A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Női laptoptáska kontra női hátitáska

Női táskaMilyen táskát is válasszak magamnak? Ebben szeretnénk egy kicsit segíteni, hogy ki, milyen életciklusban, milyen női táskát válasszon magának. Igen, magának, és csak arra figyeljünk, hogy a kiválasztott női táska a mi igényeinknek feleljen meg. 
 
Női laptoptáska, az ilyen típusú női táskák a legjobb választás azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a modern és elegáns megjelenést. A stílusos, modern hölgyek előszeretettel használnak elegáns női notebook táskát, amelyek akár városi, akár luxus táska kategóriába is beillenek. Számos külső és belső zseb gondoskodik a tökéletes rendről, miközben minden szükséges tárgyunk a kezük közelében található. A klasszikus női laptop táskát azoknak az üzletasszonyoknak ajánlunk akik a munka után az edzőteremben töltik az estéiket.
 
Nincs családjuk, és magukra tudnak összpontosítani. Az ilyen jellegű női táska csak a legszükségesebbeket tartalmazza, a lényegre koncentrálva, mint egy határozott jogász hölgy. Tökéletes kivitelezés, a legjobb minőségű bőr, fantasztikus ergonómia. Ezen hölgyek számára csak ez az ami elfogadható. A női laptoptáska szinte csak iratokat, dokumentumokat tud magába fogadni. Összehasonlítva a hátizsákkal, azt kell mondanom, hogy kevésbé praktikus. Kivéve, ha olyan laptoptáskát sikerül beszereznünk, mint a McKlein laptoptáska , amely úgy nevezett gurulós laptoptáska. Húzzuk magunk után, így nem terheljük sem a kezeinket, sem pedig a vállunkat. Női táska
 
Női hátizsák, sok hölgy akinek gyermeke van vagy esetleg szereti, ha a kezei szabadon maradnak a cipekedés közben, imádják a női hátitáskát. Sokan vagyunk azzal az elképzeléssel, hogy szeretünk olyan táskát  választani, amit nagyon sok célra tudunk használni. A mindennapokra mint női táskát a szó klasszikus értelmében, hiszen könnyen elférünk benne, bevásárláskor, mint bevásárlótáskát, hétvégéken pedig mint klasszikus túrazsákot. Ezért többnyire strapabíró anyagból választok hátitáskát, leginkább bőrből készült hátitáskát. Ennyi elfoglaltság mellett sportolásra már energiám nem marad. A női hátizsák emellett nagyon praktikus is, hiszen egy nagy "szája" van, ami sok apró női holmit tud magába fogadni. Viszont van kettő hatalmas hátránya: a rendszerezés nem az erőssége, a másik, hogy nem tartalmaz külön laptoptartó rekeszt, így a laptopunk sérülése nem kizárható.
 
Ezek után pedig fennáll a kérdés, hogy mely táskát válasszuk? Az már biztos, hogy az egyedülálló, munkamániás szingli hölgyek nyugodtan válasszák a klasszikus női laptoptáskát. Akik viszont már családdal rendelkeznek azoknak a női hátitáska nem a tökéletes választás. Miért? Gondoljátok most sokan. Szerintem a legjobb választás azoknak a hölgyeknek akik családosok, de aktívan dolgoznak irodában, egyetemen, stb. a női hátitáska amely laptoptáska is egyben. A legjobb választás a Knomo női táska, amely 2in1.
 
NoitasLaptoptáska és hátitáska is egyben Női hátizsák egy laptoptartóval tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet, vagy akik szeretnek utazni. Táskák hátoldalán több zseb is kialakításra kerül ezeken a női táskákon, hogy minden szükséges apró eszközünk kéznél legyen. Egy hátizsák esetén nem érezzük  annyira a táska súlyát.
 
Ezt a női hátizsákot ajánljuk kézipoggyászként, amit fel tudunk vinni a repülőgép fedélzetére. A Knomo által gyártott női laptoptáskák amelyek hátitáskák is egyben többnyire fel vannak szerelve RFID blokkoló rendszerrel. Amely nagyon fontos a napjainkban, Hiszen az adattolvajok előszeretettel
vadásznak személyes adatainkra. 
 
Mire kell odafigyelni a vásárláskor!
Mikor eldöntöttük, hogy mely női táskát szeretnénk megvásárolni. A legfontosabb a mérete és súlya a laptop. A jobb választani könnyebb notebook táska és hordozható számítógépek nagyobb méretű működni fog sokkal bőr laptop hátizsák. A beruházó ezeket a kiegészítőket érdemes odafigyelni a minőségre.Minél több gondos gyártási, annál hosszabb az alkalmazási lehetőségét. Az előnye, hogy egy ilyen táskát, vagy egy hátizsák, számos zsebbel, amely megszervezi a belső teret. Érdemes odafigyelni a sorsukat.
 
 
Női táska
Azoknak a hölgyeknek, akik olyan cégnél dolgoznak, ahol elvárás az  elegáns öltözék, inkább a klasszikus női laptoptáskát javasoljuk. Amely cég kolléganői számára nincs szabály arra, hogy mit viselnek munkájuk közben, inkább a lazább ruházathoz jobban íllő női hátizsákot ajánljuk. Farmerhez, sportos utcai cipőhöz inkább egy vagány bőrből készült hátitáskát javasolunk a VOOC márka választékából. Ezen túlmenően, meggondolandó, hogy munkahelyünkre autóval, vagy közösségi közlekedéssel járunk, ebben az esetben a női hátitáskát javasoljuk, ez sokkal kényelmesebb. Köszönhető a széles, bélelt vállpántoknak, amely a táskánkban lévő súlyt elosztják az egész felsőtestünkön, így nem fogjuk annyira nehéznek érezni. 
 
Táska vagy  hátizsák? A választás a fenti két lehetőség közül viszonylag egyszerű és elsősorban attól függ, hogy milyen életmódot folytatunk, milyen életciklusban vagyunk.
 
Függetlenül attól, hogy egyetemista, vagy egy magas rangú beosztott vagyok egy multinál, biztos, hogy csak a legjobb minőség ami számomra elfogadható. Így biztos, hogy vagy bőrből készült női táskát választok, de ha nem bőrből készült táskát választok, akkor vízálló anyagból készült női táskát, amely nagyon tartós anyagból készült. 
Bármilyen táskát is válasszak, meg kell mutatnia, ki is vagyok én valójában. Ezért is szokták mondani, mutasd a táskádat, megmondom ki is vagy.