A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Slip-On

Férfi cipő vagy női cipő, téli vagy nyári cipő? Nehéz megválaszolni, mivel egy nagyon összetett, de egyben egy nagyon egyszerű stílusú cipőről beszélünk. A női balerina is egy slip-on?Vagy a férfi mokaszín is egy slip-on?Elméletileg igen, hiszen a slip-on magyarra fordítva belebújos cipőt jelent. Slip-on jellegű cipőket főleg a tavaszi - nyári időszakban viseljük, mind nők , mind a férfiak.

Termék ára
Szín
Anyag
Felsőrész anyaga
Jelleg
Sarok
Orr
Platformmagasság
Sarokmagasság
Rendezés:

Aranyos cipő, kényelmes cipő, elegáns cipő, hiszen nem kell bajlódnunk cipőfűzővel vagy tépőzárral. Csak beleugrunk és már indulhatunk is. Akik komoly súlyfelesleggel küzdenek előszeretettel használják a belebújos vagy más néven slipon cipőket. Az egyik ikonikus gyártó is készített egy slipont. A Vans márkára gondolok, a pepita mintával ellátott sneaker slip-on az amit ki kellett emelni a többi ilyen fajta lábbeli közül. Olyan egyszerű, de mégis mennyi variációban létezik.

Hordhatjuk akár zokni nélkül is a melegebb napokon. Minden nevesebb tervezőt megihletett már a slip-on cipő - szegecsekkel, diszített részletekkel, magasított talppal nem csak a hétköznapokra ajánlják. Napjainkban a  stílusok eléggé elmosódottak már ahhoz, hogy konkrét ruhát tudjunk a belebújos cipőhöz javasolni. Szinte bármilyen öltözékkel viselhető. Hány belebújos cipő is van a szekrényben? Nem is a szám a fontos, hanem , hogy élvezze az életet és vásároljon A HLFShoes.com webáruházban, ahol cipős dobozban érkezik az örök szerelem.