A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Olaszok, foci, Kappa

KappaA Kappa® öröksége kimeríthetetlen inspirációs forrása a kortárs életmódnak. Olaszországban hatalmas hagyománya van a focinak, a sportnak és a divatnak. A Kappa sportcipőinek és sport ruházatának tervezésekor ezen szerelmek találkoznak egymással. Az olaszok tudják, hogyan kell élvezni az életet, beülni egy kellemesen hűvös kis vendéglőbe és élvezettel elfogyasztani a "pásztát" és utána egy cappuccinót. Vannak olyan márkák és stílusok, amelyek túlmutatnak az időn, és meghatározzák az élet ízét és a létezés módját.

Kappa

Ebbe a körbe tartozik a Kappa márka is. A Kappa márka tervezői az olasz mindennapokból merítenek ihletet, hogy értékes örökséget teremtsenek, amelyet minden kollekcióban új módon értelmeznek. Az olaszoknak mindenük a foci. A Kappa brand is tudja ezt. Ezért támogatják például az egyik patinás olasz labdarúgó csapatot. Az SSC Napoli csapatánál játszott Maradona is. 

A csapat beceneve: Azzurri vagyis kékek. Minden hétvégén megközelítőleg 60.000 fő fanatikus futballrajongó biztatja csapatát, természetesen Kappa sportcipőben és Kappa mezben. A San Paolo stadionba lépve szinte kötelező a Kappa póló és kapucnis pulcsi. Természetesen a klub emblémájával díszítve.

Kappa

A minden évben megújuló kollekciók azoknak a stílusoknak az újratervezéséből származnak, amelyek a Kappa márka történetét képezték. A Kappa® Authentic kollekció a sportos mindennapok választéka. Ezt a kollekciót átjárja a hiteles sportszellem, amely akár életmóddá is válik.

Azért is fontos a márka számára a sport és azzal való kapcsolat, hogy a nagyközönség számára is elérhetővé váljon a magas minőségű sportruházat amelyet a márka kínál. Ezért is vezette be a Kappa a Kombat ™ projektet. A Kombat ™ projekt ma a Kappa® Kutatási és Tervezési Központ által kidolgozott magas műszaki színvonalú termékeket jelenti, ezáltal  teljesen újragondolják és megváltoztatják a sportolók ruháját és teljesítményét. A márka a foci mellett más sportágakra is figyel és gyárt sportcipőket és sportruházatot egyaránt. Kosárlabda, kézilabda, tenisz, futás, hogy párat említsünk.

Szeretnéd átélni a Kappa által kínált életérzést? Nincs más dolgod mint áruházunkban rendelni egy Kappa sportcipőt, pólót, pulcsit. Már is egy focimeccs kellős közepén érezheted magad. Forza Napoli!