A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Tornacipő

Tornacipő, egy igazi szimbólum

A világszerte  ismert Converse cipőmárka a 20.század elején forradalmasította a cipőipart, amikor a gumigyáros Marquis M. Converse az addig bőrtalppal és bőr felsőrésszel készült lábbelik helyett vulkanizált gumit és vásznat használt a cipők gyártásához. Megszületett az örök klasszikus, a tornacipő.

Rendezés:
Nézet:

Nevét nemcsak a róla elnevezett ALL STAR kategória, hanem minden egyes tornacipő is viseli. A tornacipő még ma is sokkal többet jelent, mint egy sportcipőt. A kosárlabda sportág kialakulásával egy időben született az ikonikus lábbeli. Azóta nemcsak utcai divattá, hanem az egyéniség, eredetiség szimbólumává is vált. 

A tornacipő ma már szinte a világ bármely országában elérhető, a sportokat és a sportos utcai divatot kedvelők és követők számára. Az utóbbi években az egyéniségüket és egyediségüket kihangsúlyozó vásárlóknak  köszönhetően a magas szárú tornacsukák is egyre népszerűbbek. Ezt az 1917 óta változatlan formában megjelenő formát és dizájnt  régóta másolják más gyártók és más világmárkák is,kevés sikerrel. Az eredeti a Converse tornacipő, amely bármilyen színben kapható.
Az eredeti tornacipő,olyan vásárlóknak készül akik tudnak és mernek szakítani a kötöttségekkel.