A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Moshi

A Moshi márka büszke arra, hogy olyan termékeket gyárt, amelyek a modern városi élethez szokott ügyfelek igényeit teljes mértékben kielégíti. Moshi márka nagy hangsúlyt fektet a termék fejlesztésre, hiszen a termékei nagyban függnek a laptop és telefon gyártók termékeitől. Moshi számos szabadalommal rendelkezik, amely garantálja a táskák, telefontokok, tablet tokok tulajdonosának a minőséget, egyediséget. Ezek a tényezők kulcsfontosságú szerepet játszanak annak biztosításában, hogy minden Moshi termék nemcsak a legmagasabb minőségű, hanem ár/érték arányosság tekintetében is egyedülálló tudjon lenni.
Moshi elkötelezett a környezetvédelem mellett. Tisztában vagyunk  azzal mi vásárlók is, hogy csak egy Föld van, és a mi felelősségünk, hogy milyen módon fogadjuk el a környezeti hatások mérséklését célzó intézkedéseket. Ezentúl magunk is sokat tehetünk az élhetőbb jövőért, pl. olyan termékeket vásárolunk amelyek újrahasznosítható illetve tartós. Ez az elv tükröződik a Moshi táskáiban, telefontokjaiban is, amely nem csak az esztétikára, hanem a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektet.
Rendezés:
Nézet:
24.3 x 17.5 x 1.14 cmVédje iPad készülékét a VersaCover díjnyertes designjával. Az origami által inspirált egyedi összecsukható fedőlapja az iPad-t minden megfelelő szögben jeleníti meg a gépeléshez, olvasáshoz és böngészéshez. A puha mikroszálas fedél védi a kijelzőt, míg a rázkódásbiztos hardshell-tokhoz kötött  keret megvédi a készülék alumíniumját a karcolásoktól és portól. A VersaCover beépített mágneses összeszerelése támogatja az iPad automatikus ébresztési / alvó funkcióját, amely gyors hozzáférést biztosít az összes alkalmazáshoz és médiához. A vékony tervezett formavilág és a tartós funkcionalitás kombinálásával a VersaCover lehetővé teszi, hogy az iPad-ot egy stílusos, az idő próbáját hordozó esetre kezelje.
16.990 Ft

Táska mérete

Hossz:28 cm

Szélesség:10 cm

Magasság: 38,5 cm

40.990 Ft

A táska mérete

Szélesség: 29,5 cm

Magasság: 48 cm

Vastagsága 14 cm

39.990 Ft

A táska mérete

Szélesség: 29,5 cm

Magasság: 48 cm

Vastagsága 14 cm

39.990 Ft