A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Vásárlási feltételek

1. Az értékesítő azonosítása

Tandako Invest Kft
9200 Mosonmagyaróvár,Terv u.31
Adószám: 11611958-2-08
 

2. Az általános szerződési feltételek alkalmazása

Az általános szerződési feltételek elfogadása maga után vonja annak teljes egészében való alkalmazását. Minden rendelésre vonatkozik, mely a HLFshoes.com oldalán került leadásra a vásárló által. Érvényes szerződést jelent a HLFshoes.com és az Ügyfél között. Az Ügyfél lemond minden olyan egyéb dokumentumról, mely a HLFshoes.com-val szemben ellentmondásos lehet.

Ezen általános szerződési feltételek folyamatosan módosulhatnak, az a hatályos verzió, mely az interneten elérhető a vásárlás idején. Az általános szerződési feltételek módosításai a honlapon való feltöltésüktől érvényesek.

Minden felhasználó köteles betartani az általános értékesítési feltételeket.
 

3. Ajánlataink érvényessége

Ajánlataink csak Magyarország területén lévő kiszállítási címekre érvényesek.
Az oldalon látható árucikkek a készlet erejéig állnak rendelkezésre.
Abban az esetben, ha a HLFshoes.com egy rendelkezésre nem álló rendelés díját beszedi, kötelezi magát annak jóváírására, vagy 15 napon belüli visszafizetésére az Ügyfél részére.
A HLFshoes.com vállalja, hogy az Ügyfelet e-mailben értesíti, amennyiben az, egy rendelkezésre nem álló termékre adta le rendelését.
 

4. A termékek bemutatása

Az értékesítésre felkínált termékek a lehető legnagyobb pontossággal kerülnek leírásra és bemutatásra. Az Ügyfél kötelessége, hogy elolvassa a termék leírását, annak érdekében, hogy megismerje a termék alapvető tulajdonságait és jellemzőit. Az Ügyfélnek kötelessége a rendelés leadása előtt tájékozódnia. Egy termék kiválasztása és megvásárlása kizárólag az Ügyfél felelőssége. 
Azonban hibák vagy hiányosságok előfordulhatnak a bemutatásban, melyekért a HLFshoes.com nem tud felelősséget vállalni. Minden Ügyfél tájékoztathatja a HLFshoes.com-t minden olyan hibáról, mely a termék leírásában található. Rendelkezésére áll egy útmutató, mely segítségére lehet :HLFshoes.com használati útmutató
 

5. Fiók létrehozása

Ahhoz, hogy rendelést adjon le, az Ügyfélnek előzetesen létre kell hoznia egy ügyfél fiókot, az első rendelése során. Ki kell töltenie egy formulát, amely tartalmazza a következő adatokat: e-mail cím, vezetéknév, keresztnév, születési dátum, teljes kézbesítési cím, telefonszám. Ebből az alkalomból, az Ügyfél létrehoz egy személyes jelszót, csak az ő használatára. Bármely közzététel harmadik fél részére tiltos.
Az ügyfél vállalja, hogy pontos és teljes körű információkat ad meg. Bármilyen személyazonossággal való visszaélés vagy hamis személyazonosság az ügyfélfiók zárolásához vezethet és okot szolgáltathat büntetőeljárásra. Többszöri regisztráció, több felhasználó által használt fiók, vagy más csalás, a regisztráció megszüntetését vonhatja maga után. Az ügyfél tudomásul veszi, hogy lehetősége van szerződést kötni és szert tenni a hlfshoes.com oldalán kínált termékekre.

A HLFshoes.com elutasít mindenféle eladást a 16 éven aluli fiatalkorúak részére előzetes szülői engedély nélkül, ami minden esetben szükséges.
 

6. A termékek árai

Az árak magyar forintban, a Magyarország területeire vonatkozó Áfával együtt értendőek. Az esetleges szállítási díjat nem tartalmazza. Amennyiben az Áfa összege változik, az befolyásolhatja a termékek árát, melyről az Ügyfél előzetesen nem kap értesítést. HLFshoes.com fenntartja magának a jogot árai módosítására, azonban a termékek a rendelés leadásakor érvényben lévő árak szerint kerülnek kiszámlázásra.

