A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Miért szeretik a hölgyek a női csizmát?

Női csizmát többnyire a hideg napokra választunk.A női csizma olyan cipő, amely soha nem megy ki a divatból, ugyanakkor pótolhatatlan része az öltözékünknek a hideg napokon. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ősszel nem viselhetünk elegáns magassarkú női csizmát. Hiszen irodába, baráti összejövetelekre a magassarkú csizma tökéletes helyettesítése a magas sarkúnknak.

 

Nagyon nőies szoknyával és egy elegáns harisnyával. Napjainkban nagyon divatos a velúr csizma, amelyek puha anyagával, gyönyörű színeivel elkápráztatnak bennünket. A mély fekete színű csizmától kezdve a barna színű bokacsizmáig sok tökéletes megoldás van. Nagyra értékeljük, amikor a nyári meleg már a múlté, és a kellemes őszi szellő járja át testünket.

 

Ennek köszönhetően ősszel trendi kabátokat, szoknyákat, vastag harisnyanadrágokat viselünk női csizmánkhoz. A divatos elegáns csizma ebben a szezonban is tökéletes választás az irodai öltözékünkhöz. A fekete, klasszikus, magasszárú női csizmánk mindig a megfelelő választás, még akkor is, ha az irodai öltözködési szabályzat van érvényben cégünknél. Amennyiben sokat állunk napközben, esetleg tanítunk a táblánál állva, üzletkötőként folyamatosan vezetünk, válasszunk lapos talpú női csizmát.

 

Így az egész napi rohanás után sem fogunk fáradt lábakkal hazaérni. A lapos talpú valódi bőrből készült női csizmánk remekül mutatnak szűk farmerrel vagy ceruzaszoknyával, laza pulóverekkel. Természetesen a hölgyek többsége figyel az aktuális trendekre, de érdemes olyan szempontokat is figyelembe venni a vásárlás során, mint a felsőrész és a sarok magassága, a talp típusa, a bélés anyaga valamint a cipő maga valódi bőrből készüljön. A talp anyag lehetőleg készüljön olyan anyagból amely csúszásgátló, a bélés pedig legyen meleg, hogy lábunk hőérzete mindig megfelelő legyen. A stílusos őszi velúr csizma kitűnő választásnak tűnik, de ha ezt a fajta női csizmát választjuk, gondoljunk a megfelelő impregnálásra. A hosszú szárú csizma vagyis combcsizma tökéletes a rövidebb szoknyákhoz és a túlméretes pulóverekhez. 

 

 

                                                                                                              Vissza a bloghoz!