A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Dr. Martens

Dr. MartensA Dr. Martensnél a kezdetektől folyamatos a termékfejlesztés. A márka hatalmas utat tett meg a kezdetektől fogva, hogy napjaink egyik legismertebb márkái közt tartják számon. Mindig arra keresik a dr.Martensnél a megoldást, hogy hogyan tehetik még tökéletesebbé cipőiket, bakancsaikat. Még kényelmesebbé, rugalmasabbá és trendibbé.

Ezért a dr. Martens piacra dobta a Cubeflex választékát, amely mindenképp úttörő technológiát jelent a bakancsok terén.

Új talpat terveztek a bakancsokhoz, amely elnyeli az ütéseket, útegyenetlenségeket és valódi rugalmasságot biztosítson a hétköznapokban.

Dr. Martens

Dr. Martens

Emellett megmaradt a márka eredeti stílusa és életérzése. A megnövekedett rugalmasság nagyobb kényelmet is nyújt számunkra, hogy még büszkébben viselhessük Martens bakancsunkat.

Ez az újítás mindenképp elősegíti a napi hordhatóságot. Így kényelemben nem lesz hiány, bátran hordhatjuk kedvenc bakancsunkat nyári ruhához, farmerhez.

Dr. Martens

A Cubeflex technológiát megtaláljátok a Lexington és a Britton modellekben, hogy még kényelmesebb legyen a határtalan lázadás.

 

 A kényelem nagyon fontos a márka számára, hiszen a Dr. Martens bakancsokat  először az ipari felhasználásra tervezték, mint munkás bakancs. És bár napjainkban többször a kifutón is láthatjuk a cipőket, továbbra is használják sokan abban a környezetben, amelyre eredetileg készültek. Gondoljunk csak azokra akik raktárakban, építkezéseken dolgoznak. Az a fajta hely, amely tele van veszélyekkel, egyenetlen felületekkel és nehéz teherbírású anyagokkal, eszközökkel.

A dr. Martens így nemcsak az utcai viselet egyik kiegészítője, hanem munka ruházati kiegészítő is, köszönhető a cipő orrába épített acélbetétnek. Ahogy a köznyelv hívja, acélbetétes bakancs.

Elnyűhetetlen, de közben a végtelenségig kényelmes. Ezért is szeretik mind férfiak és nők egyaránt.

Vissza a blogra!