A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Pierre Cardin

Pierre cardinA márka Pierre Cardin, a férfi divat egyik meghatározó szereplője, az alapító mindig is kombinálta az eleganciát, a kényelmet, és a praktikumot. Pierre Cardin a világháború befejezte után tervezte Jean Cocteau Szépség és a szörnyeteg c. filmjének jelmezeit (1946). A következő évtől Christian Diornál dolgozott, az aktuális női New Look-kollekcióba tervezett rövid, az alakot hangsúlyozó szoknyákat. Ezután nyitott saját név alatt divatházat, amely ismert az egész világon.(1951)

Az 1960-as években lett a márka igazán híres, mikor Pierre Cardin megalkotta a gallér nélküli, egyszerű gombos öltönyt a Beatles számára.  Pierre Cardin kollekciói mindig is kivételesen nagy figyelmet kaptak, hiszen nem csak követi, de diktálja is a divatot. Az időtlen eleganciát képviseli a márka, de mindig a mai kor kihívásaihoz igazítja azt. A márkára jellemző módon ötvözi a tradíciót, eleganciát, amely tökéletes megjelenést biztosít a férfiaknak. Bőrből készült pénztárcák, cipőnkhöz illő elegáns övek, nem hiányozhatnak egy "igazi" férfi ruhatárából sem.

A Pierre Cardin márkára jellemző a magas színvonal, amely minden a márka logóját viselő terméknél kézzel tapintható. A minőség és a tökéletes kivitelezés, mely együttesen biztosít mindkét nem számára tökéletes megjelenést az egész világon. 

Rendezés:
Nézet: