A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Táska lexikon

Táskalexikon

 

HLFshoes.com bemutat Önöknek rendszeresen új szakkifejezést a táskák gyönyörű világából!!!
 

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z
A | Vissza a lap tetejére ↑

Feltöltés alatt.

B | Vissza a lap tetejére ↑

Brødrene

BrodreneBrødrene férfi táskák természetes bőrből készülnek, melyben egy egész iroda elhelyezhető,ezért nagyon praktikus A Brødrene modellekben elfér egy elegáns laptop is. A Brodrene táska célja az intenzív életstílus követelményeinek kielégítése. Akár egyetemre jár, akár munkahelyre megy vele, mindig a legfontosabb dolgokat tárolhatja a Brodrene táskában. Egy személyes társ. 

A Brødrene bőr férfi táskák funkcionalitásuk mellett nagyon divatos és elegáns kiegészítői a tökéletes férfi öltözékének. Biztos lehet benne, hogy ha a Brodrene férfi táskájával egy üzleti megbeszélésen részt vesz, akkor azonnal a beszélgetőpartner figyelme a táskára fog irányulni. Minden egy helyen. A táska belsejében egy speciális védőhab biztosítja a laptop biztonságát. Továbbá, a tollaknak,dokumentumoknak,filofaxnak meg van a kialakított helye,így soha nem fogja keresni a legszükségesebb dolgokat a táska alján. 

A Brodrene táska belső falán lévő cipzáros rekesz tökéletes hely egy telefonnak, pénztárcának vagy személyes dokumentumoknak. Csak igazi férfiaknak.

 

Bevásárlótáska

BevásárlótáskaA vásárlás a nők kedvelt időtöltése és a vásárláshoz tökéletes társ a Shopperbag vagyis bevásárlótáska ahogy az angol nyelvterületen ezt a táskát hívják. Természetesen a vásárlás mellett a mindennapi teendők elintézéséhez szükséges dolgokat is belepakolhatjuk bőségesen, de a hétvégi kiránduláshoz szükséges felszerelést vagy a tengerparti kiránduláshoz a kellékeket. A városban sétálva kényelmes vállunkra engedve tudjuk viselni.
 
Bevásárló táska - A mindennapi élet csodája
A bőrből készült  bevásárlótáska elegáns ruhával is kiegészíthető. A táska formájának egyenes szerkezetűnek kell lennie, és az irodai öltözékünk kiegészítéseként akár világos színű is lehet, hogy ne tűnjünk túl komolynak, nem kell túl izgatottnak lenni, viszont harmonikusnak kell lennie az üzleti ruházattal. Női és modern a klasszikus üzleti öltöny egy egyszerű, kontúrozott blézert takar, ezt tudjuk akár sötét, főleg fekete színű bevásárló táskával kombinálni.
 
Az egyszerű, színes pólóinkat is hordhatjuk egy modern, elegáns mintás, nyomott bevásárlótáskával. Szinte tökéletes választás a lakkozott változatok a munkaruhához illeszkedve: Egyszerűen: blézer, könnyű krémszínű blúz és a cigaretta nadrágok kombinációjával, a bevásárlótáska optimális,bárhogyan is dönt, hogy elegáns, vagy lezser, egy biztos széles választékot talál a HLFShoes.com webáruházban a női bevásárlótáska részlegen.

 

Bőr tolltartó

TolltartoStílusos, trendi bőrből készült tolltartóval érkezni egy tárgyalásra. A nagyobb tolltartóban több tollat, ceruzát tudunk tárolni, a kisebb úgynevezett tolltokban pedig csak egy-kettő márkás tollat tudunk elhelyezni. A gyönyörű, természetes bőrből készült tolltartók tartós megoldást kínálnak íróeszközeink tárolására. Tökéletes megoldás akár iskolai vagy irodai célokra.

A női bőr tolltartó kapható olyan színekben, amelyeket a hölgyek helyeznek előtérbe, piros, rózsaszín stb. A férfiak elsősorban a fekete bőr tolltartót kedvelik, de nagyon mutatós barna vagy konyak színben is. A bőr tolltartó kapható úgynevezett vintage stílusban is, amelyet az individualisták számára tudunk ajánlani. Ez a stílus ötvözi a szenvedélyt az egyediséggel, régi és új kombinációjaként is jellemezhető.

A vintage stílus alkalmas arra, hogy modern eszközöket múltból származó tárgyakként mutasson be. A bőrből készült tolltartók többnyire henger alakúak, ezért is nevezik őket gyakran hengeres bőrből készült tolltartónak. Nincs más hátra, mint eldönteni, hogy golyóstoll vagy töltőtoll kerüljön a tolltokba.

 

Bőr irattartó

TolltartoKlasszikus üzleti tevékenység szervező, amely a precizitásra és a tökéletességre törekvőknek ajánlott. A puha, természetes bőrnek és a funkcionális belső térnek köszönhetően minden tárgyalás tökéletesen sikerül, hiszen minden a megfelelő helyen megtalálható, és csak a tárgyalás irányítására kell figyelni. Ön minden üzleti találkozó középpontjában lesz a szép tapintású bőr irattartóval, amely elegáns megjelenést kölcsönöz Önnek. Az irattartóban számos zseb és tároló rész található a névjegykártyáknak, dokumentumoknak és más apró tárgyaknak, mint pl. toll könnyű elhelyezéséhez.

Mivel A4-es dokumentumok könnyen tárolhatóak az irattartóban, ezért a bőrből készült irattartót sokszor bőr okmánytartónak is szokták nevezni. Elsősorban férfi irattartókkal találkozunk, és a színvilág is eszerint kerül kialakításra. Fekete, barna színű bőr irattartókat széles választékban megtalálja a HLFShoes.com webáruházban. Az irattartókat cipzárral vagy úgynevezett nyelves fogantyúval tudjuk lezárni, a nem kívánt látogatóktól.

Ügyeljünk, hogy a bőrből készült irattartónk színben harmonizáljon bőr táskánkkal, aktatáskánkkal, illetve bőrből készült pénztárcánkkal.