Az esetleges árcsökkenések a HLFShoes.com oldalán kerülnek feltüntetésre. Ezek az árak fixek és nem módosíthatóak a HLFshoes.com oldalán feltüntetett érvényességi idő alatt. HLFshoes.com fenntartja a jogot, hogy ezen időtartamon kívül bármikor módosíthatja az árat. Az árak nem tartalmazzák a feldolgozási díjat, árufeladási díjat, valamint kiszállítási és kézbesítési díjat, melyek többletköltségként kerülhetnek megállapításra amennyiben az oldalon ez fel van tüntetve. Az Ügyfél által fizetendő összeg a vásárlás végösszegével egyezik meg, mely magában foglalja ezen díjakat is.

HLFshoes.com a vásárlásról számlát állít ki, mely letölthető az internetes oldalról, ahol a vásárlás történt. 

Feltűnő értékaránytalanság esetén (pl.:0 forint ár szerepel a terméknél) cégünk a kiszállítást megtagadja, jogalap nélküli gazdagodásra hivatkozva. Ez esetben az általános műveltség mint jogi kategória alapján megállapítható az értékaránytalanság.
 

7. Biztonságos rendelés és fizetés

7.1 : Rendelés

Az ügyfél az alábbiak szerint érvényesíti rendelését. A rendelés érvényesítése egyben a HLFshoes.com általános szerződési feltételek elfogadását is jelenti. A HLFshoes.com-n látható termék iránt érdeklődő ügyfélnek a rendelés leadása céljából követnie kell a rendelési folyamatot.  

- Méret és szín kiválasztása
- A kosárban, a rendelés sajátosságainak ellenőrzése (szín, mennyiség, méret, ár, stb…) módosítási lehetőséggel, hozzáadva vagy törölve bizonyos termékeket.
- Az első rendelés alatt, ki kell tölteni egy formulát, hogy létrehozza az ügyfélfiókját egy jelszóval. 
- Ha a kliens jogosult egy speciális ajánlatra, ki kell választania előzetesen a kódot, amit az erre a célra fenntarott helyre kell beírnia.
- Ki kell választani a fizetési módot, a kézbesítés típusát, a kézbesítési címet. 
- A fizetés módjának jóváhagyása után, az ügyfél véglegesen és visszavonhatatlanul érvényesíti a rendelését, az alábbi következményekkel. Minden érvényesített rendelés fizetési kötelezettséget von maga után.
- Egy rendelést visszaigazoló e-mail fog érkezni bizonyítva a végső rendelést a teljes ár kifizetését követően (ami nem foglalás). A termékek 7 napon keresztül fenntartva maradnak .
  
 A HLFshoes.com által eladott áruk tulajdonjogának átadása az Ügyfél javára minden esetben csak a teljes összeg kifizetését követően lehetséges és függetlenül a szóban forgó termékek kiszállítási határidejétől. A tulajdon fenntartására vonatkozó kikötés nem zárja ki a veszteség kockázatát vagy az áru rongálódását, ami az Ügyfél költsége lesz az átvételtől kezdődően.
  
  Az ügyfél kötelessége, hogy ellenőrizze a csomagot és azonnal jelezzen minden hibát.


7.2 : Fizetési módok

Bankkártya

Az Ügyfél jóváhagyja kézbesítési és számlázási címét, a terméket és a végösszeget. Megadja bankkártyája számát, lejárati dátumát és a CVV kódot. Ezt követően jóváhagyja rendelését a "Megerősítés" ikonra kattintva.
 

Paypal

A Paypal az Ön pénzügyi információit soha nem osztja meg a HLFshoes.com-mal. A Paypal titkosítja és védi az Ön kártyaszámát egyszer és mindenkorra. Fizessen az interneten egyszerűen az e-mail címe és a jelszava beírásával.
 

