A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Szandál

férfi szandál  nagymértékben megosztja a férfiakat, pedig az egyik legrégebbi férfi lábbeli. Gondoljunk csak bele, hogy már az ősi római férfiak is ezt hordták, sőt a görögök is. A napjainkban divatos női gladiátor szandál is ebből a korból származik, amely szintén férfi szandál volt. A napjainkban divatos férfi szandálokhoz tilos zoknit viselni. Napjainkban lett újra divat az elegáns férfi szandál. Lapos talppal rendelkező szandál, amely vagy bőrből vagy műbőrből készült pántszerű felsőrésszel rendelkező lábbeli. Amikor félcipők, sportcipők, mokaszinek  már nem szellőznek kellően, jöhetnek a szandálok. Egy farmerral, vagy vászon nadrággal nagyon elegáns tud lenni a férfi szandál. A  trendet követő igazi férfiak modern szandált viselnek a városi forgatagban. Az ilyen darabok általában finom bőrből készülnek, elegánsak és tökéletesen passzolnak a dögös férfias viselethez. Férfiaknál a fekete vagy barna színű változatok a legkedveltebbek.

Termék ára
Márka
Szín
Anyag
Felsőrész anyaga
Rendezés:

Birkenstock Milano BS 0034791 szandál

Felsőrész anyaga: Birko-Flor
Szín: fekete
Talp: EVA
Nem: férfi
Bélés: textil
20.990 Ft 26.990 Ft

Geox U S Strada A U4224A-000ME-C6009 szandál

Felsőrész anyaga: szintetikus anyag
Szín: barna
Talp: szintetikus
Nem: férfi
Bélés: szövet
22.990 Ft

Geox U S Strada B U6224B-0MEBC-C9999 szandál

Felsőrész anyaga: szintetikus anyag
Szín: fekete
Talp: szintetikus
Nem: férfi
Bélés: szövet
26.990 Ft

 A férfi szandál  kezdetleges változata egy bőr vagy fakéregből készült saru volt, amit szíjakkal erősítettek a lábfejhez. Azóta  a férfi szandál nagy fejlődésen ment keresztül, viszont ez a fejlődés valahol a 60-as években megrekedt és az idősebb korosztályra volt jellemző a szandál viselése.

Ki ne emlékezne,az NDK-ás turistákra,akik a férfi szandált fehér tenisz zoknival viselték.A napjainkban divatos férfi szandálokhoz tilos zoknit viselni.Napjainkban lett újra divat a férfi szandál.Bőr lapos talppal rendelkező szandál, amely vagy bőrből vagy műbőrből készült pántszerű felsőrésszel rendelkező lábbeli. Amikor félcipők,sportcipők,mokaszinek  már  melegek ,jöhetnek a szandálok.Egy farmerral, vagy vászon nadrággal nagyon elegáns tud lenni.A  trendet követő igazi férfiak  modern szandált viselnek a városi forgatagban. Az ilyen darabok általában finom bőrből készülnek, elegánsak és tökéletesen passzolnak a dögös férfias viselethez. Férfiaknál a fekete vagy barna színű változatok a legkedveltebbek.