A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

NŐI CIPŐ

A női cipő egy örök szerelem a hölgyek számára,nem véletlen cégünk mottója, hiszen dobozban érkezik a szerelem : a női cipő. Előfordul, hogy a női gardrób, cipős szekrény kicsi lesz, hiszen minden alkalomra mindig más színű és más fajta cipőt kell viselnünk.De hány cipővel is kell rendelkeznie egy hölgynek? Szükségünk van magassarkúra, női sportcipőre, női csizmára, ebből is lehet bokacsizma, klasszikus csizma, női bakancsra, balerinára, házi papucsra, női papucsra a melegebb napokra, a hidegebb napokon hótaposóra. stb. Milyet is válasszunk? Amelyik illik a személyiségünkhöz, stílusunkhoz, egyéniségünkhöz. Lehetőleg ne márka szerint döntsünk, hanem szín és forma szerint. 
Rendezés:

A hétköznapokra, munkába, estékre, sportolásra, kirándulásra, otthonra, kertbe, strandra,stb.. Az a legfontosabb, hogy kényelmes legyen és összhangban legyen öltözékünkkel.Valahol hallottam, hogy ahol a ruhák végződnek ott kezdődik a csoda, a cipő, amely megkoronázza öltözékünket, hiszen a női cipőn keresztül kiteljesedik ruházatunk szépsége. 

A női cipők nemcsak színükben, hanem funkcionalitásukban is különböznek.Sok férfi nem érti, hogy mi a különbség magassarkú és magassarkú között, ha az egyiknek tűsarka van, a másiknak pedig vastag sarka van.Nem értik a férfiak azt sem, miért nem veszünk fel platformos női cipőt egy estélyre,mikor abban a munkahelyünkön vagyunk.De azt sem értik , miért kell magassarkú csizma és lapos talpú csizma is.A női cipő vásárlást a mindennapi igényeinkhez kell igazítani. Ebbe nem szólhatnak bele a férfiak! Ők azt várják el tőlünk, hogy csinosak legyünk, dekoratívak.Ezt sajnos egy pár női cipővel lehetetlen elérni. 

Ahhoz, hogy dekoratívak tudjunk maradni,mozgásra van szükségünk.Sportolni tudunk sok helyen és sokféle képpen.De női sportcipő nélkül nem tudunk aktívan eltölteni egy hétvégét a családdal. A sportcipők széles skálája vár bennünket és a modellek lehetővé teszik, hogy a fizikai erőnlétünket megtartva megőrizzük saját stílusunkat. A társadalmunk nagyra értékeli azokat a dinamikus nőket, akik roham tempóban élnek és értékelik a ruhák könnyedségét.Könnyedek,fiatalosak. Ebben segít nekik a női szandál vagy balerina cipő. 

A női cipők nemcsak öltözékünket egészítik ki, hanem a hangulatunkat is javítják.Milyen jól esik, az az érzés mikor kolléganőnk irigy tekintettel pillant legújabb magas sarkú szerzeményünkre,arról már nem is szólva, hogy a tűsarkúban még hosszabbnak látszó, eddig is gyönyörű lábunkat hány férfi szem bámulja meg. A klasszikus színű női cipők és ruhák hangsúlyozzák az önbizalmat és a szakértelmet.

Ha már női cipő,akkor hagyjuk magunkat kényeztetni.Legújabb trend a jó meleg házi papucs. Télen nem csak a lakásban élvezhetjük ezt a kényelmet, hanem hótaposóinkban, eszkimó  csizmáinkban, amelyek melegséget, kényelmet és elegáns megjelenést biztosítanak.