A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Milyen technikai újítások rejtőznek az Under Armour sportcipőben?

Az Under Armour folyamatos fejlesztéssel érte el, hogy jelenleg a világ 5 legnagyobb sportcipő gyártói között tartják számon. De miért is olyan népszerűek az Under Armour sportcipők, sneakersek?
 
Megpróbáljuk a sok technológiai újítás közül kiválasztani azokat, amelyek leginkább hatással vannak a kényelmünkre.
 
Under Armour
 
Under Armour

UNDER ARMOUR MICRO G® technológia révén az edzőcipőnk, sportcipőnk a hagyományos habosított felsőrésznél könnyebb és karcsúbb alapanyagot használ. Under Armour ezt a technológiát már alkalmazza a TriBase, Curry 7, Valsetz, HOVR Velociti modellekben. Az UA Micro G® párnázás rendkívül érzékeny, ezért jobb teljesítményt tudunk a talajra vinni, a természetes stabilitás és kényelem mellett.

Az Under Armour folyamatosan fejleszt, dolgozik azon, hogy számunkra minél kényelmesebb, könnyebb sportcipőket tudjon nyújtani. Az egy darabból álló középtalp a párnázott lépéseinket robbanás szerű ugrásokká változtatja. Mintha mi lennénk a "rugóláb nyuszik".

Ezt a technológiát az Under Armour sportcipőiben, futócipőiben (semleges talp stílus) taktikai bakancsaiban alkalmazza, ahol szükséges, hogy gyorsan és határozottan tudjunk indulni. 

 
Under ArmourUnder Armour CHARGED CUSHIONING® technológia révén a sportcipőnk, futócipőnk elnyeli a lábunkra ható ütéseket és átalakítja azt olyan kényelmi szintre, amelyet még soha nem éreztél. A lábunkra ható erő a futó legnagyobb ellensége volt, eddig. Az ütéselnyelő Charged Cushioning® technológiával rendelkező UNDER ARMOUR futócipőket úgy állította be a gyártó, hogy erősebb, keményebb legyen a cipő sarkában, és lágyabb legyen a középső talprészen, hogy minden lépésnél határozottan tartsa lábunkat és mindeközben pihe-puha legyen, a tartás és a kényelem érdekében.

A futócipőit a teljesítés maximalizálásához készítette az Under Armour. A kerékpárosok által használt cipő ihlette a bokarész kialakítását, amely révén bokánk remekül érzi magát ebben a sportcipőben. Az Under Armour mindig is nagy hangsúlyt fektetett a fokozott légáteresztő képességre, hiszen a sport közben jelentkező gőznek távoznia kell cipőnkből. A Charged technológiával ellátott Under Armour futócipők könnyűek, hálós anyagból készült felsőrész biztosítja a megfelelő szellőzést. A Charged Cushioning® technológia révén a futásunk csendes, szinte hangtalan, miközben a semleges futócipőnk elnyeli az ütéseket, hogy megvédje lábunkat.

Under ArmourA harmadik újítás, amit szeretnénk bemutatni, az az UNDER ARMOUR CLUTCHFIT®, ez az anyag a taktikai bakancsok boka részén található. Under Armour taktikai bakancsai a Valsetz nevet viselik. A homokóra alakú minta kitágul és összehúzódik, hogy lábunk, bokánk kontúrjaira simulva mozgás közben folyamatosan kellő tartást biztosítson lábunknak.

Ez azt jelenti, hogy használat közben a boka körül található anyag rugalmasan alkalmazkodik a mozgáshoz. Ezek a taktikai bakancsok, amelyek kellő tartósságot, strapabíró képességet garantálnak, amire szüksége van a rendvédelmi, biztonságtechnikai feladatok elvégzéséhez, mindezt a futócipő kényelmével kombinálják.

Ezek a taktikai bakancsok, amelyekben a férfiak és a nők az egész világon munkájukat végzik, könnyűek, tartós műbőrből készülnek és korszerű textil felső anyaggal rendelkeznek. Az UA ClutchFit™ bokarendszerének köszönhetően a lábunk kellő támogatást kap, ahol leginkább szüksége van a megfelelő tartásra.

Under ArmourAz Under Armour megvizsgálta a sportcipők kialakítását és arra az elhatározásra jutott, hogy a sportcipő konstrukcióját alapjaiban szeretné megváltoztatni.  Ehhez szüksége volt a fejlesztő csapatnak arra a tudásra, hogy megismerjék a lábunk mozgásának minden mozzanatát. Ezért a gyártó mindegyik UA SpeedForm® felsőrésszel készült sportcipő megalkotásakor a pontosság megteremtésére helyezte a hangsúlyt. Az Under Armour Performance megalkotta a legelső öntött, varrás nélküli sarok kialakítással ellátott sportcipő belső talpkialakítást.

Az Under Armour Speedform sportcipő bokánkat puha könnyedséggel öleli körbe, köszönhető ez a sima, varrat nélküli anyaghasználatnak. Úgy fogjuk érezni, mintha a lábunk megnyúlt volna, hiszen eggyé olvad a cipő a lábunkkal. A sarok részen a sportcipő külső oldalán található TPU Heel Counter, amely révén bokánk egy különleges bánásmódban részesül, lábunk, bokánk nagyobb stabilitást és rögzített támogatást kapjon.
 
Under Armour

Az Under Armour Speedform tökéletes formájú sarok kialakításától a felhasznált textíliákig, amely bevonja lábunkat, azonnal megtapasztalhatja, hogy milyen kényelmes, könnyed az Under Armour sportcipőkben a testmozgás. Az Under Armour SpeedForm® pontossága, majdnem űrtechnológiai pontossága hatékonyan alkalmazható a sportcipők világában is.