 

Bőrtáska

BőrtáskaA bőrtáska készítése, viselés komoly hagyományokkal rendelkezik történelmünkben. Már korai őseink is bőrtáskában tárolták élelmüket, később pedig irataikat. Jelenleg a bőrtáska egy szimbólum. Mégpedig a tartósság, elegancia, luxus érzetének szimbóluma is. A bőrtáskák többnyire kézzel gyártott táskát jelentenek, amelyet hatalmas gondossággal készítenek kisebb műhelyekben, hiszen a bőr mint alapanyag egy kellően nemes anyag. A valódi bőr táska tapintása és illata összehasonlíthatatlan más anyagból készült táskákkal. Az exkluzív bőrtáskákat még sok évvel a beszerzésük után is büszkén viselhetjük, legyen az férfi bőr táska vagy női bőr táska. A bőrtáska avagy valódi bőrtáska viseléséhez egy bizonyos fokú érettségre van szükség, hogy tudjuk értékelni a szépet, a tartós, természetközeli tárgyainkat. Jelenleg a bőrtáska webáruházunk által forgalmazott táskák mind környezettudatos technológiával készülnek. Nem használnak a gyártók olyan káros alapanyagokat a gyártás folyamán, amelyek a természetre károsak lehetnek.

De milyen bőrtáskát is válasszunk magunknak?  Amennyiben exkluzív bőrtáskát szeretnénk hölgyek számára, akár ajándékba, karácsonyi ajándékként, akkor válasszunk az ismert, közkedvelt márkák közül, a Furla, Michael Kors táskák közül válasszunk. Amennyiben nem vagyunk márka függők, de szeretjük a minőséget, akkor olasz női táskát kell választanunk. Marco Mazzini női táskák, amelyek a minőségüknek köszönhetően már régóta ismertté váltak a nemzetközi piacon is. Olasz bőrtáska már évtizedekkel ezelőtt is fogalom volt. A táska autentikus olasz életérzést sugároz, kreativitással és az élet szeretetével párosulva. Kihagyhatatlan.

Férfi bőrtáskáink tökéletes minőségben,megjelenésben várják leendő tulajdonosukat. Vooc márka kézzel gyártott bőrtáskákat kínál, de ha kicsit modernebb stílusban gondolkodunk, akkor  Brodrene, Paolo Peruzzi bőrtáskák is a megfelelő választások közé tartoznak. A döntés már csak azon múlik, hogy mi milyen stílust kedvelünk, ezt milyen bőr táskával szeretnénk kiegészíteni. Hiszen a táskánk stílusunkat még jobban kihangsúlyozza, erősíti.

Azon vásárlóink számára, akik inkább a minimalista stílust helyezik előtérbe, javaslatunk a Knomo London márka. A  Knomo választékában találunk férfi és női bőrtáskát egyaránt. A Knomo Londont a modernitás és az elegancia különleges érzése jellemzi. Kiváló minőségű bőr, a legfinomabb anyagok, letisztult forma és a kifinomult tervezés jellemzi valódi bőrből készült táskáikat, amelyek minden esetben laptoptáskák is egyben. A Knomo London RFID blokkoló rendszert is kínál táskáihoz, így a bőrtáskánkban található adatok is biztonságban vannak. Bőrtáska webáruházunkban rendelt táskákat ingyen kiszállítjuk, illetve ingyen cseréljük, amennyiben másik modellt, színt szeretnél választani.
 

Olasz Bőrtáska

Olasz bőrtáskaAz olasz bőr táskák 100% -ban kiváló minőségű marhabőrből készülnek, ami növeli a bőrtáska karakterét az évek során. Először is, a táskák teljes egészében kiváló minőségű marhabőrből készülnek. A gyártási folyamat során az olasz gyártók komoly hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre. Ez a gyártási és festési folyamat nem csak az olasz bőrből készült táskák szokásos megjelenését adja, hanem minden táskát abszolút egyedivé is tesz. Minél gyakrabban hordjuk a kedvenc táskánkat, annál személyesebbé válnak, egyre jobban kötődünk hozzájuk. Az olasz bőrtáskákat többnyire logóval látják el a gyártók, hogy ezzel is hangsúlyozzák a stílust, eleganciát. A bőrtáskák színpalettája főleg a bőr természetes árnyalataira épül mint például a konyak, a sötétbarna, a karamell vagy a homokszín.

De emellett természetesen nagyon kedvelt színek az olasz bőrtáskák esetén a sötétkék, fekete és a zöld színű bőrtáska. Az olasz bőrtáskák másik jellemzője, a kiváló minőségű bőr mellett, hogy figyelnek a részletekre. A csatokra, karabinerekre, ezekből csak a legjobb minőségű kiegészítőket használják. 

A bőrtáska külső megjelenése nem csak nekünk szól, de viszont a bőrtáska belső kidolgozását csak mi látjuk. Ezért is nagyon fontos, hogy a feldolgozott szövetek 100% -ban környezetbarát pamutból, selyemből készüljenek. Az a legszebb olasz bőrtáska amely bélése harmonizál a bőr színével.   

 

Borítéktáska

BorítéktáskaEgy elbűvölő estélyi ruhához egyértelműen egy gyönyörű borítéktáska tartozik, amely természetesen biztonságosan érzi magát a felkar alatt vagy  egy kézben tartva. De a borítéktáska nem egyenlő a borítéktáskával, mindannyian tudjuk, hogy melyik esti táskát kell vinni  egy eseményre,hogy mi legyünk az est fénypontjai.
 
Egyszerű és elegáns vagy robusztus és extravagáns? Vagy inkább édes, játékos és abszolút szórakoztató? Igazad van, az okostelefonod, a pénz, a kulcs, a rúzs és a szempillaspirál mint hűséges társaidnak megfelelő helyet kell biztosítani, hogy mindig kéznél legyenek. Az igazán elbűvölő esti rendezvényre diszkréten kell öltözködnünk, fekete, ezüst vagy arany színű borítéktáskát kell választani a díszes estélyi ruhákhoz.
 
Klasszikus megjelenés esetén, javasoljuk a doboz formájú esti táskát,amely kissé könnyebb, és mindig jó megoldás. A klasszikus borítéktáska a pénztárca alakját veszi fel. Ha még azt sem tudod, hogy mi vár rád este, akkor vidd magaddal a klasszikus borítéktáskát, amellyel egyszerűen nem tehetsz semmi rosszat. Amennyiben egy partira vagy hivatalos,akkor valami extravagánsra van szükséged.Válassz egy  modellt tele kristályokkal, csillogással és kövekkel,fémes megjelenéssel. Ezzel varázslatos lesz megjelenésed.
 
