A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Női szandál trendek 2021-ben

Tavasz közeledtével hamarosan elő tudjuk venni akár gazdag díszítésű női szandálunkat, amelyek egyedi stílust kölcsönöznek számunkra. A strassz vagy díszes kövek a szandálon remek ötlet arra, hogy a lábbelink különleges megjelenést biztosítson számunkra. A  női szandálok sűrűn díszített, csillogó elemei az egyedi megjelenés varázsát adják. Divatos stílusúak a magas sarkú szandálok, amelyekben randevún, céges buliban is részt vehetünk. 

Minden nő ruhatárában kötelező a női szandál, legyen az magas sarkú szandál vagy lapos talppal rendelkező szandi. Számos stílushoz illenek, hétköznapi és elegáns, ünnepi és mindennapi használatra egyaránt.

A velúr vagy ökológiai bőrből készült női szandálok mindig hasznosak, amit színes ruhával, mintás nadrággal és farmernadrággal is viselhetünk. Valószínűleg minden nőnek van bőrből készült magas sarkú elegáns szandálja, amelyek napközben és hivatalosabb események esetén pótolhatatlanok. Mi is a különbség egy magassarkú és egy magas sarkú szandál között. Egy férfi számára valószínüleg semmi. De egy hölgy számára igen is hatalmas a különbség. Hiszen a magas sarkú szandál oldala nyitott és egy pánt tartja a lábbelit bokánknál a lábunkon. 

 
Az tény, hogy mind a kettő tökéletesen karcsúsítják az alakunkat, lábunk megjelenését.
Ha nincs cipős szekrényében női szandál, akkor gyorsan be kell szereznie egyet, kettőt vagy többet. Hiszen ebből a cipő fajtából egy soha sem elég. (lehet, hogy a férjünk, barátunk erről máshogy gondolkodik)
Milyen színű szandált is válasszunk magunknak ebben az évben? Feketét, pirosat, testszínűt, esetleg rózsaszínt? Ezek olyan színek, amelyek soha nem mennek ki a divatból és ruhatárunk bármely darabjával tökéletes lesz megjelenésünk.. 
 
 
A divattrendek folyamatosan változnak, de a valódi bőrből készült női szandál soha nem megy ki a divatból, különösen a fekete színű női szandál. Kiegészíti az elegáns üzleti megjelenésünk és színes alkalmi ruhákkal párosítva is tökéletes az összhatás. A valódi bőrből készült női szandál nemcsak a klasszikus vonalvezetésű cipő rajongóinak szól, hanem a modern és a boho stílus kedvelőinek is.
 
 
Nem titok, hogy a megfelelően kiválasztott és a ruhánkhoz passzoló női cipő tökéletes összhatást nyújt számunkra. A női cipőknek és így a női szandálnak egyaránt is harmóniában kell lennie ruházatunkkal, hogy mi egy kiegyensúlyozott és boldog hölgy benyomását tudjuk sugározni. A túl gazdagon díszített műbőr női szandál és a mutatós megjelenés nem lesz tökéletes duó. Strasszokkal és hatalmas cirkónia kövekkel  díszített női szandál, különösen a szexi magas sarkú szandálok egy esti partira vagy esküvőre, egyszerű, klasszikus ruhákhoz és szoknyákhoz illenek, természetesen mindez visszafogott színekben. Ha a esténként arany színű szandált viselünk, érdemes a klasszikus fekete, bézs vagy piros árnyalatú ruhákat választani. Ne viseljünk mintás nadrágot gazdagon díszített női cipővel. Tavasz, már várunk nagyon, minden szempontból.
 
                                                                                                                    Vissza a blogra!