BIG FISH Payment Gateway

Elfogadom, hogy a(z) Tandako Invest Kft (9200 Mosonmagyaróvár,Terv u.31) által a(z) https://www.hlfshoes.com felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a BIG FISH Payment Services Kft. (székhely: 1066 Budapest, Nyugati tér 1-2.), mint adatfeldolgozó részére. A továbbított adatok köre: név-előtag, vezetéknév, keresztnév, IP-cím, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím, bankkártyaszám utolsó négy számjegye. Az adattovábbítás célja: a fizetési tranzakciókhoz szükséges adatkommunikáció lebonyolítása a kereskedő és a fizetési szolgáltató rendszere között, a tranzakciók visszakereshetőségének biztosítása a kereskedő partnerek számára.
 

Six Payment services

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Ön a Six Payment Services fizetőoldalát is választhatja. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál a Six Payment ikonra kattintsanak, majd a Six Payment oldalán a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. VISA, VPAY, JCB, CUP, Diners, valamint MasterCard (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön bankjánál. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
 

MPL futárszolgálat utánvéttel

5 féle termék átvételi módot tudunk Önöknek biztosítani:

  • házhoz
  • országosan 2550 db postahelyre
  • országosan jelenleg 125 MOL Posta Pontra
  • országosan jelenleg 50 csomag automatába (!!)
  • COOP Posta Pontra

Csomagautomaták és postapontok: megtekintem


Költségek:

Házhoz szállítás esetén és 9.990 Ft alatti megrendelés esetén: 1.390 Ft

Postahelyre, MOL Posta Pontra illetve csomag automatába és Coop Posta pontra 9990 forint alatti megrendelés esetén: 1.390 Ft

9.990 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk Önöknek.

Utánvét fizetési mód választása esetén 350 forintot számítunk fel.
 

7.3: A fizetés elmulasztása

A HLFshoes.com fenntartja magának a jogot a szállítás elutasítására vagy a rendelés teljesítésére, melynek megrendelője nem teljesíti a korábbi rendelés összegének részleges vagy teljes kifizetését, vagy akivel folyamatban lévő fizetési jogvitában áll.

Minden bankkártya elutasítás, minden bankkártya letiltás, minden PayPal-al történő visszaélés, alkalmat adhat behajtási eljárásra a Tandako Invest Kft  részéről. Minden fizetetlen behajtásra a Tandako Invest Kft a törvényben meghatározott éves kamatláb háromszorosával egyenlő büntetést alkalmaz, időarányosan, és ezen kívül visszaköveteli a behajtás költségét, amely meghatározott teljes összege maximum 13.000Ft.
 

7.4 : A fizetések ellenőrzése

A HLFshoes.com minden honlapján leadott rendelést ellenőriz. Ezeknek az ellenőrzéseknek a célja a HLFshoes.com megóvása a csalárd visszaélésektől. Szolgálataink elkérhetik Öntől az összes szükséges dokumentumot, rendelése zárolásának feloldása érdekében: lakcímigazoló kártya, jövedelemigazolás, vagy akár a kézbesítési címen élő személy lakcímigazolása, stb...

Ezen iratok átvételének hiányában, a következő 7 napon belül, a rendelés automatikusan törlésre kerül. 
Minden nem megfelelő dokumentum kézhezvétele szintén előidézi a rendelés törlését.
 

7.5 : A fizetések biztonsága

A fizetések biztonságának garantálása érdekében a HLFshoes.com az Erste bank szolgáltatását veszi igénybe. Ez a szolgáltatás magában foglalja a SSL biztonsági előírásokat. A bizalmas adatok (a 16 jegyű kártyaszám, a lejárati dátum vagy a CVV kód) közvetlenül kódolva kerülnek a bank szerverén továbbításra, anélkül, hogy a HLFshoes.com szerverének fizikai támogatói kezén áthaladnának. Amint a rendelés megerősítést nyer, a fizetési kérelem valós időben zajlik a biztonságos elektronikus fizetési kezelőn. Ez egy hitelesítési kérelmet küld el a hitelkártya-hálozathoz. Az elektronikus fizetési kezelő egy elektronikus tanúsítványt bocsát ki, amely a tranzakció dátumának és összegének bizonyítékként szolgál, a Ptk. 1316-os és azt követő bekezdéseinek megfelelően.
 