Meghívtak egy esküvőre? Fantasztikus élményben lesz részed, akkor itt az ideje egy romantikus borítéktáskának, teli virágokkal,hogy te is átszelemülten e ltudj merülni a romantikában. Bármilyen eseményen is veszel részt egy biztos, a HLFShoes.com webáruházban rengeteg borítéktáska közül tudsz választani, mindig megtalálod a legmegfelelőbbet.
C | Vissza a lap tetejére ↑

Feltöltés alatt.

D | Vissza a lap tetejére ↑

Feltöltés alatt.

E | Vissza a lap tetejére ↑

Feltöltés alatt.

F | Vissza a lap tetejére ↑


Furrini - Mint egy álom!

Szereted a divatot, eleganciát, anélkül, hogy feladnád a kényelmet? Mindenképpen meg kell nézned az új FURRINI termékválasztékot. Kényelmes vállpánt, olasz bőrből készült táskák, kellemes színek, bőrtáskák cipzárral zárva. Amennyiben egy kényelmes és divatos bőrtáskát keresel, amely akár két zárt rekesszel és nyitott vagy zárt zsebbel is rendelkezik, a Furrini választékában megtalálod a megfelelőt. A modellek többsége tágas belső térrel rendelkezik, amelybe akár A4-es dokumentumokat is belehelyezhetsz.

Az olasz bőrből készült női és férfi táskákat átlagon felüli elegancia jellemzi, és szinte mindenki örömét leli bennük, ezért készülnek a Furrini női táskák olasz bőrből.

Az olasz kézitáskákat nagyra értékelik a nők és férfiak a világ minden tájáról, de a nagy divattervezők is ehhez a termékhez nyúlnak, amennyiben női táskákat szeretnének a kollekcióikban megmutatni, az időtlen és klasszikus vagy provokatív és divatos megoldásokat.

Az Furrini bőr kézitáskák szinte bármilyen stílushoz  alkalmazkodnak, egyedülállóak és szemet gyönyörködtetőek. A webáruházunkban elérhető minden modell nemcsak elegáns, hanem rendkívül tartós is.

 

Füles kézitáska

Füles kézitáskaKézitáska két szóval - praktikus és praktikus

Ezt várjuk a kézitáskától, amely mindennap elkísér minket. A mindennapi sietségben olyan kézitáskára - pénztárcára van szükségünk, amely alkalmazkodni fog hozzánk, és nem nekünk kell hozzá . A kézitáskáknak nem mindig kell ok nélküli tartozéknak lenniük, amelyet minden indok nélkül el tudjuk dobni. Az öltözékünk szerves része. Azok számára, akik minimálisra csökkentik napi szükségleteiket,amelyet magukkal szeretnek vinni, kisebb kézitáska modelleket javaslunk.

A HLFShoes.com webáruházban megtalálja többek között: a bőrből, nemezből(filc) és még prémből készült kézitáskákat is, de figyelmet fordítunk a műbőrből készült kedvező áru kézi táskákra is.

A kézitáskák között megtalálhatók a varrott - sima, valamint a hozzáadott karakterekkel ellátott, kisebb diszítésekkel elkészített kézi táskák, a színbéli választék pedig végtelen, a fehértől  a pirosig, fekete, szürke. Keresse meg kedvenc táskáját webáruházunk a kézitáska részlegén. 

 

G | Vissza a lap tetejére ↑

Feltöltés alatt.

H | Vissza a lap tetejére ↑

Hátizsák

HátizsákEredeti és nagyon praktikus a hátizsák, amely divatos mintákkal  kiváló minőséggel párosul. Hátizsákjaink vízálló szövetből,idegen szóval impregnált anyagból készülnek.

Nagyon trendi, divatos mintákkal rendelkeznek, amelyek illenek a fiatalok stílusához. A könnyű hátizsákok tökéletesen illeszkednek a mai fiatalok mindennapjainak kihívásaihoz, hogy kényelmesen magukkal tudják vinni amire szükségük van. Legyen az tornazsák, vagy iskolaszer, esetleg a kiránduláshoz szükséges felszerelés.

Hátizsákjainkkal kifejezheted egyéniséged, és nem merülsz el a szürke hétköznapokban, hiszen merész és egyedi mintáinkkal mindig mosolyt csalunk arcodra. A hátizsák avagy ahogy az angol nyelvterületen hívják backpacks viselésekor kezeid szabadon maradnak, így mindig kényelmesen tudsz mozogni a városi forgatagban.

 

Női hátitáska

Női hátitáskaEgy egyszerű, többcélú és az utcai stílusnak teljesen megfelelő kiegészítő a hátizsák, már nem csupán egy kézenfekvő alternatíva a kézitáskának, hanem a szezon legkedveltebb táskái közé tartoznak. Kedvenc tervezõink a funkcionális formát is bemutatják,de nem feledik a hátizsák idõs korát, néha futurisztikus, néha nagyon minimalista is tud lenni.
 
A legszebb hátizsákok. Nagyon alkalmas az iskola számára, és sok nosztalgiát biztosít! A klasszikus hátitáska azonban új, hűvös oldalát mutatja, és a redukált stílus, a szokatlan anyagok és a visszafogott trend színei jellemzik. A karabinerrel záródó hátizsák friss divatos szellőt hoz magával. Az alkalmi textíliák, mint a vászon vagy a pamut, valamint a fémes csillogó bőr teszi ezt a modellt abszolút nélkülözhetetlenné, de nem szabad elfeledkeznünk a velúr, a tiszta bőrből készült hátitáskákról sem. Stílusos, minimalista, elegáns.
 
Női színkombinációk, mint a fehér és a rozé tudják igazán különlegessé tenni. Ez a megjelenés megfelel a modernkori trendnek, mert a hátizsákot nemes tartozékként teszik alkalmassá magukat az esti ruhák viseléséhez. Különösen fényűző az elegáns hátizsák, ha aranyos csillogó részletekkel, flitterekkel vagy kristályokkal van díszítve. Széles választékkal várja Önt a HLFShoes webáruház oldalán!
I | Vissza a lap tetejére ↑

Feltöltés alatt.

