A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Vegán táska

A vegán táska, vagy az anyag, amely visszatér! A fák kérge, főként a Földközi-tenger környezetében élt emberek életére volt nagy hatással. A középkorban ez volt a legnépszerűbb alapanyag bútorok gyártásához. Ezután évekig feledésbe merült mint alapanyag, hogy aztán a napjainkban a fakéreg egyre vonzóbbá váljon.
Rendezés:
Nézet:

Nincs semmi meglepő ebben, hiszen a fakéregből készült termékeket teljes vízállóság, tartósság és ellenállóság jellemez. Ellenáll a karcolásoknak, jól tűri a szennyeződést, és emellett, ami a legfontosabb ideális alapanyag az érzékeny emberek számára, mivel hipoallergén. Mi több, a termék tartóssága 20 év.

Az öko-bőr, ahogyan a fakéregből készült táskák alapanyagát nevezik, már meglévő piaci pozícióval rendelkezik Európában, és más kontinenseken is. Az öko-bőr, a vegán emberek kedvenc alapanyaga, hiszen gyártásához nem használnak állati eredetű alapanyagot. A vegán táskák semmilyen karbantartást nem igényelnek, ami megkérdőjelezhetetlen előny, ezért fenntartása egyszerű. A vegán táskák minden bizonnyal sokkal olcsóbbak, mint a természetes bőrből készült táskák. Nem szintetikus anyag, ugyanolyan természetes hatást sugároz, mint egy bőrtáska.

A vegán táska alapanyagának van egy közös vonása a szintetikus, műbőrből készült táskákkal: amikor létrejönnek, egyetlen állat sem szenved. A fakéreg további előnye, hogy nem tartalmaznak vegyi anyagokat, megfelelő feldolgozási módszerrel nem károsítja a környezetet (egy fa képes akár 300 évig élni). Jegyezzük meg, hogy vegán alapanyagból nemcsak táskák, pénztárcák, de medálok és egyéb kiegészítő termékek is készülnek, azon  emberek számára, akik törődnek a környezettel. A fakéregből készült termékeket eredetiség és újszerű megjelenés jellemez, így biztosan büszkélkedhetnek vele tulajdonosuk.