A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Túra a vadonban - Adidas

Adidas TerrexLassan visszatér életünk a járvány előtti normál kerékvágásba. Sokáig voltunk bezárkózva a négy fal közé, ezért is olyan felüdülő érzés kitörni a szabadba. Amennyiben még mindig nem szeretnénk olyan helyekre menni amit sokan látogatnak, azoknak javasoljuk a túrázást, kirándulást. A túrázás felfrissíti a testet és lelket. A túrázásra sokan úgy gondolnak mint egy idősebbeknek való sétálgatásra az erdőben. Ami egy teljes tévhit. Kellő fizikai állóképességet igényel, hogy bírd a különböző terep adottságok által támasztott akadályokat. Miközben teljesen ki tudjuk kapcsolni a hétköznapok zaját, baját. A túrázás népszerűsége hazánkban is egyre növekszik.

A túrázás nem igényel különösebb felkészültséget, nagyon kevés akadálya van, hogy kipróbálhassuk. Tehát nem meglepő, hogy ez a szabadtéri tevékenység egyre népszerűbb. Nem kell bérletet váltani, nem kell a legújabb divat szerinti fitnesz ruházatot magunkra ölteni.

Adidas Terrex

Nem kell hozzá speciális terem sportcipő, foci csuka vagy műfüves sportcipő. Kapjuk magunkra kedvenc sport cipőnket, egy hátizsákba tegyük a kellő rágcsálni valót és a ami talán a legfontosabb, a szükséges folyadék. Fizikai és mentális izmaink tökéletes el lesznek fáradva a túra végére. Mindig csak annyit vállaljunk amennyit tudunk is teljesíteni. De lehetőleg ne az első étteremig tartson a kirándulás, ahol tele esszük magunkat csülkös bablevessel.


Adidas TerrexAzt szoktam mondani, hogy a túrázás az elme- és test győzelme a stressz felett. A túrázás vonzó lehet azok számára, akik szeretnének javítani fizikai állóképességükön, és szeretik megtisztítani a fejüket a napi stressztől. Csak egyszerűen imádják a természetet? Esetleg mindkettő együtt.

Nem vagy "képzett" túrázó? Semmi gond, hamar meg lehet tanulni az alap "beállításokat", hamar feltalálod magad. Nem fogsz úgy járni mint egy kezdő alpinista a Himaláján. Javaslatunk, hogy mindig  kis lépésekkel kezdj, mint például egy hosszú, energikus séta. Aztán jöhet a meredek hegygerinc, homokdűnék, alpesi erdők és romantikus vízesések meghódítása. Amelyek mind egyaránt felejthetetlen kalandokkal tesznek gazdagabbá. Ne felejtsd: túraútvonalak mindenütt léteznek, csak kövesd az általad kiválasztott színt. Az ilyen jellegű túrázáshoz javasoljuk az Adidas Terrex Swift Solo sportcipőket. Az ADIDAS Terrex Swift Solo AQ5296 sportcipő eleje gumirozott anyaggal van bevonva, ami kellő tapadást biztosít a meredekebb, sziklásabb, kövesebb talajon. Még nagyobb teljesítményre sarkall bennünket, ha nem csak túrázni indulunk az erdőbe, hanem esetleg futunk is.  Adidas Terrex

Erre az esetre javasoljuk az ADIDAS TERREX Two EH1836 futócipőt. Hagyd hátra a járdát, és nyisd ki az ajtót a izzasztó kalandra. Ebben a terepre tervezett futócipőben sem a terep, sem a távolság nem lesz akadály. Bármilyen "erdős" talajra ajánlott ez a terep futócipő. Robusztusabb terepre vágysz? Szeretnél olyan területen túrázni, ahol kevesen járnak?

Akkor az ADIDAS TERREX AX3 túracipő a te választásod. Könnyű, légáteresztő túracipő amelyet a gyártó a sebességre tervezett. Gyorsan tudsz haladni vele az ösvényen. Ezeket a könnyű ADIDAS túracipőket a robusztus terepen történő sebességre építették. A tartós gumi talp biztos tapadást eredményez futás közben, nedves és száraz felületen egyaránt.

Adidas Terrex
Jöjjön még egy terep futócipő, amelyet bármely terepen tudsz használni. Ő az ADIDAS TERREX AGRAVIC TR Trail futócipő. Igazi "mindenevő", úgy nevezett All-Terrain terep futócipő.
 
A járdán vagy az ösvényen futsz? Az ADIDAS Terrex Agravic futócipővel az átmenetek zökkenőmentesvé válnak, friss energiával vetheted bele magad a terepfutás minden örömébe. A lábadat tökéletesen tartja az Adidas futócipő, fussál akár a sziklás, gyökerekkel tarkított, murvás, kavicsos terepen. Nedves vagy száraz a talaj?
 
Ennek a futócipőnek ez sem akadály. Az Adidas trekking cipő terepre tökéletes választás, csak tudnunk kell, hogy milyen tevékenységre van szükségünk túracipőre.

Ne feledjük: A túrázás szépsége az, hogy egész évben ott van. Nem zár be, nem kell lemondanunk róla még a járvány helyzetben sem. A vadon mindig készen áll arra, hogy meghódítsd, amikor csak Te akarod. Bármelyik évszakban és bármilyen időjárási körülmények között.