J | Vissza a lap tetejére ↑

Feltöltés alatt.

K | Vissza a lap tetejére ↑

Női kKlasszikus táska

Női Klasszikus táskaNői táska az örök klasszikus: A nők szeretik és gyűjtik őket, minden bizonnyal különböző anyagokban és színekben: egyetlen más táska sem olyan népszerű, mint a női táska. Miért van ez? Talán azért, mert a hölgyek szeretik magukkal vinni a kincseiket, és ezt egy olyan táskában amely kiegészíti öltözéküket, harmonizál egyéniségükkel.
 
Mivel a bőr örök , bőr táskát választunk, ez a klasszikus női táskák egyik alap ismérve. A bőr táskák minden színben és formában kaphatóak. A fekete sima bőrből készült modellek ugyanolyan időtállóak és mindig megfelelőek, mint a klasszikus miniszoknya. Női aktatáska üzletet ígér, a borítéktáska  eleganciát sugároz. A velúr vagy a hasított bőrből készült klasszikus női táskák a 70-es évekbeli háború ellenes mozgalom és stílus elengedhetetlen anyaga, különösen a 70-es évek népszerűsége miatt.
 
Női  táskák, mint egy többcélú, állandó és örök ruhadarab, igen ruhadarab nem pedig kiegészítő, amely bármilyen formában tud pompázni, kerek, hosszúkás, téglalap alakú, vagy esetleg rombusz formájú. A női klasszikus táska ismertető jele, amellett, hogy többnyire bőrből készül, hogy eleganciát sugároz, határozottságot, női öntudatot.
 
Aki bátor, vörös, kék, sárga táskát választ, és ezzel szeretné megmutatni színes egyéniségét. A bőrből készült női táskák összehasonlíthatatlanul nemes elemei ruhatárunknak, de nem  hűvösek, mint a testvéreik, amelyek fiatalságot és lázadást sugároznak a külvilágnak körülöttünk. Minden stílusban van valami - akár sokoldalú alapja a mindennapi megjelenésnek vagy csak aznapi stílusunk kiegészítői: a bőr táskák az örökkévalósághoz és a legszebb örökségekhez tartoznak, amelyekkel mindig a nap fénypontja tud lenni, válasszon kedvére a HLFShoes.com webáruház széles választékából.
 

Női kézitáska

Női hátitáskaKézitáska két szóval - praktikus és praktikus

Ezt várjuk a kézitáskától, amely mindennap elkísér minket. A mindennapi sietségben olyan kézitáskára - pénztárcára van szükségünk, amely alkalmazkodni fog hozzánk, és nem nekünk kell hozzá . A kézitáskáknak nem mindig kell ok nélküli tartozéknak lenniük, amelyet minden indok nélkül el tudjuk dobni. Az öltözékünk szerves része. Azok számára, akik minimálisra csökkentik napi szükségleteiket,amelyet magukkal szeretnek vinni, kisebb kézitáska modelleket javaslunk.

A HLFShoes.com webáruházban megtalálja többek között: a bőrből, nemezből(filc) és még prémből készült kézitáskákat is, de figyelmet fordítunk a műbőrből készült kedvező áru kézi táskákra is.

A kézitáskák között megtalálhatók a varrott - sima, valamint a hozzáadott karakterekkel ellátott, kisebb diszítésekkel elkészített kézi táskák, a színbéli választék pedig végtelen, a fehértől  a pirosig, fekete, szürke. Keresse meg kedvenc táskáját webáruházunk a kézitáska részlegén. 

 
L

Laptoptáska

Laptoptáska napjaink egyik legpraktikusabb táskája, amelyet szívesen hordanak üzletemberek, üzletasszonyok egyaránt. A laptoptáska készülhet bőrből, műbörből, szövetből, vagy Codura-alapanyagból is. A laptoptáska párnázott belső zsebbel rendelkezik, hogy akár a legnagyobb képernyővel rendelkező laptopot is magunkkal tudjuk vinni. A többnyire cipzárral zárható zseb azért is praktikus, hogy a hordozható számítógépet könnyedén megragadhatjuk útközben, villamoson, buszon, repülőtéren, amely elkülönítve tartja a többi tárgyunktól. Ez a karcolás veszélyét szinte meg is szünteti. A tökéletes laptoptáska rendelkezik RFID-blokkoló zsebbel, telefon, bankkártya és az útlevél tárolására alkalmas belső zsebekkel.

A számunkra legmegfelelőbb női vagy férfi laptoptáska a laptop zseb mellett rendelkezik egy kisebb párnázott rekesszel is, amelyben a tabletünket tudjuk biztonságosan szállítani. A férfi vagy női laptoptáskánkat szállíthatjuk kézben, de vállon is. Erre a célra a gyártók egy párnázott vállpánttal látják el a laptoptáskáikat. A tökéletes laptoptáska, amely egyben üzleti táska is, főként valódi bőrből készül, de legalább az érintési pontok bőrrel vannak bevonva a kényelem érdekében, az elegancia érdekében. A férfiak többnyire fekete vagy barna színű laptoptáskát választanak maguknak, a hölgyeknél ez már kicsit szélesebb színskálán mozog. A bordó színű női laptoptáska, a esetleg a fehér színű női laptoptáska is nagyon kedvelt az üzleti életben sikeres hölgyek körében.

Fontos szempont laptoptáskánk kiválasztásánál, hogy a praktikus laptoptáska nem csak funkcionalitásával segíti a munkánkat, hanem öltözékünket is kiegészíti, hangsúlyozza ízlés világunkat, stílusunkat, világról alkotott képünket. Webáruházunkban több világmárka kínálatából választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb férfi vagy női laptoptáskát. Knomo, Vooc, Brodrene, Daag, Ucon Acrobatics, Solier, Felice.

