A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Mitől olyan közkedveltek a Skechers sportcipői

 

Ha egy kényelmes sportcipőt keresel, akkor elkerülhetetlenül, hogy a világszerte ismert márkát, a Skechers-t is számításba vedd. Ez a márka már itthon is felfedezhető emberek ezreinek lábán. A márkát az tette naggyá, hogy azoknak szól, akiknek a könnyű séta az egyik kedvenc időtöltésök vagy, akik könnyed sportot űznek. Ez a kellemes testmozgás jótékony hatással lesz testedre és lelkedre. Ebben lesz társad a Skechers, és ezért lesz számodra is nélkülözhetetlen, ha kiválasztottad a számodra tökéletes modellt. De melyiket is válasszam?

Skechers Solar Fuse sportcipő

Mivel a márka kb. 3000 modellel rendelkezik, ezért mindig nehéz a megfelelő lábbeli kiválasztása. A Skechers Solar Fuse egy olyan sportcipő, amely a sportos stílust az eleganciával és a kényelemmel ötvözi. A cipő felső része egyetlen puha hálós anyagból készül, amely nagyon kényelmesen illeszkedik a lábfejedhez. Ezenkívül a sarok és a fűzőrészen könnyű betétrészek találhatók, amelyek javítják a lábad támasztását. A Skechers Solar Fuse modell, a futófelület puhasága érdekében komfortos talpbetétet is kapott, amely Air Cooled Memory Foam technológiával bír. Valamint a nagyobb kényelem érdekében ezek a sportcipők párnázott kialakítással rendelkeznek.

 

Skechers Ultra Groove edzőcipő

Az új Skechers Ultra Groove kiváló egész napos edzőcipő. A cipő légáteresztő hálós felsőrésszel rendelkezik, amely javítja a szellőzést és hűsíti a lábat. Ez a külső rész fedőrétegekkel, párnázott nyelvvel és szövet béléssel rendelkezik, amely kellemesen kényezteti a lábat. Ezen kívül ez a modell sportközéptalppal rendelkezik, amely kettős sűrűségű anyagból készül, így elnyeli a futás közbeni ütéseket. Ehhez jön még az Air Cooled Memory Foam talpbetét, amely extra puhaságot biztosít, ezáltal kitűnő választás edzésekhez. A márka gumis külső talpa nagyon rugalmas, ami javítja a lépések hatékonyságát.

 

A forradalmi Skechers Uno-Stand Air utcai sportcipő

Miért is olyan különleges az új Skechers Uno-Stand Air? Mert a cipő talpában található egy egyedi kialakítás, amely dinamikus párnázást biztosít. Valójában ezek a Skechers utcai sportcipők a legjobban párnázottságukkal tűnnek ki a tömegből, és innen ered a cipő megnevezésében szereplő "lebegés" szóösszetétel is. A kiváló nedvszívó középtalp és a híres Air Cooled Memory Foam talpbetét az, ami ezt a sportcipőt naggyá tette. Ráadásul ezek a sportcipők nagyon stílusos külsővel rendelkeznek, mivel a műbőr külső része lyukacsos. Ezzel a Skechers dizájnerei azt is elérték, hogy hűvös érzést biztosítson. Ezek a cipők ideálisak azok számára, akik a hétköznapokra keresnek egy elegáns, de kényelmes, komfortos utcai sportcipőt.

 

Skechers Flex Appeal 3.0 sportcipő

Az új Skechers Flex Appeal 3.0 az egyik legsokoldalúbb és legfejlettebb sportcipők közé tartozik, amely az edzőteremben történő alkalmi edzésekhez és sétákhoz is tökéletesen használható. Magas nedvszívó képességgel és könnyed középtalppal rendelkezik. Az Air Cooled Memory Foam talpbetét ebben a Skechers cipőben is megtalálható. Hiába, ami jó, az jó. Ezeknek a cipőknek a felső része hálós légáteresztő anyagból készül, az orr és a sarok rész kialakítását pedig gumis rész fogja össze a jobb illeszkedés és tartás érdekében. 

 

Skechers Skech Air a sport szerelmeseinek

A Skech-Air Infinity sportos stílusát tekintve egyaránt használható edzéshez és sétához is. Ez egy nagyon könnyű sportcipő, mely légáteresztő, hálós külsővel és puha belső szövet béléssel rendelkezik, mely nagyszerűen igazodik a lábadhoz. A kényelmes viselet érdekében a Skechers Skech modellbe további nedvszívó talpbetét is be van építve. Az Uno Stand On Air cipőkhöz hasonlóan az Air Infinity hab középtalppal is rendelkezik, ezt a márka az extra párnázás érdekében építette bele ebbe a sportcipőbe!

 

 

 

Vissza a blogra!