A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Még a sztárok is Crocsot viselnek

A Crocs papucsokat réges régen arra találták fel, hogy a hajón dolgozó vagy üdülő embereknek kínáljon egy olyan kényelmes papucsot, amelyben nem csúszik a talpunk. Hát, hogy mi lett ebből, azt szerintem mindenki megtapasztalja nap mint nap. Crocs papucsokat nemcsak vitorlázók, hobbikertészek vagy a kórházi személyzet lábán látunk. Akkora sikere lett ezeknek a papucsoknak, hogy még a legnagyobb divattervezők is felvitték a kifutóra. 2017-ben Christopher Kane divattervező először tette meg azt, amit addig mindenki elképzelhetetlennek tartott. Egy évvel később a Balenciaga márka ugyanezt tette, és platformtalppal rendelkező Crocsokat tervezett. Gondoltad volna?       

                                                                                                       

A legnagyobb sztárok is Crocsot viselnek

Justin Bieber és Nicki Minaj világszerte az egyik legismertebb énekesek, sztárok. A Crocs márka szívesen együttműködik ismert emberekkel, művészekkel, hogy tovább népszerűsítse gumi papucsait. Justin Bieber a "Drew" videoklipben bemutatta saját elképzelését a gumi klumpáról. Mivel az énekes hatalmas rajongó táborral rendelkezik, ezért a klipp megjelenése után csak másodpercekbe telt, mire elfogytak az élénksárga, túlméretezett Crocs-ok.

De gondoltad volna, hogy Jack Nicholson hatalmas nyugalommal sétál a városban, lábán egy kék színű Crocs? Ha ez még nem is lepett meg annyira, akkor a következő tuti megfog. Meg van az a fotó, hogy Steven Tyler kilép a hatalmas limuzinjából, a mindig óriási mosolyával, farmert és egy vajszínű Crocs papucsot visel? Ismert egy fotó Kate Middletonról, aki egy folyó partján áll többedmagával és egy piros Crocs papucsot visel. De mi is ezekben a képekben a közös? Az, hogy ezek a képek nem szponzoráció keretében készültek, hanem azért mert az ismert emberek is kényelmes viseletnek tartják a Crocs papucsokat. A Crocs papucsok viselete, sem korhoz, sem pedig ranghoz, ismeretséghez nem köthető. Viseli mindenki, mert nagyon kényelmes.Nicki Minaj tavaly májusban közétett egy Insta posztot, amelyen egy pár rózsaszín Crocs papucsot viselt. A hölgy saját maga előtt kettő rózsaszínű, szív alakú párnát tart. Azt a hatást sugallja a kép, mintha csak a Crocs papucs díszítené testét. A Nicki Minaj által viselt Crocs annyira megtetszett a rajongóinak, hogy azonnal megrohamozták a Crocs webáruházat. A hatalmas érdeklődés pedig akkora látogatószámot eredményezett az áruházban, amelyet az áruház szervere már nem tudott kezelni, ezért a webáruház perceken át elérhetetlen volt. Ekkora sikerre még a Crocs tulajdonosai sem számítottak. A márka szerint ebben az időszakban az eladások 64 százalékkal nőttek. Gondoljuk, főleg a rózsaszínű klasszikus Crocs papucsokat keresték. Ez hihetetlen, hogy mekkora forgalmi növekedést tud eredményezni egy sztár. Az is igaz, hogy a kép maga nem volt unalmas. 

 


Így válnak a Crocs-ok stílusossá mindennapjainkban

Justin Bieber, Steven Tyler vagy Nicki Minaj világsztárok, akik valószínűleg ha krumplis zsákot húznának magukra, azt is imádnák a rajongók. Az, hogy mit viselnek az amerikai hírességek, nagyban befolyásolja sokunk  öltözködését. A trendet irányítani, egy nagyon izgalmas dolog, amely az ismert emberek számára nagy lehetőséget rejt. Ezen a nyáron az élénk színekben pompázó Crocsok lesznek nagyon népszerűek, ehhez viselj minél több szemet gyönyörködtető  Crocs Jibbitzet.

Amennyiben szeretnéd megbotránkoztatni a barátaidat, ismerőseidet, akkor színes zoknival és retro rövidnadrágokkal viseld Crocs papucsodat. Az tuti, hogy nem lesz trendi, de mindenki meg fogja csodálni kinézeted.  Csak próbáld ki és érezd jól magad!

 

 

                                                                                                                                                                   Vissza a blogra!