A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Bőr és cipőápoló szerek

Egyszerűnek tűnik a bőr és cipőápoló szerek kiválasztása, főleg használata, de mégsem olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolnánk. Elsődlegesen adva van a cipőnk, sportcipőnk, illetve bármilyen bőrből készült termékünk (táska, pénztárca, kabát, stb), ehhez kell kiválasztanunk a megfelelő ápoló krémet, balzsamot, kefét, szagtalanítót. Nincs is annál kiábrándítóbb élmény mint egy sáros, koszos cipő, vagy egy gyönyörű valódi bőrtáska, amelynek repedezett a bőrfelülete, amelyek a megfelelő ápolószerek alkalmazásával elkerülhetőek.

Rendezés:
Nézet:

Használata:

Minden anyagra, lélegző anyagra különösen ajánlott.

Kifejezetten sportcipőkhöz javasolt!!

3.990 Ft

Választékunkba az egyik neves világmárka termékeit helyeztük, hogy vásárlóinkat ne érje ezúton sem semmilyen csalódás. Azt, hogy mi a legjobb döntés cipőápolás, bőrápolás esetén, a termékleírásban olvasható Milyen cipőhöz, bőrhöz, milyen ápolót válasszunk? De melyik az optimális ápolószer, impregnálószer?

 A legfontosabb lépés, hogy a táskánk, cipőnk anyagát kell először beazonosítani. Ez első olvasatra egyszerűnek tűnik, de vannak olyan bőrtípusok, amelyek meghatározása kicsit bonyolultabb. Minden esetben a krémet, egy kisebb felületen javasoljuk kipróbálni, hogy a bőr,műbőr, szövet felületünk találkozása bőr és cipőápoló szerünkkel kitapasztalható legyen, így elkerüljük az esetleges nagyobb bajt,

Kérjük minden esetben figyelmesen olvassák el a termék használati útmutatóját, bármilyen kérdésben kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre.