A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Stílusos női bokacsizma

A laza egyedi stílus soha nem megy ki a divatból. A fontos, hogy légy önmagad, Ne a trendet kövesd vakon, hanem a világról elképzelt véleményed is tükröződjön vissza öltözékedben. Tehát, ha tetszik a lazaság, akkor mutasd meg azt a környezetednek és ne félj attól, hogy mit mondanak rólad. Lazaság egyik képviselője a női velúr bokacsizma. Válasszunk egy olyan  modellt amely a klasszikus színek egyikében pompázik, és azt bármely ruhadarabunkkal tudjuk kombinálni. A barna és bézs színű bokacsizma remekül fog állni egy kék farmerrel. Azt már régóta tudjuk, hogy az ég és a föld árnyalatai remekül egészítik ki egymást. A velúr bokacsizma a rövidnadrággal kiegészítve már a múlté. Ezért inkább forduljunk a sokkal nőiesebb irány felé, ami a szoknya. Tudjuk, hogy az elmúlt évek az emancipációtól volt hangos, de a nőiesség soha nem megy ki a divatból. 
 
 
Amennyiben nem szereted a magas sarokkal ellátott bokacsizmát, válaszd a Chelsea vagy Jodhpur csizmákat. Mindkettő tökéletes választás egy slimfit farmerrel és még a lazaság mint imázs is megmarad, ami eddig körülvett. A lapostalpú bokacsizmáknál előtérbe helyeződik a kényelem, hiszen, a lapos talpnak köszönhetően jóval kényelemesebb cipőben van részünk, mint egy magas sarokkal ellátott csizmában. Ezt az is jelenti, hogy szereted a városi stílust és nagyra értékeled az alkalmi eleganciát. Lehet fekete vagy barna színű a lapos talpú bokacsizmánk, de nem ritka a színes, mintás bokacsizma sem. Ha igazán egyedi darabokra vágysz, akkor nézz körbe a hlfshoes.com webáruházban. Valódi bőrből készült női bokacsizmák sokasága várakozik Rád, ráadásul akár 42-es méretben is választhatsz magadnak dögös női cipőt. Nem kell kompromisszumot kötnöd azért mert kicsit nagyobb lábon élsz. Légy önmagad !
 
A Chelsea csizma tökéletesen kiegészíti a mindennapi és az üzleti öltözéked. Ősszel már hűvösebbek vannak reggel és este is. Meleg bokacsizmát keresel? A Zapato valódi bőrből készült bokacsizma tökéletes választás hidegebb napokra is. Mikor kint zordabbra fordul az időjárás, ideje elgondolkodni a természetes bőrből készült bélelt női cipőkön. A Zapato téli női cipők választásakor nem kell lemondanunk a kényelemről, az eleganciáról. Hiszen a női bokacsizmák ezeket a tulajdonságokat egyesítik. A Zapato női bokacsizma magas sarokkal, hagyományos eljárással készül Lengyelországban. A legjobb lengyel kézműves cipészek készítik ezeket a valódi bőrből készült női bokacsizmát. A bokacsizma bélelt, kényelmes 6 cm-es sarok magassággal rendelkezik, amely biztosítja lábunk kecsességét, de még kényelmes járás közben. A valódi bőrből készült kézműves bokacsizmában nem fogunk csalódni.
 
 
 
                                                                                                                        Vissza a bloghoz!
Tartalomhoz tartozó címkék: #Női bakancs