A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Sportcipő

Gyermekeink teremsport cipőt akkor használnak elsősorban, mikor az iskolában tornaórán, épületen belüli edzésen vesznek részt. Legyen az röplabda, kézilabda, teremfoci vagy a kosárlabda. Ezek a legnépszerűbb iskolai teremsportágak. A teremben végzett sporttevékenység során a gyors irányváltoztatások különösen nagy igénybe vételnek teszik ki a gyerek sportcipőket is, ezért fokozottan ajánlott a magas szárú gyerek sportcipő.

Rendezés:
Nézet:

Gyermekeink fejlődésben lévő izomzattal rendelkeznek, ezért is fontos a megfelelő teremsportcipő kiválasztása.Ahogy nőnek gyermekeink az izomzatra, ízületekre nehezedő hatás is nagyobb. Ezáltal a gyermek teremcipőkre is nagyobb terhelés nehezedik, legyen az talp, oldalfal, vagy a cipő belső felépítése. Gyermek teremsportcipők gumiból készült talppal biztosítják a legtökéletesebb tapadást, ami fontos megelőzni a sérüléséket. Ezért a vásárláskor ügyeljünk, hogy a felsőrész bőrből, vagy légáteresztő anyagból készüljön, a talp pedig jól tapadó nem redezödött felülettel ellátott kaucsuk anyagból.

Neves gyártók, mint pl. az Adidas, Nike, Reebok, Puma, Asics, stb. saját talpbetét rendszert fejlesztettek ki, hogy a sportolás a legjobb élményt tudja nyújtani gyermekeinknek.