ellenálló, robusztus, valamint jó tartást nyújt bokánknak a nehéz terepen, amennyiben nehéz terepre merészkedünk. Női túracipő mint fogalom,magába foglalja a túraszandálokat, túrabakancsot ás a hegymászó bakancsot is. A félmagas-magasszárú túra cipőket, bakancsokat is, túracsizmákat légáteresztő tulajdonságaik jellemzik, melyek ideálisak a nyári, téli, őszi és tavaszi időszakban való túrázáshoz. Mindenhol szép, de legszebb a szabadban. Amennyiben hosszútávra szeretnénk női túracipőt vásárolni, válasszunk Gore-Tex anyagból készült túracipőt. Grisport, Timberland, Adidas, stb márkák választékából válogathatsz áruházunkban.

Termék ára
Márka
Szín
Anyag
Felsőrész anyaga
Technológia
Rendezés:

Salomon XA PRO GTX 400916 túracipő

Felsőrész anyaga: pamut
Talpbetét: pamut
Talp: szintetikus
Nem: női
Szín: kék
Technológia: Ortholite
57.990 Ft

Salomon X Radiant GTX 404841-23 túracipő

Felsőrész anyaga: bőr/textil
Bélés: szövet
Talp: magas minőségű anyagból
Nem: női
Szín: pink
Technológia: High Traction Contagrip®
42.990 Ft

Salomon Outline Mid GTX 404844 túracipő

Felsőrész anyaga: szintetikus anyag
Talpbetét: pamut
Talp: magas minőségű anyagból
Nem: női
Szín: fekete
Technológia: GORE-TEX
53.990 Ft

Head 712 Low AD 003-412 túracipő

Talp: szintetikus
Nem: női
Szín: szürke
Felsőrész anyaga: valódi bőr
Bélés: szövet
19.990 Ft

Merrell Chameleon ARC MID Traveler J87878 túracipő

Felsőrész anyaga: valódi bőr
Szín: fekete
Talp: szintetikus
Nem: női
Bélés: valódi bőr
34.990 Ft

A félmagas-magas túra cipőket,bakancsokat is, túracsizmákat könnyű és légáteresztő tulajdonságaik jellemzik, melyek ideálisak a nyári, téli, őszi és tavaszi időszakban való túrázáshoz. Mindenhol szép, de legszebb a szabadban.Lehetőleg mikor túracipőt vásárolunk vegyük figyelembe,hogy a nap végére lábunk  megduzzadhat. Zokniból is valószínűleg vastagabbat viselünk a túrázás folyamán, viselünk talpbetétet, akkor azt is próbáljuk belekalkulálni, mielőtt megvennénk a megfelelő méretű bakancsot. A női túracipő teljesen illeszkedjen lábunkra, a sarokrésznél ne legyen sem kisebb sem nagyobb hely.

A túrabakancs első részénél fontos, hogy a lábujjak rendesen elférjenek. Ne márka szerint válasszunk, döntésünk első részében azt kell meghatározni, milyen terepre is választunk túracipőt. Ha beleszeretünk egy modellbe, ne vegyük meg azonnal, mindenképpen nézzünk meg többfélét, hogy legyen összehasonlítási alapunk:kellőképpen tartja a bokánkat, vízálló,könnyen tisztítható. Mielőtt túrára indulnánk a kiválasztott túracipőben, előtte mindenféleképpen tanácsos betörni,és impregnálni. A kiválasztott bakancsot otthon próbálgassuk, majd rövidebb túrára menjünk benne, fokozatosan szoktassuk hozzá a lábunkat. Ha minden rendben van, és már nem töri fel a lábunkat, csak akkor induljunk benne komolyabb túrákra.Ne feledjük, hogy túrázás után kellőképpen tisztítsuk meg túracipőnket,amennyiben bőrből készült bakancsot használunk, bőr ápolószerek használatával.