A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Természetes mosoly, természetes napszemüveg

Fresh For PandasE-robogóval szeled a város utcáit, bevásárláskor odafigyelsz, hogy ne használj műanyagzacskót, és kedvenc gyors éttermedben sem használsz műanyag szívószálat. Miközben ruhatáradat a fast fashion üzleteiben töltöd fel. Farmernadrág, póló, pulcsi, műanyag napszemüveg.
 
A klímaváltozás senkinek sem jó, sok mindent újra kell gondolnunk, akár a munkánk vagy a hétköznapjaink során. Ezért új megoldásokat keresünk, hogy környezettudatosak tudjunk maradni, mindeközben a divatos öltözködésről, kiegészítőkről ne kelljen lemondanunk.
 
A fából készült divat kiegészítők,lakberendezési tárgyak már egy ideje egyre kedveltebbek. Gondolkodásmódunk évről-évre változik. A természetes anyagokat helyezzük előtérbe, például valódi fából készült medálok, nyakláncok és karkötők felé.
 
Fresh For Pandas
Jelenleg különösen divatosak vagyunk, amikor egy fából készült órát viselünk. A fa ékszerek területén a legújabb a fából készült napszemüveg. Fából készült napszemüveg vagy óra viselése megmutatja a környezetvédelemről alkotott véleményünket az egész világnak. 

Amikor reggel a nap meleg sugarai átküzdik magukat a felhős égbolton, már tudjuk, hogy elérkezett a napszemüveg ideje.

A napszemüvegek általában nemcsak arra szolgálnak, hogy megvédjék a szemünket a vakító napsugaraktól vagy az UV-sugárzástól, hanem mint egy ékszer megmutatja a külvilágnak a napszemüveg alakja, színe és márkája alapján, anyagi helyzetünket, gondolkodásmódunkat, stílusunkat.

Fresh For PandasA napszemüvegek hasznos és divatos társai a legújabb fa napszemüveg. A FreshforPandas napszemüvegek bambuszból, tölgyfából, régi kiszuperált gördeszka fából készülnek, amely használata révén elkerülhetjük a világszerte jellemző műanyaghulladék hegyek növekedését.

A FreshforPandas napszemüvegek mint az új típusú napszemüveg, amely fából, használt alapanyagokból készül, a mindennapi élet sok más területén a természetes anyagok iránti tendencia eredményeként merült fel. A fa napszemüvegek, a hagyományos napszemüvegekkel szemben, sokkal egyedibbek, hiszen a fa erezete, színe egy adottság, amely utánozhatatlan, de a gyártás folyamán szükséges figyelembe venni.

A Freshforpandas szemüveg keretek, napszemüvegek trendtudatos és fenntartható világképet sugároz környezetednek.

A valódi fából készült napszemüvegek további előnye, hogy miután sokszor hagyjuk szemüvegeinket például a gépkocsink ablakában, a napsugarak hatására olyan szinten felmelegednek, hogy megég a bőrünk a műanyag vagy fémkeretes szemüveg azonnali használata során. 
 
Mivel a természetes anyag a fa nem vesz fel hőt olyan könnyen, mint például az acél vagy a műanyag, azonnal tudjuk használni fából készült napszemüvegeinket. Semmilyen olyan kémiai anyagot nem használ a FreshforPandas amely allergiás tüneteket okozna.
 
Fresh For Pandas
 
Sokan azt gondolják, hogy amennyiben egy használati eszköz környezettudatos, akkor annak használata során különböző megszorításokkal kell számolnunk, nem olyan divatos, nem olyan vonzó.
 
Fresh For PandasA FreshforPandas fa napszemüvegek formája, lencséi, kialakítása mindenben felveszi a versenyt a hagyományos társaival, hiszen a napszemüvegben található lencsék szintén 100%-os UV védelemmel vannak ellátva, ha szeretnéd választhatsz visszatükröződés gátló lencsével, a legújabb dizájn szerint készülnek, tökéletes ergonómiával rendelkeznek.
 
A fából készült napszemüveg amelyet a FreshforPandas gyárt pihe könnyű, sokkal könnyebb mint egy műanyagból készült társa. Gondoljunk csak bele, a fa lebeg a víz felszínén, a műanyag elmerül.
 
Amennyiben szeretnél extravagáns külsőt, amely tükrözi egyéniséged válassz FreshforPandas fa napszemüveget.