A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Vízhatlan hátitáskák

FishdrypackEső, szél, hóesés. Ez jellemző az őszi, téli időjárásra. Hogyan lehet túlélni ezt az időszakot szárazon ilyen körülmények között? Gumicsizma, bélelt bakancs, esőkabát, téli dzseki nélkül nehezen. Viszont ha már magunkra gondolunk, akkor gondolnunk kell eszközeinkre, dokumentumainkra is, hogy ők is szárazon vészeljék át ezeket a nedves napokat.

A megoldás vízhatlan hátitáska, hátizsák. A megoldást pedig szállítja a FishdrypackFishdrypack

A Fishdrypack által gyártott vízhatlan hátitáskák, hátizsákok rendkívül hasznosak nem csak a városi rengetegben, hanem esetleg kiránduláskor is. Nagyon fontos támogatást nyújt számunkra a vízhatlan táska olyan tevékenységek során is, mikor az időjárás viszontagságait munkavégzés közben kell elviselnünk. Bicikli futároknak tudjuk ajánlani, illetve erdészeknek, természetfotósoknak, amikor is rendkívül fontos, hogy feladataink elvégzése során a gyakran változó időjárási körülmények között, amelyek erős szél, köd, szitáló eső, magas páratartalom is felszerelésünk bizton száraz maradjon.

 

Fishdrypack

 
 

A vízhatlan külső mellett rettentő fontos, hogy a hátitáskánk megfelelő belső zsebekkel rendelkezzen. Akár cipzárral zárható résszel, vagy akár azzal is segíti a pakolást, hogy a hátizsák több kamrával rendelkezik

Fishdrypack

Ez megakadályozza azt, hogy értékes eszközeink felszereléseink utazás, túrázás közben megsérüljenek. Tudjuk, hogy a férfiak hajlamosabbak a lezserebb pakolásra, magyarul beszórnak mindent a táskába, de mi hölgyek igen is szeretjük, ha megvan mindennek a helye. Ebben is tökéletes társ a mindennapokban a Fishdrypack hátitáska.  

Amennyiben elindulunk utunkra, vezessen az ahova szeretnénk, már tudjuk, hogy amennyiben Fishdrypack hátizsákkal tesszük ezt meg, vízhatlan marad felszerelésünk.

Biztosak lehetünk benne, hogy megfelelő belső térrel rendelkezik a hátitáska, amely akár 40 liter űrtartalommal is rendelhető, hogy eszközeink biztonságban vannak. De emellett nagyon fontos, hogy táskáink révén jól láthatóak is legyünk. Hiszen az élénk színek messziről is láthatók, még ködben is. Ezért a Fishdrypack hátitáskák széles szín választékban kaphatóak, például sárga, zöld, rikító kék hátitáskák várják leendő tulajdonosaikat.

Vissza a blogra!