8. Azonosítás

Az Ügyfél, vásárlást végrehajtva a HLFshoes.com honlapján választhat magának egy jelszót, melynek segítségével, a jövőbeni megrendelései leadásakor nem szükséges újra kitöltenie a rendelés leadásához szükséges űrlapokat.


A már regisztrált Ügyfelet a HLFshoes.com oldal, ügyfeleként felismeri. Az ügyfél HLFshoes.com jelszava szigorúan bizalmas és személyes. Semmi esetben nem adható át vagy tehető közzé.
Amennyiben a HLFshoes.com ügyfele elveszti vagy elfelejti jelszavát, felelős arról a legrövidebb határidőn belül értesíteni a HLFshoes.com oldal menedzserét az info@hlfshoes.com  címen keresztül, aki 48 órán belül egy új jelszót küld neki, mely automatikusan felváltja a korábbit.

Az Ügyfél azonosításának egyszerűsítése érdekében, az egyszerre megadott e-mail cím és jelszó beírásával az Ügyfél engedélyezi a HLFshoes.com számára, hogy az ügyfél merevlemezén egy "süti" fájlt helyezzen el, melynek egyetlen kizárólagos hivatása az említett azonosítás megkönnyítése.
 

9. HLF Shoes által biztosított szállítás

A jelzett kiszállítási határidők jelzésértékűek, és munkanapokra vonatkoznak (a szombat, a vasárnap és a munkaszüneti napok nem számolhatók bele a kiszállítás határidejébe). Vis maior esetén a Spartoo.hu nem vállal felelősséget a küldemény késéséért. A kiszállítási határidők a csomag a kézbesítő részére történő átadásától számítódnak.
 

9.1.Magyarország területén

A Magyar Postával történő szállítás.
 

Szállítási idő:

A rendeléseket  24 órán belül előkészítjük és elküldjük. Ezt követően a kiválasztott terméknek 3-5 munkanapon belül a megadott szállítási címre kell megérkeznie.
 

Banki utalás során a rendelés teljesítésének ideje az utalás lekönyvelésének idejével nő. A rendelés állapotát az egyéni ügyfélfiókban való belépéssel lehet ellenőrizni. Kivételes helyzetekben a rendelés teljesítése akár 7 napig is eltarthat – ilyen kérések esetén haladéktalanul értesítjük telefonon vagy elektronikus úton.

Figyelem! A rendelés kiszállításának és teljesítésének ideje nem tartalmazza a szabad-és munkaszüneti napokat, illetve az egyéb ünnepnapokat.

 

10. Elégedett vagy visszatérítjük

A HLFshoes.com oldalán vásárolt minden termék visszaküldhető ingyenesen, amennyiben az Ügyfél nem kívánja megtartani a terméket jogos okokból : a termék nem tetszik, nem megfelelő méretű, nem a várt színű stb. A HLFshoes.com termékei kicserélhetőek vagy a kifizetett összeg visszatéríttethető (ingyenes visszaküldés lásd 11.1). Visszaküldés esetén, amennyiben az új ár magasabb, a csere csak a különbözet megfizetését követően lehetséges.

Annak érdekében, hogy a visszaküldés elfogadásra kerüljön a következő feltételeknek kell megfelelenie :
- A termék(ek) nem került(ek) viselésre kültéren. A termék(ek) új állapotban van(nak),
- A visszaküldött termék(ek)nek meg kell egyezni(ü)k a megküldött termék(e)kel,
- A terméke(ke)t eredeti csomagolásukban, jó állapotban (nem ragasztott doboz) kell visszaküldeni, egy teljesen lezárt csomagban,
- A termék(ek) a kézhezvételől számított 30 napon belül kerülnek visszaküldésre,
- Az üres csomag visszaküldése esetén a csere és a visszaizetés elutasításra kerül,
- Kövesse az alábbi folyamatot.