 

Női Laptoptáska

Női laptoptáskaA laptoptáskák a legapróbb részletig nőiesek, ez teszi olyan vonzóvá a hölgyek számára. Nem egy férfi táska piros színben. Hanem egy funkcionalitásában tökéletes laptoptáska, amely a női elvárásoknak, igényeknek felel meg. A női emancipáció már betört az üzleti táskák világába is, hiszen egyre több női vezetője, tulajdonosa van cégeknek, vagy cégek bizonyos részlegeinek. A hölgyek is szeretik magukkal vinni laptopjukat, amiben a prezentáció, kalkuláció, táblázatok hada található. de emellett a női laptoptáskában helyet kell kapjon a hölgyek számára fontos, sőt elengedhetetlen rúzs, púder, szemceruza, stb.. A hölgyek amellett, hogy vezetők, anyák, feleségek, barátnők, mindenképp szeretnének nők is maradni, ennek egyik  tökéletes kifejezési módja a női laptoptáska, hiszen a ruházatunkhoz tökéletesen illő női üzleti táska még ki is hangsúlyozza a nőiességünket. 
 
Nem feltétlenül professzionális, mikor a női vezető egy női válltáskából veszi elő a laptopját, noteszét, hogy megtartsa az értekezletet férfi beosztottjainak is.
 
De milyen laptop táskát választanak magunknak a női cégvezetők? Sima borjúbőr vagy puha velúr anyagból készüljön a táska? A minőség a fontos. A hlfshoes.com női laptoptáska webáruházban megrendelt női laptoptáskák kiszállítása után érezhető is a megfelelő minőség. Az az illat illetve a valódi bőr tapintása utánozhatatlan. Minden női laptoptáskánk érintése bársonyos érzetet kölcsönöz. A másik nagyon fontos szempont a különböző méret, tehát számos kedvenc laptoptáska létezik több méretben. Mivel a laptopok is több méretben léteznek, ezért a laptoptáska gyártók is haladtak a fejlődéssel. A laptoptartó zseb minden esetben megfelelően van párnázva annak érdekében, hogy kedvenc készülékünk biztonságban utazzon. A  Felice, Knomo London, Vooc, Baleine márkák női táskái esetén a harmónia a minőség és a nőiesség között szembeötlő.
 

Férfi Laptoptáska

Férfi laptoptáskaAz üzleti táskák gazdag története hosszú századokra nyúlik vissza. Már a középkorban is használtak üzleti táskákat, legfőképpen férfiak, amely üzleti táskában az akkori kereskedők szállították a fontos üzleti dokumentumaikat, a földesurak tartották benne irataikat. Ezen üzleti táskáknak a "leszármazottja" a jelenkori férfi laptoptáska. Napjainkban a férfi táska szerepe átalakult, már nemcsak funkcionális szerepet tölt be, hanem divatos kiegészítője is a férfiak ruhatárának. A klasszikus téglalap formájú diplomatatáskák kora leáldozott.

Férfi laptoptáska webáruházunkban többnyire bőrből készült férfi laptoptáskák, műbőrből készült férfi laptoptáskák kaphatóak, amelyek mind tökéletesen illeszkednek a modern, férfias, divatos öltözékhez. Vásárlóink kifejezetten keresik azokat a modelleket amelyekkel kifejezhetik fiatalos, sportos de ezzel egyszerre elegáns stílusukat. Olyan márkák mint a Knomo London vagy a Vooc már bizonyítottak az európai férfiak számára, hogy a kor igényinek megfelelő férfi laptoptáskákat készítenek. A laptoptáskák belső zsebbekkel vannak ellátva, többnyire az egyik zseb cipzárral zárható, illetve a táskák csatolható és állítható vállpánttal rendelkeznek, hogy még kényelmesebb legyen a viseletük. A valódi bőrből készült férfi laptoptáskák igazi férfiak tudják értékelni, akik ragaszkodnak a rendkívül hosszú élettartamhoz. A férfias és sportos üzleti táskák szerelmeseinek ajánljuk a Brodrene, Paolo Peruzzi márkákat, amelyek a laptoptáska mellett utazó táskával, hátizsákokkal, notebook táskákkal várják az igényes férfi vásárlókat, hogy a megjelenésük mindig különleges és egyedi legyen.

Webáruházunk szeretné férfi vásárlói számára az egyediséget nem csak a különleges táskákkal biztosítani, hanem lehetőség van a férfi táskák gravírozására is. Akár egy monogram, egy szimbólum, egy cég logó tökéletesen mutat a laptoptáskán. Így szinte lehetetlen, hogy ugyanolyan férfi táskával találkozzunk egy meetingen, üzleti találkozón. A gravírozott férfi laptoptáskával még jobban kifejezhetjük egyéniségünket, hiszen bármilyen betűtípussal meg tudjuk vásárlónk monogram elképzeléseit valósítani.

A valódi marha bőrből készült laptoptáskák, amelyek védik dokumentumainkat, kulcsunkat, laptopunkat a víz és a szél, és a természet egyéb viszontagságai ellen, mindig is egy kötelező kiegészítői lesznek egy igazi üzletembernek.
 
 
M | Vissza a lap tetejére ↑

Mazzini - Kényelmes minimalizmus!

A Mazzini női bőrtáskák a modern nő igényeihez igazodik. Funkcionális, kényelmes és természetesen, könnyedén használható, fel lehet venni vállra, de kézben is nagyon praktikus. Mazzini bőrtáskák ismertető jelei hogy, elegánsak, mind hétköznapokra, mind alkalmakra. A legmagasabb minőségű olasz bőrből készülnek a Mazzini bőrtáskák.

A természetes bőr táska jó befektetés évek óta, hiszen a bőrtáska időt álló, a természetes bőrtáska divatja mindig is örök.

Nem feledhetjük, hogy az egyik legnépszerűbb és legidősebb női divattermék: a női bőrtáska. A Mazzini női bőrtáska praktikus és rendkívül elegáns kiegészítő, amelyet minden hölgynek csak ajánlani tudunk.

 

A Mazzini női bőrkézi és válltáskák kecsességet és stílust adnak, tekintet nélkül arra,milyen alkalomra is szeretnénk azt viselni. A Mazzini bőr táskák tökéletesen illeszkednek öltözékünkhöz, komolyak és elegánsak is egyben.

 

Monnari

MONNARI divatos, kényelmes és magas színvonalú ruhák, táskák, cipők széles választékát kínálja és értékesíti saját márkaboltokban és online áruházak hálózata révén.2006-ban a márka nagykövete volt Cladia Schiffer világhírű modell.
 
