A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Tablet tokok

A tabletek védelme, sérülés elleni megóvása komoly kihívás minden gyártó számára, mivel a tabletek nagy képernyővel és vékony "testtel" rendelkeznek. Ezért a tablet tok legfőbb feladata, hogy védje tabletünket, de emellett kényelmi funkciót is el kell lásson. Ezt a háromszög alakba hajtás lehetőségével tudjuk elérni, hogy mint egy kihajtott laptop, kényelmesen, különböző pozícióban(gépeléskor leeresztve) élvezhető a tablet képernyője. Nem utolsó sorban tablet tokunknak a  luxus érzetét is erősítenie kell, bőr selymes tapintásával és tökéletes formavilágával.
A készülékünk, amely akár egy iPad is lehet, egy öntött polikarbonát héjban helyezkedik el, a hangszórók, a töltés, a hangerőgombok és a kamera gondosan megtervezett és kivágott kialakítással gondoskodik a tökéletes illeszkedésről.
Rendezés:
Nézet:
24.3 x 17.5 x 1.14 cmVédje iPad készülékét a VersaCover díjnyertes designjával. Az origami által inspirált egyedi összecsukható fedőlapja az iPad-t minden megfelelő szögben jeleníti meg a gépeléshez, olvasáshoz és böngészéshez. A puha mikroszálas fedél védi a kijelzőt, míg a rázkódásbiztos hardshell-tokhoz kötött  keret megvédi a készülék alumíniumját a karcolásoktól és portól. A VersaCover beépített mágneses összeszerelése támogatja az iPad automatikus ébresztési / alvó funkcióját, amely gyors hozzáférést biztosít az összes alkalmazáshoz és médiához. A vékony tervezett formavilág és a tartós funkcionalitás kombinálásával a VersaCover lehetővé teszi, hogy az iPad-ot egy stílusos, az idő próbáját hordozó esetre kezelje.
9.990 Ft