A 2011/83/UE európai szabályzás alapján minden Ügyfél gyakorolhatja elállási jogát a HLFshoes.com oldalán vásárolt termékek kapcsán. 14 napos határidőn belül kell megtenni, a csomag kézhezvételétől - ügyfél maga-, vagy megbízott harmadik fél által - számítva. Az alábbi űrlapot kell kitölteni és megküldeni a fenti határidőn belül emailben, vagy postai úton :
Tandako Invest Kft 9200 Mosonmagyaróvár,Terv u.31,  info@hlfshoes.com
Ezúton szeretném értesíteni szerződéstől való elállásomról az alábbi termék(ek) kapcsán: 
Termék száma: 
Rendelési szám: 
Rendelés dátuma .................. átvétel dátuma ..............
Ügyfél neve: 
Ügyfél címe: 
Kiállítva: 
Aláírás (ha papír alapú) 

Az Ügyfél számára a visszatérítés akkor kerül visszaigazolásra, amennyiben a rendelés összes terméke, új állapotban rendben visszaérkezett az eredeti csomagolásban (a visszaküldött csomag ellenőrzésre kerül). A visszatérítés összege tartalmazza a kiszállítási költséget (kivéve azon extra díjakat, amennyiben az Ügyfél az adott esetben olyan szállítási módot választott, amely a HLFshoes.com által felkínált standard szállítási módnál drágább). A visszaküldés díja az Ügyfelet terheli. A visszaküldést minél előbb el kell indítani, minden esetben, legfeljebb 14 nappal az elállási űrlap kézhezvételétől számítottan.


10.1 : A visszaküldések végrehajtásának módjai a következők:

A HLFshoes.com ajánlata Magyarország területén: MPL


10.2 : A visszaküldés folyamata a következő :

1. lépés : Ügyfélfiók
Lépjen be HLFshoes.com fiókjába e-mail címével és jelszavával, majd lépjen a "visszaküldéseim" pontra és töltse ki a visszaküldési űrlapot.

2. lépés : A címke átvétele
A HLFshoes küld Önnek egy e-mailt egy visszaküldési címkével amit ki tud nyomtatni, és egy MPL-es telefonszámmal, amin meg tud beszélni egy időpontot a csomag elvitelére.

3. lépés : A csomag átadása a szállítónak
A szállító ki fog menni a megbeszélt címre, a megbeszélt időpontban és el fogja vinni a csomagját.
Őrizze meg jól a csomagról kiállított átvételi elismervényt.

A visszárut max.15 munkanapon belül feldolgozzuk.
 

11. Szállítónk által nem kézbesített csomagok feldolgozása

11.1 : Visszaküldés oka: "ISMERETLEN CÍMZETT":

A szállító által Ismeretlen Címzett jelzéssel ellátott, visszaküldött csomagok.
Miután szolgálatunk csomagját átvette és jóváhagyta, a HLFshoes.com felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy újra elküldje neki rendelését, amennyiben az még elérhető vagy pedig az ügyfél kérése szerint visszatéríti neki rendelésének összegét.
Többszöri Ismeretlen Címzett jelzés után a HLFshoes.com fenntartja magának a jogot a rendelés visszatérítésére, elállva annak újbóli kiküldésétől.
 

11.2 :Visszaküldés oka: "NEM KERESTÉK":

Azok a csomagok tartoznak ide, amelyekért az ügyfél átvétel céljából nem ment el a megállapodott időpontokban a Postahivatalba vagy Közvetítő felvételi pontjára. Miután szolgálatunk csomagját átvette és jóváhagyta, a HLFshoes.com felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, hogy újra elküldje neki rendelését, amennyiben az még elérhető vagy pedig az ügyfél kérése szerint visszatéríti neki rendelésének összegét. Többszöri "NEM KERESTÉK" jelzés után a HLFshoes.com fenntartja magának a jogot a rendelés visszatérítésére, elállva annak újbóli kiküldésétől.
 

