A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Under Armour és Mick Schumacher

Mi a közös bennük? Mindkettő a csúcsra tör, a Schumacher név nagyon jól hangzik a sport világában. De ezt a jól hangzó nevet édesapjának köszönheti. A hétszeres Forma-1 világbajnokának. Az Under Armour sportöltözetében fog a fiatal versenyző az elkövetkezendő években edzeni.
 
A 20 éves Formula 2 versenyző, akinek nagyon jól csengő vezetékneve miatt, nagyon sok ajtó kitárult, a saját legjobb tudása alapján akár a világ egyik legjobb autóversenyzője is lehet. Most az Under Armor színeiben dolgozik azon, hogy önmaga érje el azt, hogy tiszteljék a tudása miatt. Az Under Armour márka szponzorál olyan tehetségeket, sportolókat mint Anthony Joshua, Stephen Curry, Teddy Riner, Lindsey Vonn, és ez a lista nem teljes.
 
Under Armour
 
Az Under Armour sok tapasztalattal rendelkezik a profi sportolókkal való együttműködésben, és nagyszerű szakértelemmel rendelkezik a profi sportolók számára szükséges ruházat és sportcipő kifejlesztésében. Az Under Armour sportruházat ás sportcipők segítenek gyorsabban és hatékonyabban elérni a maximális teljesítményt, különösen az erőnléti edzések során.
 
Under ArmourAhhoz, hogy a profi sportolók a maximumot tudják teljesíteni, rettentő sok speciális izom megerősítésére van szükség. pl a Forma-1 világában a nyakizmokat erősítik a versenyzők, hogy a hatalmas kanyar sebességeket minden fáradtság nélkül tudják elviselni a verseny során. Mick Schumacher, Formula 3 jelenlegi bajnoka meglátogatta az Under Armour portlandi  központját, az úgynevezett  Under Armour PDX-t, (Teljesítmény Innovációs Központ) amely a vállalat teljesítményfejlesztési központjának otthona. Az UA PDX a legmodernebb biomechanikai laboratóriumot és a sportoló tesztelésére szolgáló teljesítményképzési központot foglalja magába.
Under Armour
 
Portlandban tesztelhetik és elemezhetik az adott sportoló kognitív képességeit, fizikai teljesítő képességét. Fontos még a regeneráció, valamint az étrend optimalizálás is. Ez egy nagy lehetőség egy fiatal versenyző, sportoló számára, hiszen, sokszor ezen áll vagy bukik, hogy a sportoló testében, lelkében rejlő képességeket, tudást elő is tudja hozni, meg tudja mutatni, vagy örökre ott marad belül, és 
mint sok tehetséges sportoló csak igéret marad. Ezért nem csak az forntos, hogy a megfelelő sportcipő legyen a lábunkon, ugye ez esetben Under Armour sportcipő.
 
A jelenlegi Forma 2-es versenyszezonban  Schumacher az Under Armour legújabb sportruházatát fogja viselni, többek között az Under Armour  RUSH-ban fog edzeni. Az  Under Armour sportöltözéket sportcipőket a teljesítmény növelésére tervezték, így amikor a zöld lámpa kialszik, vagy a bíró belefúj a sípjába, már csak az számít, hogy milyen teljesítményt nyújtasz. Mick Schumacher megtesz mindent azért, hogy ő legyen a  legjobban felkészült versenyző az aszfalton.
 
Hiszen az ő célja is az, hogy újra legyen Schumacher a Forma-1-ben. Sok szurkoló még nem felejtette el azokat az éveket mikor édesapja szinte verhetetlen volt abban a bizonyos piros autóban. Mick Schumacher az Under Armour Tribase Reign sportcipőt viseli.