A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Túráztál már Crocs papucsban?

Próbáltad már a Crocs papucsokat szabadtéren, esetleg kirándultál már benne? A Crocs márkának van olyan papucsa, forma alapján klumpának mondanám, a Crocs All Terrain papucs, amelyben nehezebb terepen is nyugodtan túrázhatunk. Amennyiben vizesebb, nedvesebb terepre tévedünk, sincs nagyobb probléma, ha van nálunk csere zokni.

Crocs

Crocs

A Crocs papucsok eleve taszítják a vizet, tehát könnyen ki tudjuk törölni, gyorsan szárad és már folytatódhat is a kirándulás. Nem csak felnőtteknek jó választás a Crocs túra papucs, hanem a gyermekeknek is kiváló választás. Gyermekeink eleve szeretnek belemászni minden pocsolyába. Amennyiben nem merészkedünk nehezebb terepre, bármely Crocs papucs kiváló társunk lehet egy kellemes kiránduláson. Mikor elfáradtunk vagy csak szeretnénk megpihenni, a hátsó pántot visszahajtva lazíthatunk is. 

A hevedereket visszahajtva könnyen kibújhatunk papucsunkból, és már ki is nyújthatjuk lábujjainkat. A Crocs papucsok anyaguknak köszönhetően, amely gumi, megfelelően tapadnak bármely talajon. Így a nehezebben járható, kavicsos, murvás talajon megfelelő tapadást biztosítanak számunkra és családunknak egyaránt. A Crocs papucsok talpán található bütykök pedig segítenek a biztos talpon maradásban.

Crocs CrocsKalandra fel, kirándulás indulhat is, semmi sem akadályozhatja meg az önfeledt szórakozást. Sokszor mikor hazaérünk vár ránk egy kiadós takarítás, lemosni a sarat, pórt, cipőnkre, túracipőnkre száradt szennyeződést. A Crocs papucsokban való túrázás után ez sem probléma, hiszen, csak bedobjuk a csap alá, már tiszta is, hagyjuk lecsöpögni, mi pedig mehetünk vacsorázni.
Tisztíthatósága olyan könnyű, hogy nyugodtan rábízhatjuk Crocs papucsaink, szandáljaink tisztítását gyermekeinkre. Ejtsünk egy szót még a biztonságról. A Crocs papucsok hátsó szíja a gumis anyagnak megfelelően kellően stabilan tartja lábunkat a papucsban.
 
Nem szúszik, nem szorít és közben megfelelően tart. Ezek után nincs más hátra csak megtervezni a következő családi kirándulást. Akár a Bakonyba, Börzsönybe megyünk megyünk kirándulni, tökéletes túra útvonalakat találunk, hogy élvezni tudjuk a természet közelségét.