11.3: Visszaküldés oka: "ELUTASÍTVA":

A csomagot kézbesítésekor visszautasította.
Miután szolgálatunk átvette és jóváhagyta csomagját, 72 órán belül ügyfélfiókján jóváírunk egy vásárlási utalványt. Kérvényezheti vásárlási utalványa törlését és a rendelés visszafizetését.
A "Címzett Ismeretlen", "Nem keresték", "Elutasítva" esetekben a HLFshoes.com nem garantálja a rendelés termékeinek fenntartását. Így azok hiány esetén, visszafizetésre kerülnek.
 

12. Felelősség

A honlaphoz való hozzáférés, a konzultáció, az űrlapok kitöltésének, a kiszállítás, a rendelés leadásának és minden egyéb szolgáltatásnak a lépéseiért a HLFshoes.com csak eredménykötelezettséggel tartozik. Ennek következtében a HLFshoes.com nem vonható felelősségre azokért a kellemetlenségekért vagy károkért, melyek az Internetes hálózat teljes vagy részleges okán vagy a HLFshoes.com óvintézkedései ellenére bekövetkeznek.
A HLFshoes.com különösen azokért a szolgáltatói zavarokért nem vállal felelősséget, melyek külső behatolások vagy vírusok következtében keletkeznek. Ebből kifolyólag, minden vis maiornak minősített esetben a Legfelsőbb Bíróság a HLFshoes.com-t minden felelősség alól felmenti. Az ügyfelek a honlapon található márkák által nyújtott garanciában részesülnek.
 

13. Szellemi tulajdon

A HLFshoes.com honlapjának minden eleme, legyen az vizuális vagy audio, beleértve a mögöttes technológiát, a márkák és szabadalmak szerzői jogvédelem alatt állnak.
Ezek a HLFshoes.com kizárólagos tulajdonát képzik.
A HLFshoes.com  kérésére minden esetben minden, akár hallgatólagosan engedélyezett linket el kell távolítani.
 

14. Személyes adatok védelme

14.1 : Személyes adatok begyűjtése

Ügyélfiók létrehozásakor és az Ügyfél által a HLFshoes.com oldalon leadott rendeléskor a Tandako Invest Kft  személyes adatokat gyűjt be. Az adatok begyűjtéséért a Tandako Invest Kft  felel. A cég nyilvántartási száma: 08-09-007421, bejegyzett telephelye: 9200 Mosonmagyaróvár Terv u.31.

A "személyes adatok" kifejezés minden olyan adatot magába foglal, mely alapján egy személy beazonosítható; kimondottan a családnév, keresztnév, telefonszám, születési dátum, email cím, postázási cím és minden olyan egyéb adat, melyet az Ügyfél megad a HLFshoes.com számára.
 

14.2 : Az adatgyűjtés célja

A személyes adatok a következő ok(ok) miatt kerülnek begyűtésre :
-A rendelések kezelése az oldalon,
-Kereskedelmi célú statisztikák, valamint piactanulmányok és piaci magatartásokra vonatkozó tanulmányok készítése,
-Az Ügyfelekkel kapcsolatos műveletek kivitelezése,
-Ügyfélkör kiválasztása kutatási és promóciós műveletek számára,
-Promóciós üzenetek és kérések kiküldése a HLFshoes.com által. Az Ügyfélnek bármikor lehetősége van leiratkozásra, az adott email aljában található linkre kattintva.
-Jogi kötelezettségek és szabályozásoknak való megfelelés.
-Csalás elleni küzdelem az alábbi pontoknak megfelelően
 

14.3 : Az összegyűjtött adatok címzettei

Kizárólag a HLFshoes.comnak, valamint a HLFshoes.com azon szerződött partnereinek van hozzáférésük a megadott adatokhoz, akik az Ügyfél rendelések lebonyolításában vesznek részt. A HLFshoes.com azon kategóriákba tartozó dolgozói akiknek hozzáférésük van a személyes adatokhoz saját hatáskörük keretein belül a következők: az ügyfélszolgálat, adminisztráció, műszaki szolgálat, valamint az ellenőrzésért felelős osztályok (könyvvizsgáló, belső ellenőrzési eljárásokért felelős szolgálat, stb ..)