A MONNARI termékeket rendkívül képzett és tehetséges divattervező csapat  készíti  a legújabb divatirányzatokkal összhangban. A termékek gyártása a tervezők elképzelései alapján a legmagasabb minőségű nyersanyagok felhasználásával történik.
Néhány éven belül a Monnari olyan kereskedelmi márkát épített fel, amely az európai piacon elismert, magas színvonalú, az elegancia és a stílus szinonimája.
 
Hazánkban elsősorban a táskáiról ismert a márka, amely választékban a kézi táskától a hátitáskáig minden modell megtalálható. Monnari minden évben új kollekciókkal érkezik, így mindig az aktuális trendnek megfelelő az anyag választás, legyen az textil, műbőr, bőr, esetleg bársony.
N | Vissza a lap tetejére ↑

Mi NOBO?

Divatot élvezni kell, legyen az táska vagy cipő vagy bármilyen más ruhaipari termék.

A márka termékei a modern nő felé irányulnak, akik változatos életmódot folytatnak, a munkától a pihenésig, a különleges alkalmaktól a hétvégi tevékenységekig.

A Nobo egy olyan márka, amely a legmodernebb trendek által ihletett, de emellett érdekes designt követ, amely termékekkel kitűnhetünk a városi forgatagban, legyen az női táska, vagy cipő.

A Nobo termékei, a stílus és design összhangjának bemutatására készültek

A cég központja a Łódź-ban található (Lengyelország), ahol a lelkes divattervezők készítik a következő szezon kollekcióját. Legyen az válltáska, kézi táska esetleg borítéktáska.

Nobo csapata fiatal és lelkes emberekből áll, akik szeretik a divatot, de nem tudják elviselni a kiszámíthatóságot és az unalmat. Életüket szenvedéllyel élik, és teljesen átadják magukat a kreativitásnak, legyen az tervezés vagy egy egyszerű házi munka. A divat minden számukra. Mindig naprakészen követik az összes trendet, ami óriási inspirációt jelent a csapat számára, ugyanakkor arra törekszenek, hogy mindig egyedit hozzanak létre.

 

Neszezser

Neszeszer

Bőrből készült neszeszerek általában nagyméretűek, tágas belsővel rendelkeznek, hogy sok tisztálkodási szert tudjunk magunkkal vinni. A bőr neszeszer táska az a termék, amely eleganciát és a részletekre való odafigyelés jellemez.

Mivel a legjobb minőségű bőrből készülnek, hogy tökéletesen alkalmasak legyenek bármilyen üzleti útra vagy üdülési utakra, nyaralásokra akár 5 csillagos szállodákban is.

Bőrből készült utazótáskához egyszerűen hozzátartozik egy tökéletes férfi vagy női bőr neszeszer. A bőrből készült neszeszer elkészítéséhez, amely a HLFShoes.com webáruházban kapható, nagy elővigyázatossággal és figyelemmel lett az alapanyag kiválasztva, ennek köszönhetően hosszú éveken keresztül tudjuk biztosítani, hogy vásárlóink meg legyenek elégedve a nálunk vásárolt termékekkel.

 

Női táska

Női táskaNői táska az örök klasszikus: A nők szeretik és gyűjtik őket, minden bizonnyal különböző anyagokban és színekben: egyetlen más táska sem olyan népszerű, mint a női táska. Miért van ez? Talán azért, mert a hölgyek szeretik magukkal vinni a kincseiket, és ezt egy olyan táskában amely kiegészíti öltözéküket, harmonizál egyéniségükkel.
 
Mivel a bőr örök , bőr táskát választunk, ez a klasszikus női táskák egyik alap ismérve. A bőr táskák minden színben és formában kaphatóak. A fekete sima bőrből készült modellek ugyanolyan időtállóak és mindig megfelelőek, mint a klasszikus miniszoknya. Női aktatáska üzletet ígér, a borítéktáska  eleganciát sugároz. A velúr vagy a hasított bőrből készült klasszikus női táskák a 70-es évekbeli háború ellenes mozgalom és stílus elengedhetetlen anyaga, különösen a 70-es évek népszerűsége miatt.
 
Női  táskák, mint egy többcélú, állandó és örök ruhadarab, igen ruhadarab nem pedig kiegészítő, amely bármilyen formában tud pompázni, kerek, hosszúkás, téglalap alakú, vagy esetleg rombusz formájú. A női klasszikus táska ismertető jele, amellett, hogy többnyire bőrből készül, hogy eleganciát sugároz, határozottságot, női öntudatot.
 
Aki bátor, vörös, kék, sárga táskát választ, és ezzel szeretné megmutatni színes egyéniségét. A bőrből készült női táskák összehasonlíthatatlanul nemes elemei ruhatárunknak, de nem  hűvösek, mint a testvéreik, amelyek fiatalságot és lázadást sugároznak a külvilágnak körülöttünk. Minden stílusban van valami - akár sokoldalú alapja a mindennapi megjelenésnek vagy csak aznapi stílusunk kiegészítői: a bőr táskák az örökkévalósághoz és a legszebb örökségekhez tartoznak, amelyekkel mindig a nap fénypontja tud lenni, válasszon kedvére a HLFShoes.com webáruház széles választékából.
 
O | Vissza a lap tetejére ↑

 

Oldaltáska

Oldaltaska

Kisméretű válltáska, legrövidebben így lehet meghatározni ezt a fajta táskát. Oldaltáskából készül női és férfi oldaltáska egyaránt. Napjainkban divatos oldaltáskát viselni, hiszen a fiatalok nem hordanak maguknál sok tárgyat, pl.: kulcs, pénztárca, telefon és okmányok. Az oldaltáska többnyire egy kamrás, amely egy főrekeszből áll. A főrekeszben található a táska belső oldalában több kisebb zseb. Ezen tárgyak biztonságos tárolására teljesen megfelel egy trendi, divatos oldaltáska.

Az oldaltáska amennyiben elegánsabb öltözékhez szeretnénk kiegészítőként viselni elsősorban vastag pamut anyagból készül és/vagy kiváló minőségű természetes bőrből vagy ezen alapanyagok kombinációjával. Az oldaltáskát mindennapi használatra ajánljuk, de alkalmas ünnepnapokra is megfelelő színben és munkába járáshoz is. Az oldaltáska a modern ember igényei szerint készült.

