A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Nobo divattáskák különleges világa

Táska valentinnapMilyen táskát is vásárolnék magamnak Valentin-napra? Valentin nap a szerelmesek napja, vagy a már nem szerelmesek napja, de úgy kell csinálni, mintha szerelmesek lennénk. 
Igazán, ha szerelemmel szeretünk valakit, akkor minek ilyen nap? Hiszen figyelmesek vagyunk, odafigyelünk párunkra, kedveskedünk hét közben is apróbb figyelmességekkel, akkor minden nap Valentin nap. Vagy mégsem?
 
Vagy a városi legenda szerint, ezt megint a virág árusok találták ki, hogy fenntartsák boltjaik forgalmát.  A híres virág árus lobbi ilyen erős lenne? Nem hiszem.  Táska
 
Mindegy azért én kinéztem egy gyönyörű Nobo női táskát, hogy kicsit rávezessem a párom, véletlenül a laptopom azon az oldalon hagytam nyitva. Remélem veszi a lapot, mármint a jelzést.
 
A Nobo női divattáska, igazi kis gyöngyszem, ebből a modellből van piros színű, de fekete is. Semmi köze a Valentin naphoz, de én a piros színű táskát választottam ki, mert a múlthéten vettem egy tűz piros magassarkút, amivel együtt viselve igazán bombázó lesz a szettem. Már ha megkapom, várok legalábbis 14.-éig, és ha még sem volt a párom figyelmes, akkor megrendelem a hlfshoes oldaláról.
 
Hamar megérkezik , tehát nagy várakozást nem kell túl élni. Mondjuk, ha kapok egy brill gyűrűt, megbocsátok a kedvesemnek, de ha csak egy szál rózsával állít haza, akkor csalódott leszek, hogy nem kaptam meg a kedvenc divattáskámat.
 
Táska
Már ennyi figyelmet sem érdemlek? Pedig kinek is akarok én tetszeni? Neki, Akkor? Jó, nem akarok hisztizni, én csak azt a tökéletes, isteni, Nobo táskát akarom. Vagy ez már a hiszti?
Táska
 
Az egyetlenem mindig mondja, hogy minek nekem már megint egy új táska, hiszen a szekrény tele van velük. Jó, igen, van pár kézitáskám, válltáskám, de ilyen kis cuki divattáskám még nincs. Egyébként is mikor elmegyünk kirándulni, bele tudom tenni, az iPhone -omat, rúzsomat, és a bankkártyáimat. Másra nem nagyon van szükségem. Van benne egy cipzárral zárható zseb, hogy a telefonom ki ne essen, és a kocsikulcsom is tökéletesen elfér benne. Nekem az kell. és kész.
Szerinted meg fog vele lepni? Még valahogy rá kell vezetnem, de hogyan? rendeljem meg én a hlfshoes-tól az ő nevében? De, ha visszaküldi, hogy ő nem rendelt ilyet? A hlf visszaveszi mert nagyon rugalmasak.
 
Van egy ötletem, megnyitom a hlfshoes webáruházat az ő laptopján, és beállítom a keresőt a  Nobo női táskáknál, és várom a Valentin napot. Mindenesetre pezsgőt behűtöm...