Az állami szervek is lehetnek a személyes adatok címzettei, kizárólag jogi kötelezettségek miatt, bírósági tisztségviselők, minisztériumi tisztségviselők és a behatásért felelős szervek. 

A Tandako Invest Kft  minden szükséges óvintézkedést megtesz a személyes adatok védelmének érdekében különösen annak érdekében, hogy megóvja azokat bármiféle módosítás, adatsértés vagy harmadik fél jogtalan hozzáférésétől.
 

14.4 : A személyes adatok megőrzése

A begyűjtött adatok az oldalon történt utolsó tranzakciótól vagy az ügyfélfiók utolsó frissítésétől számolva, öt éven keresztül kerülnek megőrzésre. Ezen adatok 13 hónapig kerülnek megőrzésre az utolsó tranzakciótól vagy az utolsó frissítéstől számítva.
Az Ügyfél adatai automatikusan törlésre kerülnek, amnnyiben öt év elteltével az ügyfélfiók nem kerül frissítésre, vagy nincs új tranzakció.
A CVX titkosítás szisztematikusan törlésre kerül minden hatályos, teljes és nem vitatott tranzakciót követően.
 

14.5 : Sütik (cookies)

HLFshoes.com, a « sütik » technológia által méri a meglátogatott oldalak számát (oldalletöltések számát), a megtekintések számát és a látogatók az oldaon történő viselkedését, valamint, visszatérésük gyakoriságát.
Egy süti nem azonosítja be az Ügyfelet. Az Ügyfél számítógépén történt spartoo.hu honlapon történt navigációjára vonatkozó információkat rögzíti (a megtekintett oldalak, a megtekintés dátuma, időponta, stb.), majd későbbi megtekintés esetén is úra tudja olvasni.
A sütik által begyűjtött adatok kizárólag és szigorúan belső felhasználatra szolgálnak és soha nem kerülnek átadásra harmadik félnek.

A sütik használata, saját vagy harmadikfélé, az Ügyfél folyamatos hozzájárulását kéri, mivel nem szükséges az oldal működéséhez. A sütik használatához való hozzájárulás vagy elutasítás a böngésző annak megfelelő beállítása alapán működik.

Egyes sütik, « hirdetési sütik » által az Ügyfél navigációja nyomon követhető, valamint a megtekintett termékek rögzíthetőek, majd az elkövetkezendő 90 napon belül lehetséges a navigációval kapcsolatos hirdetési bannerek megjelenítése. Ezek a sütik az Ügyfél belső profiljához kapcsolhatóak (anélkül, hogy pontosan beazonosítható lennne az Ügyfél).
 

14.6 : Hozzáféréshez és javításhoz való jog

Amennyiben az Ügyfél megadja személyes adatait, azzal kifejezetten hozzájárul azok gyűjtéséhez és felhesználásához.

Az 1978. évi anuár 6.-i 78-17 számú törvénynek « Inormatika és Szabadság » megfelelően, mely 2004-ben került módosításra, az Ügyfélnek van hozzáférési joga, továbbá joga a javításra, lekérdezésre és ha a megadott adat kapcsán bármilyen ellenvetés merül fel a következő szervezethez lehet fordulni:
E-mail: info@hlfshoes.com
Postacím:9200 Mosonmagyaróvár,Terv u.31 Tandako Invest Kft
Törvényes okok miatt, az Ügyfél tiltakozhat a rá vonatkozó adatok kezelése ellen.

