A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Miért viseljünk Birkenstock papucsot?

A divat miatt? A kényelem érdekében? Mindenki saját maga tudja, hogy mi fontosabb számára. A külső, esetleg a kellemes suhanás, amit egy Birkenstock papuccsal megélünk. Lassan közeledik a tavasz, mikor már napközben hordhatunk papucsot vagy szandált.
 
Birkenstock
 
BirkenstockAzt kell mondanom, hogy teljesen mindegy, hogy milyen érvvel győzzük meg magunkat, mivel a Birkenstock papucs egyben kényelmes és divatos is. A Birkenstock női papucs teljes mértékben a lábad alakjára tervezték, érdemes többet is beszerezni belőle.

Új Birkenstock papucsot szeretnénk vásárolni, amiben kirándulni is tudunk menni, akkor jó döntést hoztunk. De a Birkenstock prémium papucsban nem csak a kirándulás, séta kellemes időtöltés, hanem munka közben az egész napos állás sem olyan megterhelő.

Ajánljuk orvosoknak, fogorvosoknak, asszisztenseknek, akik folyamatosan állnak, futnak, szaladnak, hogy mindent időben elvégezzenek. Mindeközben a Birkenstock papucs tökéletesen tartja lábfejünket, rugalmas, légies közlekedést garantálva lábunknak, ezáltal javítva testtartásunkat. Erre szokták mondani, hogy maga az orvos is ezt ajánlja.

BirkenstockSzeretnénk Nektek bemutatni, hogy mitől is olyan kényelmes ez a papucs:
1. A juta anyagból készült első réteg alkotja lábágyunk alapját és stabilizálja a parafa és gumiból készült talprészt.

2. A parafa és a gumitalp az összes BIRKENSTOCK papucs és szandál szíve-lelke. Az ütést elnyelő és rendkívül rugalmas parafa és gumitalp enyhíti a talpunkra, lábunkra nehezedő terhelést, nyomást. A természetes alapanyag, mint a parafa, jó hőszigetelő anyagok, így védik meg az időjárástól lábunkat.

3. A juta anyagból készült második réteg a lábágy oldalai körül helyezkedik el. Ez növeli a lábunkra nehezedő nyomás rugalmasságát, és jelentősen tartósabbá teszi a papucsunk használatát. Ez a vastag, nedvszívó juta réteg segíti a nedvesség szabályozását. 

4. A velúr anyagból készült bélés felszívja a nedvességet. A kiváló minőségű felső réteg feladata, hogy a természetes érzet tulajdonságával hozzájáruljon a kellemes érzés fokozásához.

Birkenstock

Hogyan is tudjuk Birkenstock papucsunkat sokáig élvezni, hiszen ha ilyen kényelmes viselet a mindennapokban, munka közben, vagy szabadidőnkben, akkor szeretnénk, hogy a Birkenstock Gizeh, Boston, Arizona papucsunk sokáig kényeztessen Bennünket. Semmilyen különleges ápolást a papucs nem igényel. A papucs felső része bőrből készül, a talprésze pedig parafából.
 
A Birkenstock papucsunk, szandálunk olyan mint a jó bor, idővel még jobb lesz. Hiszen a prémium papucsunknak az idő a legjobb barátja.
 
Tudjuk, hogy a tökéletesség és a kényelem nem várható el azonnal, amikor kiveszük a Birkenstocks-t a cipős dobozból. Egy hét, két hét, vagy talán még hosszabb idő is szükséges, hogy a tökéletes állapotot elérje a Birkenstocks papucs. De miután szandálunk, papucsunk elérte a megfelelően kényelmes állapotot, ami annyit tesz, hogy kicsit megpuhultak a minőségi alapanyagok, olyan mintha a lábunkra öntötték volna.
 
Birkenstock
 
Környezettudatos vásárlóként pedig csak támogatni tudjuk, az olyan lábbeliket mint a Birkenstock női vagy férfi papucs, hiszen az alapanyagok nagy része környezetbarát. Nem is tudnánk környezetkímélőbb alapanyagokat elképzelni, mint a parafa, vagy a természetes bőr. De a többi összetevő kiválasztásában is a márka fejlesztői alapos munkát végeztek, hogy csak is gyorsan lebomló részek alkossák kedvenc, trendi papucsunkat.