A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Hátitáska

A férfi hátitáska elválaszthatatlan része minden fiatalos beállítottságú férfiúnak. Minden modern gondolkodású egyetemista, üzletember, orvos, ügyvéd  szükségességének tartja, hogy jelezze a külvilág felé, hogy nyitott az újdonságokra és nem merev világnézettel rendelkezik. Ezt sokszor lezserebb öltözködéssel, divatos hátizsákkal érik el. Ha nem így látod a világot, rúgd le a lábadról a makkos cipőt, a fehér tenisz zoknit, egy kicsit frissítsd a kinézeted. Hidd el a hölgyek is értékelni fogják a fiatalos külsődet!
Rendezés:
Nézet:

30x60 cm

FishDryPack® - vízálló sport hátizsákok és sporttáskák  
Szereted a minimalista stílust? Kirándulni indulsz az erdőbe, tavasszal és/vagy ősszel is szeretsz túrázni. A vízi sportok szerelmese vagy, nem tántorít el egy kis eső, hogy a szabadban töltsd a szabadidődet? Ha igen, a FishDryPack® termékcsalád minden elvárásodnak megfelel, ezt a márkát Neked teremtette a gyártó. A vízálló, erős, kényelmes hátizsákok, táskák a speciális illesztéseknek köszönhetően teljesen vízállóak.
A táskán belül olyan speciális zsebek kerültek kialakításra, hogy a telefonod is bizton száraz marad. Ha vissza tudnánk menni az időben, akkor a vadnyugaton is ilyen táskát használnának, azzal a jelszóval, hogy "tartsd szárazon a puskaport". Ez a táska szárazon tart bármit amit beleraksz.
 
A FishDryPack® vízálló sporttáskák, sport hátizsákok nemcsak kényelmesek, hanem rendkívül esztétikusak is. A márka vízálló sporttáska választéka széles színválasztékkal rendelkezik, hogy ezen táskákkal biztosan nem veszel bele a szürke hétköznapokba. 
19.990 Ft

Férfi hátizsák használata ebben az esetben elengedhetetlen. Amennyiben fontos számodra az adataid biztonsága, válassz Knomo táskát RFID rendszerrel, de tudjuk javasolni a Ucon Acrobatics táskákat, amelyek letisztult vonalaival szerez sok követőt.

A bőrből készült hátizsákok az elmúlt hetek abszolút slágere, amely az egyik legkedveltebb kiegészítője lesz öltözékednek. A titkuk kétségtelenül az elegáns bőrben rejlik, amelyet minden egyes modelljük tartalmaz. A bőr stílust, egyéniséget, jól szituáltságot sugall a külvilág felé, ennél csak a vegán anyagokból készült hátitáskák azok, amelyek még jobban a világhoz való hozzáállásunkat jelképezik. 

A bőrből készült hátizsákok minden szükséges kialakítással el vannak látva. Számos nagy és tágas rekesz, valamint egy laptopnak kialakított tárolórész is helyet kapott benne. Az utóbbi megvédi legfontosabb elektronikus eszközünket a sérüléstől, hiszen mivel mással mutatjuk meg remek képeinket az otthon maradottakkal. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a városban, metrón, villamoson hatalmas a tömeg, a kényelmes vászon hátitáska lehetővé teszi számunkra, hogy biztonságosan mozogjunk a tömegben. A hátizsákok belső rekeszei, kisebb méretű zsebei, amelyek cipzárral zárhatóak, értékeinkre is vigyáznak, mint például pénztárca, kulcsok, okostelefonok és fülhallgatók.