Nem kívánok további hirdetési sütiket kapni
 

14.7 : Kölcsönösség

Az Ügyfél vállalja, a maga részéről, hogy minden a HLFshoes.comtól érkezett adatgyűjtés vagy adatkommunikálás esetén azokat nem hozza nyilvánosságra és csak személyes használatra őrzi meg. A HLFshoes.com  fenntartja magának a jogot, hogy megtagadja az adatok kiadását az Ügyfélnek vagy megkérje Őt azok törlésére.

 

15. Ajándékutalványok és vásárlási utalványok

Az ajándék- és vásárlási utalványok kedvezmény kupon formájában jelennek meg, melyeknek egyedi kódjuk van. Az ajándék- és vásárlási utalványok nem téríttethetők vissza és pénzre nem válthatók át. Az ajándék- vagy vásárlási utalvánnyal vásárolt termékek, azonban kicserélhetőek, vagy kérheti azok jóváírását, amennyiben nem megfelelőek. Az ajándék- és vásárlási utalványok újra felhasználhatóak lesznek, melyeket a lejárati határidőn belül kell felhasználni.
Nem vonhatóak össze más akciókkal vagy kedvezmény kuponokkal.
 

16. Garancia

A megfelelőségre vonatkozó jogi szavatosság a kézhezvételtől számítva 2 éven keresztül érvényes, ezen belül 2 hónap van a megfelelőségi probléma felfedezésére. Az első 6 hónapban a HLFshoes.com kötelessége bizonyítani, hogy a hiba nem volt kimutatható (a megfelelőségi probléma hiányát), azután a fennmaradó 18 hónapban az ügyfél kötelessége bizonyítania megfelelőségi problémát.

A megfelelőségi szavatosság nem vonatkozik a megváltoztatott termékre, a természetes elhasználódásra, a termék nem rendeltetésszerű használatára, a nem megfelelő karbantartásra, és a szállító által vagy a termék tárolása közben okozott kár esetében. A termék cseréjére vagy javítására ingyenesen 30 nap áll rendelkezésre, kivéve ha ez aránytalan a kárral vagy nem lehetséges.

Abban az esetben, ha nem lehetséges a csere vagy a javítás, a Tandako Invest Kft. ingyenesen, részében vagy teljes egészében visszafizeti a termék árát, esettől függően. A szóban forgó termék a HLFshoes.com oldalán kellett, hogy rendelve legyen és az eredeti csomagolásban kell visszaküldeni.

A fogyasztóvédelmi elsőfokú hatósági feladatokat a fogyasztó lakóhelye szerinti illetékes járási hivatalok látják el, ezek listája itt található: http://jarasinfo.gov.hu/

 

17. Online Pénztárca

Az Online Pénztárcába jóváírt kuponokat a Vásárló az adott rendelés teljesítése után, mindig csak a következő vásárlások során használhatja fel, mint egy utólagosan kapott kedvezményt. A Vásárló a következő vásárláskor kizárólag a korábbi fiókadataival belépve (e-mail cím, titkos kód) 10.000 Forintonként 500 Ft értékű kupont válthat be.

A kuponok nem járnak le, nem veszítik el értéküket, korlátlan ideig partnereinknél felhasználhatók. Partnereink mindenkori elérhetősége a https://www.onlinepenztarca.hu oldalon megtekinthető.
A beváltás feltételei:
A kupon értékhatártól függetlenül felhasználható (10.000 Ft feletti végösszegű megrendelésekre).
A kupon készpénzre nem váltható át.
A kupon más kedvezménnyel, egyedi árral össze nem vonható.
A Vásárló megrendeléskor köteles jelezni a beváltási szándékát, más esetben a kupont sajnos nem tudjuk elfogadni. (Amennyiben online rendel, ezt a lehetőséget a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani.)
Készülék cseréje esetén az onlinePénztárcával való fizetés kizárólag a különbözetre vehető igénybe.
Az onlinePénztárcából való fizetés csak azon felhasználó számára lehetséges, aki aktív fiókkal rendelkezik az onlinePénztárcában.