A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Női bőr táska készítése, tervezése

Női táskaMinden évszak előtt a divattervezők áttekintik a termékcsaládjuk választékát. Mi az amit még lehet a táskákon fejleszteni, javítani, az aktuális divatirányzathoz illeszteni a színeket, formákat
 
Egy lépést ilyenkor hátra lépünk, és megpróbáljuk távolról szemlélni a női táskáink választékát, azon gondolkodunk, hogy mit tudunk még javítani az eddig is imádott táskáinkon. Hogyan tudnánk még jobban kihangsúlyozni a bőrből készült női táskáink legjobb tulajdonságait. Mik lehetnek egy női bőr táska legjobb tulajdonságai? 
Női táska
 
Az alapanyagok, a belső rész kialakítása, a cipzár, a vállpánt párnázottsága, a varrás minősége. A vásárlónknak mindig vannak újabb igényei, újabb tárgyaik, amiket szeretnének magukkal vinni. A napjaink jó részét a munkahelyünkön töltjük, munka után rohanunk a gyerekekért az iskolába, bevásárolni, esetleg a gyerekkel külön órára, és ha jut rá idő akkor jógaórára. Fontos egy tervező számára, hogy ismerje azoknak a vásárlóknak az igényeit, időbeosztását, akiknek a modern női táska készül. A valódi bőrből készült női táska olyan hölgyeknek készül akik igazán igényes, tempós  életet élnek. Szükségünk van egy olyan táskára, amely mindig megfelelő, az egész nap folyamán.
Amikor a laptopok megjelentek a piacon, teljesen megváltozott minden, hiszen mind a férfiak, mint mi nők, magunkkal akartuk vinni laptopunkat. Ami egy teljesen új kihívás volt a táska készítők számára. Két táskát nem akartunk magunkkal cipelni, ezért adott volt minden divattervező számára, hogy ezt a kihívást egy táskában kell összpontosítani. Ekkor született meg a női laptoptáska. De egy női táska azért női táska, hogy kellemes legyen hordani, gyönyörű színekben pompázzon, és nem utolsó sorban nőies legyen. Ez a kihívás egy divattervező számára, hogy olyan női táskát alkossunk, amely funkcionális és egyben szépséges is
 
Női táskaItt kezdődik egy divattervező feladata, egy olyan táska megalkotása, amely sokoldalú és modern és sportos eleganciával rendelkezik. A feladat, hogy olyan táskát hozzunk létre, amely kívülről legalább olyan szép, mint a belül. Az ilyen táska megalkotásához, tehát szuper puha, selymes tapintású bőrt használtunk, hogy lenyűgöző, nyugodt megjelenést és érzést nyújtson. Mikor a külső megjelenését terveztük a táskának, beépítettünk két cipzáras rekeszt az oldalába. Fontos, hogy mindenképp kialakítsunk a belső térben egy zsebet a pénztárcának, kulcsoknak. A mai világban fontos, hogy adataink is biztonságban legyenek, ezért olyan rekeszt alakítottam ki a belső részben, amely blokkolja a adattolvajok próbálkozásait.
 
Ezen elképzelések alapján már meg tudom alkotni azt a táskát, ami egy modern nő álma. Akik szeretnek reggelizni útközben,  elegendő hely van a táskájukban a laptopnak, tabletnek. Egy nehéz nap után még elrohanunk egy üzleti vacsorára és a táskánk tökéletes megjelenést kölcsönöz számunkra. 
 
Amennyiben ilyen táskára vágysz, keresd a női bőr táskádat a Knomo, Wukador, Mazzini választékát.