A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Hátitáska

A női hátitáska elválaszthatatlan része minden szorgalmas diáknak. Minden modern gondolkodású háziasszony, üzletasszony  szükségességének tartja, hogy jelezze a külvilág felé, hogy nyitott az újdonságokra és nem merev világnézettel rendelkezik. Ezt sokszor lezserebb öltözködéssel, divatos női hátitáskával érik el. Ha nem így látod a világot, rúgd le a lábadról a magassarkút, a fehér tenisz zoknit, egy kicsit frissítsd a kinézeted. Női hátizsák használata ebben az esetben elengedhetetlen. 

Termék ára
Márka
Szín
Anyag
Rendezés:

A bőr hátizsákok az elmúlt hetek abszolút slágere, amely az egyik legkedveltebb kiegészítője lesz öltözékednek. A titkuk kétségtelenül az elegáns bőrben rejlik, amelyet minden egyes modelljük tartalmaz. A bőr stílust, egyéniséget, jól szituáltságot sugall a külvilág felé, ennél csak a vegán anyagokból készült hátitáskák azok, amelyek még jobban a világhoz való hozzáállásunkat jelképezik. 

A bőrből készült hátizsákok minden "földi jóval" el vannak látva. Számos nagy és tágas rekesz, valamint egy laptopnak kialakított tárolórész is helyet kapott benne. Az utóbbi megvédi legfontosabb elektronikus eszközünket a sérüléstől, hiszen mivel mással mutatjuk meg remek képeinket az otthon maradottakkal. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a városban, metrón, villamoson hatalmas a tömeg, a kényelmes vászon hátitáska lehetővé teszi számunkra, hogy biztonságosan mozogjunk a tömegben. A hátizsákok belső rekeszei, kisebb méretű zsebei, amelyek cipzárral zárhatóak, értékeinkre is vigyáznak, mint például pénztárca, kulcsok, okostelefonok és fülhallgatók.