A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Hátitáska

A női hátitáska elválaszthatatlan része minden szorgalmas diáknak. Minden modern gondolkodású háziasszony, üzletasszony  szükségességének tartja, hogy jelezze a külvilág felé, hogy nyitott az újdonságokra és nem merev világnézettel rendelkezik. Ezt sokszor lezserebb öltözködéssel, divatos női hátitáskával érik el. Ha nem így látod a világot, rúgd le a lábadról a magassarkút, a fehér tenisz zoknit, egy kicsit frissítsd a kinézeted. Női hátizsák használata ebben az esetben elengedhetetlen. 
Rendezés:

Knomo Berlin női hátizsák

Méret :

H42 * W32 * D13,5 cm

Maximális laptop méret:

H25 * W36 * D2,5 cm

Laptop képernyőméret : 15"

Vállpánt hossza : 92cm

41.990 Ft

Knomo Harewood női laptop táska

Méretek: H38 x W35 x D16 cm

Laptop méret : H25 x W36 x 2,5 cm

Támogatott képernyőméret : 15"

Fogantyú hossza : 8,5 cm

Vállszíj hossza : 71 cm

63.990 Ft

Vooc hátitáska városi használathoz EC6

Táska méretei

Szélesség: 40 cm

Magasság: 31 cm

A táska belső vastagsága: 11 cm

26.990 Ft

Vooc hátitáska városi használathoz EC6

Táska méretei

Szélesség: 40 cm

Magasság: 31 cm

A táska belső vastagsága: 11 cm

26.990 Ft

Vooc hátitáska női sötétbarna EP16

Táska mérete

Szélesség: 25 cm

Magasság: 35 cm

Vastagsága: 12 cm

44.990 Ft

A bőr hátizsákok az elmúlt hetek abszolút slágere, amely az egyik legkedveltebb kiegészítője lesz öltözékednek. A titkuk kétségtelenül az elegáns bőrben rejlik, amelyet minden egyes modelljük tartalmaz. A bőr stílust, egyéniséget, jól szituáltságot sugall a külvilág felé, ennél csak a vegán anyagokból készült hátitáskák azok, amelyek még jobban a világhoz való hozzáállásunkat jelképezik. 

A bőrből készült hátizsákok minden "földi jóval" el vannak látva. Számos nagy és tágas rekesz, valamint egy laptopnak kialakított tárolórész is helyet kapott benne. Az utóbbi megvédi legfontosabb elektronikus eszközünket a sérüléstől, hiszen mivel mással mutatjuk meg remek képeinket az otthon maradottakkal. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a városban, metrón, villamoson hatalmas a tömeg, a kényelmes vászon hátitáska lehetővé teszi számunkra, hogy biztonságosan mozogjunk a tömegben. A hátizsákok belső rekeszei, kisebb méretű zsebei, amelyek cipzárral zárhatóak, értékeinkre is vigyáznak, mint például pénztárca, kulcsok, okostelefonok és fülhallgatók.