Aki szereti az egyedülálló kiegészítőket, mint például a bőr pénztárcákat, egyedi válltáskákat és exkluzív utazótáskákat, tökéletes megoldás egy egyedi oldaltáska. Nem feledkezhetünk meg a sportos oldaltáskáról sem. Amelyet megtalál minden nagyobb sportszergyártó kínálatában.

A legkeresettebb a Nike, vagy Adidas oldaltáska. Hiszen ezen gyártók emblémái kellően feltűnőek tudnak lenni az oldaltáska impregnált anyagból készült felületén.

 

Orvosi táska

Orvosi táskaAz orvosi táska egy nagyon speciális táska típus. Többségében háziorvosok használják, de ebből a táskatípusból van sportorvosi táska és állatorvosi táska is. A női orvosi táska kisebb mérettel rendelkezik, a férfi orvosi táska pedig egy rendkívül tágas belsőrésszel rendelkező táska. Az orvosi táska egy biztonságos, megbízható zárral ellátott táska, hogy a véletlen megnyitásokat megakadályozza.

A zárhatóságot vagy egy sárgarézből lévő zár szolgáltatja vagy egy nyelves vagy más néven átfogó pánttal oldják meg, amely végén található a zár. A természetes bőrből készült orvosi táskák a leggyakoribbak, hiszen napi használatban a bőrből készült táskák a legtartósabbak. Az orvosi táskák tartalma többnyire orvosi eszközök és gyógyszerek.

Ezért az orvosi táskák többnyire egy kamrás táskák, amelyek oldalában sok zsebet találhatunk (tolltartó, névjegykártyatartó, stb.). Az orvosi táska fajtáját tekintve kézi táska, a táska fogantyúja vastag bőrréteggel és párnázott belsővel ellátott, hogy az orvosok számára a táska minél kevesebb terhet jelentsen.

 
P | Vissza a lap tetejére ↑

Feltöltés alatt.

R | Vissza a lap tetejére ↑

Feltöltés alatt.

S | Vissza a lap tetejére ↑

Sport hátitáska

Sport hátitáskaSportos és divatos hátizsákok, hátitáskák

A sportos hátizsákok első modelljeit olyan sportolóknak és hegymászóknak tervezték, akiknek nehéz tartozékaik voltak a hegyi expedíciók alatt. Jelenleg a hátizsákok nagyon népszerű sporttáskák, az összes sportot kedvelő kötelező tartozéka. A mai modellek nemcsak tartósak és tágasak, hanem jól illeszkednek a sportos ruházathoz.

A választékunkban megtalálja a hátizsákok szinte az összes fajtáját, széles szín választékban. Zöld és barna színben, utalva a katonai hagyományokra, neon színekben, amelyeket inkább a sportot kedvelők gyakran alkalmaznak. Mikor túrázni indulunk, kék, sárga vagy piros színű hátizsákot választunk, hiszen a sportos hátizsáknak jól látható funkciót is be kell töltenie. Egy jó minőségű túra hátizsák vagy más néven trekking hátizsák minden hegyi expedíció alapja.

Érdemes tágas sportos hátizsákot választani külön nagy zsebekkel, ami megkönnyíti a bepakolást egy hosszabb túrázásra, utazásra.

 

Sporttáska

SporttáskaA sport stílusú táskák minden aktív sportszerető embernek elválaszthatatlan tartozéka, és nem csak januárban, mikor mindenki megfogadja, hogy többet fog mozogni. Ami általában nem tart tovább 3-4 hétnél. Akár alkalmanként, akár szinte naponta járunk sportolni, edzeni mindenkinek praktikus és tágas sporttáskával kell rendelkeznie.

A sporttáskák választéka korlátlan - sporttáskákból, sportzsákokból és vállra akasztható sporttáskákból, sportos hátitáskákból, stb. amelyeket akár utazótáskaként is hasznosíthatunk. Ezen sporttáskákba könnyen pakolhatunk minden szükséges (sport) ruhát és (sport) cipőt. Mérettől függően néhány sporttáska modellt, vállra dobva kézipoggyászként is használhatunk, családi üdülésen, avagy kiránduláson veszünk részt a barátainkkal.

T | Vissza a lap tetejére ↑

Feltöltés alatt.

U | Vissza a lap tetejére ↑

Utazótáska

Utazó táskaA férfi utazótáska egy nagy rekesszel rendelkezik, amelyben a rövid, néhány napos utazásra könnyedén elhelyezhetjük az összes szükséges ruhánkat, stb... Ideális üzleti utakra is és városnéző kirándulásokra. Az utazótáska cipzárral van lezárva, amely megkönnyíti a csomagjainkhoz való hozzáférést és a ruháink kivételét.

A főrekeszben egy további cipzárral zárható zseb található, ahol elrejtheti a pénztárcáját, mobiltelefonját vagy dokumentumait. A férfi utazótáska vállpánttal is el van látva, hogy könnyedén tudjunk vele mozogni az utazás során.

 

 

Gurulós utazótáska

Gurulós utazótáskaAzok számára, akik utaznak, üzleti tevékenységet folytatnak, képzésekre járnak vagy csak divatos, elegáns és funkcionális utazótáskát keresnek, a gurulós utazótáska a tökéletes választás. A termék kiváló minőségű, természetes bőrből és nagy szilárdságú ABS anyagból készül, A gurulós utazótáska a 2in1 rendszerének köszönhetően rendkívül praktikusan használható.

A cserélhető/levehető kocsi-rész különleges rendszere a kényelmes használatot segíti elő. Az ilyen típusú megoldásnak köszönhetően a táska használható, mint egy bőrönd / aktatáska (amikor eltávolítjuk a keretet a kerekekkel), vagy a kerekeken, mint egy tipikus bőrönd / utazótáska. Számos zseb is segíti a táskában a  tárgyak, dokumentumok tárolását.

 

 

Férfi üzleti táska

Üzleti táskaA férfi laptop táskák már szinte az üzleti élet „alapfelszerelései” közé tartoznak, mivel sokan használnak laptopot a munkájukhoz. Ezeket pedig néha szállítani kell, például hogy elvégezzünk otthon egy feladatot. Ugyanilyen fontos, hogy ügyfelekkel vagy üzleti partnerekkel való találkozásnál könnyen hozzáférjünk az adatokhoz. A szállításra a férfi üzleti táska vagy más néven laptoptáska vagy aktatáska a megoldás. Jól kibélelt belsővel rendelkezik, így védi készülékünket a sérülésektől.

