A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

FÉRFI TÁSKA

Sok évvel ezelőtt szüleink,nagyszüleink szinte csak az aktatáskát ismerték mint az egyetlen férfi táskát. Ezeket elsősorban elegáns öltözékkel viselték, pl. munkához vagy üzleti találkozókhoz. Ezen táskák modern kori változata a férfi laptoptáska. Napjainkban viszont a férfitáska választéka nagyban megnőtt, hiszen kinyílt előttünk a világ, amely esetben egy férfi több fajta táskát is használ. Válltáskát, sporttáskát, laptoptáskát, stb. Az  egyik népszerű férfitáska, a férfi válltáska, amely szélesen nyitható és zárható első résszel, többnyire mágneses csattal van ellátva. A férfi táskák különböző anyagokból készülnek, mint pl. velúr,  nubukbőr, vastag vászon vagy a természetes bőr. A férfi táskák többnyire tágasak és nagyon praktikusak, többek között azért mert sok rekesz és zseb van bennük, ahol könnyen rengeteg személyes tárgyat tudunk tárolni bennük. 
Meg kell említeni a férfi utazótáskát is,amelyet  mérete miatt is ajánlunk hétvégi kirándulásokhoz vagy rövidebb utazásokhoz. Nem feledkezhetünk meg a sport- és fitnesz táskákról, sport hátizsákokról sem. Hiszen a modern férfi egyik kedvenc időtöltése a konditeremben való edzés. Mint látható, a férfi táskák választéka nagy - mind az elegáns, mind a divatos, mind a sportos férfiak számára.
Rendezés:
Nézet:

30x60 cm

FishDryPack® - vízálló sport hátizsákok és sporttáskák  
Szereted a minimalista stílust? Kirándulni indulsz az erdőbe, tavasszal és/vagy ősszel is szeretsz túrázni. A vízi sportok szerelmese vagy, nem tántorít el egy kis eső, hogy a szabadban töltsd a szabadidődet? Ha igen, a FishDryPack® termékcsalád minden elvárásodnak megfelel, ezt a márkát Neked teremtette a gyártó. A vízálló, erős, kényelmes hátizsákok, táskák a speciális illesztéseknek köszönhetően teljesen vízállóak.
A táskán belül olyan speciális zsebek kerültek kialakításra, hogy a telefonod is bizton száraz marad. Ha vissza tudnánk menni az időben, akkor a vadnyugaton is ilyen táskát használnának, azzal a jelszóval, hogy "tartsd szárazon a puskaport". Ez a táska szárazon tart bármit amit beleraksz.
 
A FishDryPack® vízálló sporttáskák, sport hátizsákok nemcsak kényelmesek, hanem rendkívül esztétikusak is. A márka vízálló sporttáska választéka széles színválasztékkal rendelkezik, hogy ezen táskákkal biztosan nem veszel bele a szürke hétköznapokba. 
19.990 Ft