A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Palladium az öko vászon bakancs

A Palladium márka több mint 70 éve készít a cipőt, sneakerst, vászon bakancsot mindenkinek aki imádja felfedezni az ismeretlent. Ahogy a sportolók gyorsabbak, ügyesebbek szeretnének lenni, a művészek nagyobb álmokon merengenek, és a bátor polgárok az egész világon harcolnak az igazságosságért és a szabad világért, a aPalladium pedig mindig szebb, kényelmesebb, dögösebb, strapabíróbb cipőt szeretne gyártani.

PalladiumA Palladium első vászon bakancsainak elkészítése óta az akció, a fegyver ropogás középpontjában állt, és bátor személyeket szolgált, a katonákat. Nem is akármilyen katonákat. A második világháború után a világ minden tájáról érkező katonák egyesítették erőiket a francia idegen légióban. Mottójuk: "Legio patria nostra" ami magyarul annyit jelent : "A légió a mi országunk". A cipőjük? : A Palladium.

1947-ben létrehozták a Palladium Pampa vászon bakancsot. Kényelmesek voltak, ellenálltak a trópusi időjárási viszontagságoknak. A légiósok menetelés közben, mászáshoz, futáshoz és hegymászáshoz éjjel-nappal ezt a cipőt viselték. Palladium
 
A légióskodás nem csak a harcról, hanem a túlélésről szól a világ leginkább ellenséges környezetében. Ehhez pedig a Palladium vászon csizma a legalkalmasabb.

A Palladium csizmák erősek, de könnyűek is egyben, vízállóak, de a leggyorsabban is száradnak meg. Válaszd Te is az új Palladium Pampa High  Original-t és érezd, amit a légiósok éreztek miközben a harcmezőre mentek. 70 év elteltével nem sok változott, ami a Palladium tulajdonságait illeti.

PalladiumA mai felfedezők ugyanazt a kényelmet tapasztalhatják meg, amikor a városban, az erdőn, mezőn túráznak, mint a légiósok. A változás a Paradrop talpbetét technológia, hogy a Palladium még kényelmesebb legyen.

A Palladium 1947-ben született és még ma is a legjobb formáját mutatja. A Palladium Pampa OG halhatatlan. Palladium

Amikor a Palladium Amerikába érkezett, azonnal a New York-i avantgárd fiatalok kedvenc cipője lett. A fekete Palladium Pampa vászon cipőhöz tökéletesen passzoltak a fekete színű felsők, amely révén a márka az akkori öltözködés ikonszerű részévé vált. Ahogy Madonna csillaga felemelkedett, úgy a Palladium kedveltsége is egyre nagyobb lett.

A Palladium márka már 1991-ben nem habozott elkészíteni a természetes anyagból készült cipő egyik legelső változatát, amely megelőzte korát. A természettudatos anyagokból készült innovatív modellek tükrözték a márka értékeit, a márka világról formált véleményét.

A Palladium minden dolgozója arra törekszik, hogy a cipőkkel is inspirálja az embereket, hogy fedezzék fel a várost, a művészetet, az érdekes embereket.

A modern emberek új élet teret keresnek a háztetőkön, a hátsó sikátorokban, próbálják megtalálni a szépet a nagy városi dzsungelben is, ahogyan azt elődeink tették a Afrika erdeiben.