A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Klasszikus papucs vagy a strandpapucs az idei év slágere a parton

PapucsLassan útól ér minket az idei kánikula, mikor mindenki árnyékot keresve hideg üdítőt iszogat, esetleg fagylaltot nyalogat. Ilyenkor a lehető legkevesebb ruhadarabot viseljük, ami érvényes a női, férfi cipőnkre is. Vászoncipő, szandál, esetleg papucs. Nem szeretnénk untatni benneteket azzal, hogy ez kb. 5000 évvel ezelőtt hogyan is volt, hogyan alakultak ki a jelenlegi nyári lábbelik, szandálok, papucsok.

Azzal szeretnénk foglalkozni, hogy mit is érdemes választani az idei évben. Flip-Flop papucsot nem csak a strandra választhatunk idén. A Flip-flop papucsokat vagy más néven kétujjas papucsokat a szüleim idején tipikus tengerparti cipőknek tartották. Napjainkban hatalmas divat lett, bármilyen öltözékkel jól mutat, lezser, sportos, elegáns ruházattal egyaránt. Ezekre a strandpapucsokra jellemző, hogy ultra könnyűek, és természetesen jól szellőzik benne a lábunk. Papucs

Tökéletes a nyári kirándulásokhoz és a strandon való közlekedéshez is a legjobb választás egyaránt. Férfiak számára javasoljuk a Helly Hansen, Adidas, New Balance márkás papucsokat, amelyek igazán férfias megjelenést kölcsönöznek számukra. A férfiak többnyire barna, fekete színű papucsot választanak maguknak. Kedves Uraim, legyünk egy kicsit merészebbek és válasszunk színes papucsot. Kék vagy zöld színű férfi papucsok nem csak a fiatalok kiváltsága.
 
Papucs
A hölgyeknek kb. 300 modell áll rendelkezésükre webáruházunkban, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb nyári papucsot. A színes lapos talpú női papucstól kezdve a magas sarokkal, telitalpú női papucsokig. Díszítésként a női papucsoknál meg kell említeni a virágmintákat, amelyek a nyáron nyíló virágok minden színében megtalálhatóak webáruházunkban.

A hölgyek számára a javaslatunk a vastagabb pánttal rendelkező papucsot, amely egy széles pánttal ellátott papucs, amely a láb jó megtartására szolgál. Ez a fajta női papucs egyre népszerűbb. Ezen női papucsok profilozott belső béléssel, finom és tartós szövetből készülnek. A szélesebb pánttal ellátott női papucsok rendkívül divatosak és kényelmesek. A különböző színek biztosítják számunkra, hogy a nyári ö
ltözékünk összeállításában ne a papucsunk szabjon határt. Nyáron egyébként is szeretünk színesebben öltözködni.
Papucs
 
A női és férfi papucs egy funkcionális lábbeli, hogy lábunk a legnagyobb forróságok közepette is megőrizze szellőzését, de emellett pedig egy tökéletes önkifejezési mód is arra, hogy mit gondolunk a divatról.
 
Hiszen minél kisebb egy ruhadarab, egy női vagy férfi cipő annál fontosabb az apró részletek megfelelő összehangolása.