A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Szandál

A  férfi szandál  nagymértékben megosztja a férfiakat, pedig az egyik legrégebbi férfi lábbeli.Gondoljunk csak bele, hogy már az ősi római férfiak is ezt hordták, sőt a görögök is. A napjainkban divatos női gladiátor szandál is ebből a korból származik, amely szintén férfi szandál volt. 

Rendezés:
Nézet:

 A férfi szandál  kezdetleges változata egy bőr vagy fakéregből készült saru volt, amit szíjakkal erősítettek a lábfejhez. Azóta  a férfi szandál nagy fejlődésen ment keresztül, viszont ez a fejlődés valahol a 60-as években megrekedt és az idősebb korosztályra volt jellemző a szandál viselése.

Ki ne emlékezne,az NDK-ás turistákra,akik a férfi szandált fehér tenisz zoknival viselték.A napjainkban divatos férfi szandálokhoz tilos zoknit viselni.Napjainkban lett újra divat a férfi szandál.Bőr lapos talppal rendelkező szandál, amely vagy bőrből vagy műbőrből készült pántszerű felsőrésszel rendelkező lábbeli. Amikor félcipők,sportcipők,mokaszinek  már  melegek ,jöhetnek a szandálok.Egy farmerral, vagy vászon nadrággal nagyon elegáns tud lenni.A  trendet követő igazi férfiak  modern szandált viselnek a városi forgatagban. Az ilyen darabok általában finom bőrből készülnek, elegánsak és tökéletesen passzolnak a dögös férfias viselethez. Férfiaknál a fekete vagy barna színű változatok a legkedveltebbek.