A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Veszélyes hölgyek CAT bakancsot viselnek

CATNapjainkban sok hölgy szeretne kamiont, traktort vezetni esetleg más veszélyes munkát végezni. Egyre gyakrabban találkozunk hegesztőkkel, autószerelőkkel akik a gyengébbik nem képviselői. Ami nem jelenti azt, hogy nem nőiesek, kedvesek. Sőt szeretnék bebizonyítani, hogy igenis megállják a helyüket a férfiak világában is. Ami a férfiak számára lehet, hogy még furcsa érzés, de egy különleges versenyt is elindít. A Hölgyeknek, akik férfias munkát szeretnének végezni, szükséges a megfelelő védőöltözet.
 
A hölgyeknek is meg kell találniuk a nagy teherbírású munkacipőt, amiben kényelmesen tudják végezni feladatukat. Ehhez nem férfi bakancsot, munkacipőt kell viselniük, hiszen azokat nem a hölgyek lábára tervezték.
 
Ezért is fontos a Caterpillar számára, hogy olyan nőies bakancsokat gyártson, ami a gyengébbik nem igényeit elégíti ki. Ezzel elismeri és támogatja azokat a nőket, akik igen is szeretnének olajos, kenőzsíros, olykor piszkos munkát végezni. Sőt örömüket is lelik benne, hogy ők mások mint a sok hölgy akik fodrászok, műkörmösök stb.
CAT

A történelem során a nők jelentős szerepet játszottak városaink, utcáink és otthonaink építésében. Mindazonáltal a Caterpillar Footwearnél mindig is fontos volt, hogy elismerjék a keményen dolgozó hölgyeket. Legyen az a konyha, varroda vagy a mezőgazdaság. A női emancipáció sokat tett azért, hogy a hölgyek olyan tevékenységet végezhessenek amihez kedvük és tehetségük van.
 
A nők a jövőben is befolyásolni fogják az ipart, a mezőgazdaságot, ezáltal átalakítva a hagyományos felfogást arról, hogy mindenki képes arra, hogy karriert alkosson a férfias szakmákban. Több híres hölgy is küzd a bérszakadék megszüntetésével.
 
CAT
A Cat Footwear cégnél ahol a világhírű Caterpillar női bakancsok készülnek keményen dolgoznak azon, hogy a jobb jövő felépítéséhez szükséges a társadalomban a gondolkodás megváltoztatása abba az irányba, hogy egy nő is lehet sikeres, sőt ha sikeres ugyanazt a fizetség jár számára.
 
Ahhoz, hogy a munka gördülékenyen mejne, és a mindennapokban a részletekre tudjanak a hölgyek figyelni.
 
 
CAT
A Caterpillar női bakancsok minőségi felső bőrből készülnek, vízállóak, csúszásgátló talppal rendelkeznek. A kényelem érdekében párnázott középtalp várja a női talpakat. A Caterpillar női bakancsok kaphatóak a hétköznapokra és acél betétes változatban a munkavégzéshez is.
 
Amennyiben munkahely akkor a Caterpillar Outbase vízálló csizma a tökéletes választás. Minőségi felső bőr, acél biztonsági orr kialakítás és csúszásgátló talprész.
 
A Caterpillar Outbase vízálló acél betétes cipő lesz az új kedvence férfinak és hölgynek egyaránt. Tudjuk, hogy nemtől függetlenűl mindenki keményen dolgozik, és szeretné, ha a tökéletes bakancs segítené munkáját. Ezért javasoljuk mindenkinek a népszerű CAT bakancsokat!