Ezenkívül a laptop táskákban több zseb is található,amely alkalmas különböző mennyiségű irat tárolására. Majdnem minden aktatáska egy füllel is el van látva. Ráadásul néhány táska rendelkezik vállszíjjal is, ami akár még a hosszabb gyalogutakat is kényelmessé teszi. További lehetőségek a hátizsákok, amelyek laptopoknak kitalált tároló résszel is rendelkeznek. Az ilyen modelleknél a kéz szabadon marad, ami különösen praktikus kerékpározóknak.

Férfi laptop táskák- a laptop biztonságos szállításáért
Megrendelheted nálunk laptop táskádat egy aktatáska, válltáska vagy hátizsák formájában. A HLFShoes webáruházban számos különböző laptop táskát, férfi üzleti táskát találsz, így. A férfiak körében elsősorban a barna vagy fekete színek kedveltek, de találsz nálunk feltűnőbb színeket is. A készítők általában bőrt vagy műbőrt használnak, ami lehet fényes vagy matt. További variációk az olyan laptop táskák, amelyek valamilyen robosztusabb anyagból készültek, például pamut vagy poliészter. A kiválasztásnál ügyelj a laptop táskák belseje különbözően lehet felosztva. A kisebb belső vagy külső zsebekben telefonunkat és pénztárcánkat is elhelyezhetjük.

 

Női üzleti táska

Női üzleti táskaAzokat az időket, amikor a női laptop táskák különösen unalmasak és régimódiak voltak elfelejthetjük. Ma a modern női üzleti táskák új kinézetet mutatnak, és aligha különböznek a hagyományos női táskáktól. Divatosak, stílusosak, elegánsak, egyszóval nőiessek. Az egyetlen különbség az, hogy a női üzleti táskában egy laptop és egy papírmappa található,hogy a nők is sikeresek tudjanak lenni az üzleti életben, amely fontos a modern a nők számára.

Egy speciális bélés megvédi a technikai berendezéseket a nemkívánatos behatásoktól is, hiszen egy női táskában minden megtalálható, így van ez a női üzleti táskában is. A táskák vásárlásakor ügyelni kell a megfelelő rekeszekre és a vállpántra is, hogy kellően párnázott legyen, hogy szükség esetén vállon is hordható legyen kedvenc női laptop táskánk.

HLFShoes.com webáruház széles választékot kínál kedvező áru női laptop táskákból, női üzleti táskákból, ahol is a fekete, barna, kék, stb színekből tud bárki a neki megfelelő női aktatáskát kiválasztani és hosszú éveken keresztül nagy megelégedettségre használni azt.

V | Vissza a lap tetejére ↑

Férfi válltáska

Üzleti táskaA stílusos férfi válltáskák nagyon tartós anyagból készülnek, természetes bőrrel kombinálva, vagy teljesen bőrből állnak a vásárlók rendelkezésére. E két anyag kombinációja egyedülálló és egyedi karaktert ad a férfi válltáskának. A férfi válltáskában minden szükséges dolgot kényelmesen tudunk szállítani, például mobiltelefont, pénztárcát és dokumentumokat.

A bőrből készült válltáska több belső zsebbel rendelkezik, többnyire az egyik cipzárral, hogy az értékeinket kellően biztonságban tudjuk.

 

 

Női válltáska

Női válltáskaA válltáskák tökéletes kiegészítők minden modern lány számára. Számos méretben és alakban léteznek, így nemcsak az alkalomhoz illeszthetjük a válltáskákat, hanem a velünk együtt működő dolgokhoz is, például a munkára vagy az iskolára. Ezek a könnyű, légies anyagok tökéletesen működnek a barátokkal való alkalmi kirándulások alkalmával, míg az elegánsabb válltáskák tökéletesen megfelelnek az irodába vagy egy kellemes este folyamán. A hosszú pánttal ellátott válltáskák kényelmesen összehajtogathatók úgy, hogy nem érezzük annyira a felemelt kincsek súlyát.

A legtöbb válltáska pántokkal rendelkezik, amelyek rugalmas illeszkedést biztosítanak a karhoz vagy kényelmes kézben tartva is. Így a válltáska az egyik sokféleképpen használható táska, mint egy funkcionális válltáska, valamint egy kényelmes kézitáska. Egy érdekes kiegészítés a dolgozó emberek számára a kényelmes válltáska természetes bőrből készült.

Tartós anyaga lehetővé teszi, hogy gyakran használják a táskát, a főiskolán és az estén, hogy gondtalanul ismerkedjenek barátaikkal.

 

VOOC táskák az igényeseknek

Vooc táskákA VOOC márka az igényes individualisták számára készít bőrből készült táskákat. Választéka különböző stílusokat ötvözi, többek között a vintage stílusú táskákat, alkalmi és a legújabb divatirányzatok szerint készült női és férfi táskákat. A VOOC márka egy olyan filozófiát követ, amely ötvözi a legjobb természetes bőrfajta kidolgozását a tökéletes megjelenéssel.

A VOOC bőrből készült táskák és egyéb kiegészítők hagyományos technológiával készülnek, melynek köszönhetően az összes férfi és női táska a legigényesebb vásárlók elvárásait is kielégíti. A márka garantálja a legmagasabb minőséget és a legkisebb részletekre való odafigyelést. A márkának köszönhetően egyedülálló üzleti táskák,orvosi táskák, kézitáskák, válltáskák kaphatóak, amelyek révén kifinomultságunkat, a részletekre való odafigyelést, a különlegesre való érzékenységünket tudjuk hangsúlyozni. Ezenkívül a VOOC márka kínálatában megtalálhatók a divatos bőrből készült utazási és irodai kiegészítők. A bőrből készült neszeszer vagy az irattartók,bőrből készült pénztárcák.

A márka számos európai országban kapható és sok elégedett ügyféllel rendelkezik, akik büszkén és nagy megelégedettséggel viselik VOOC márkájú táskáikat, hátitáskáikat.
 

W | Vissza a lap tetejére ↑

Feltöltés alatt.

X | Vissza a lap tetejére ↑

Feltöltés alatt.

Y | Vissza a lap tetejére ↑

Feltöltés alatt.

Z | Vissza a lap tetejére ↑

Feltöltés alatt.