A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Sneakers

A fiatalok szeretik követni a trendeket,a legújabb divatirányzatokat. Gyermekeink főleg sportcipőt,sneakert viselnek az iskolában, tornaórán vagy a városi rengetegben,hogy eljussanak egyik helyből a másikba.De számukra a sneaker nem csak egy divattermék ,hanem egy önkifejezési eszköz, hogy kifejezzék hovatartozásukat.
Rendezés:
Nézet:

Ránézel egy sneakerre és tudod, milyen sportot szeret, milyen zenét hallgat a sportcipő viselője.Ez megmutatja,hogy kik is vagyunk valójában. A sneaker egy rendkívül kényelmes viseletet biztosító cipő,bárhol-bármikor

Trendi és strapabíró, egy gyerekcipőnek ilyennek kell lennie. A sneaker készül fűzös, tépőzáras és belebújos változatban is. A belebújos és tépőzáras sneaker a fiatalok egyik kedvenc lábbelije, hiszen villámgyorsan fel- és levehető, valamint kellően kényelmes. A sneaker vásárlásakor ügyeljünk, hogy a felsőrész kiváló minőségű bőrből készüljön.Jó légáteresztő képességéről bizonyosodjunk meg, hiszen gyermekeink az egész délelőttöt ebben a cipőben töltik.

Vannak sneaker gyártók , akik a sportcipőket kivehető talppal látják el.Ez a gyermek sneaker tisztán tartását nagyban elősegíti.Fontos szabály, hogy gyermekünknek ne a kedvenc sztárja által viselt modell alapján válasszunk lábbelit.Színben a legszínesebbtől a klasszikus fekete-fehérig bármely termék megtalálható webáruházunkban.