A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Tucano

Olasz dizájn, a divat egyik fővárosából: Milánóból, Olaszországból. A Tucano márka  egyediségét, különlegességét  a tervezés, az újdonságok folyamatos kutatása, keresése jelenti. Céljuk, hogy funkcionális termékeket hozzanak létre anélkül, hogy az az esztétikát, a külső megjelenést veszélyeztetné.
A Tucano márka szellemisége arra ösztönzi az ott dolgozókat, hogy kísérletezzenek annak érdekében, hogy mindig valami újat tudjanak mutatni. Kutatásaik folyamatosak, hiszen a technológia roham léptekkel fejlődik, és a notebookok, laptopok világa mindennapi életünk részévé váltak. A sok fejlesztésnek meg is lett az eredménye, mivel a  Tucano a már meglévő választéka mellé teljesen új termékkínálatot hozott létre: a Second Skin termékeket. Ezek a neoprén táskák. A búvárruhák által ihletett, teljesen új design.  A divat iránti elköteleződés a Tucano márka szerves részét képezi. Emiatt, pár évvel ezelőtt elkezdtek  együttműködni a Milánóban, Olaszországban és világszerte működő design iskolákkal, hogy lehetőséget adjanak fiatal, kreatív és innovatív tervezők eredeti ötleteik kifejezésére. Természetesen ezáltal a Tucano márka is sokkal színesebb, izgalmasabb lesz a vásárlók számára.
A márka elkötelezett híve a minőségnek, ezért kiváló táskákat készít Macbook-hoz, iPad és iPhone termékekhez, de nem feledkezik meg a világ másik óriás cégéről a Samsungról sem, amely termékek számára szintén készít tabletekhez táskákat.

Termék ára
Márka
Szín
Jelleg
Rendezés: