A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Ajándékutalványok

Könnyebbé tesszük az ajándékozást- HLFShoes ajándékutalványokkal

Minden születésnap, évforduló és karácsony előtt ugyanaz a kérdés merül fel: Hogy néz ki a tökéletes ajándék? 
A válasz: HLFShoes.com ajándékutalvány.

Szeretnél egy kis figyelmességet ajándékozni köszönet gyanánt? Az értéket te határozod meg - 
3.000 forint, 5.000 forint és 10.000 forint értékben tudsz ajándékutalványt vásárolni, a teljes összeget Te határozod meg a címletek alapján.


A HLFShoes.com ajándékutalvánnyal stílusosan ajándékozni

Sokkal inkább divatos üdvözlőkártya motívumokkal, mint vásárlási utalvány. Lehet rajta például táska, kesztyű vagy cipő is. Nem csak szuperül néz ki, hanem az ajándékozott ötletet is kaphat általuk. Egyszerűen válaszd ki a dizájnt, ami a legjobban passzol az alkalomhoz és az ajándékozott stílusához. Kívánj a barátnődnek boldog szülinapot egy ajándékutalvánnyal vagy okozz örömet édesanyádnak karácsonykor.


Te választhatsz: Kinyomtathatod otthon, kényelmesen az ajándékutalványt vagy kipostázzuk neked

Hogy az utalvány a megfelelő időben érkezzen meg, három különböző formátum közül is választhatsz. Elküldhetjük postán, akár egy szülinapi kártyát. Vagy kifutottál az időből, és nem tudod megvárni, míg a posta kézbesíti? Akkor válaszd a PDF-dokumentum formátumot és nyomtasd ki otthon, vagy pedig el tudjuk küldeni neked e-mailben is. Gyorsan összetekerni az utalványt és átkötni egy selyem szalaggal- vagy szépen összehajtani és dobozba rakni? A karácsonyi utalvánnyal az ajándékozás nem jelent többé problémát. Helyette kihasználhatod a megspórolt időt, hogy kiválaszd a tökéletes karácsonyi szettedet.


Így tudod beváltani HLFShoes.com utalványodat

A rendelésnél csak egyszerűen be kell írnod az utalvány kódját a megfelelő helyre. Ügyelj rá, hogy ezt azelőtt tedd, mielőtt befejezed a rendelés leadását, mivel azután nincs módod az utalvány beváltására. Vagy pedig töltsd fel az egyenleget a számládra- rögtön miután megkaptad az ajándékkártyát- és így a következő vagy az az utáni rendelésnél csak le kelljen vonnunk. Most éppen csak egy cipőt szeretnél vásárolni és a fennmaradó összeget később felhasználni?

Semmigond: nincs korlátozás. És a HLFShoes utalványok addig érvényesek, amíg fel nem használják őket-időkorlátozás nélkül. Viszont vigyázz rájuk, mivel nem áll módunkban a kártyán lévő összeget pótolni vagy készpénzben kifizetni. Természetesen utalvánnyal vásárolt árut is visszaküldhetsz. Ilyenkor jóváírjuk neked az összeget, amit a következő rendelésednél felhasználhatsz.

Rendezés:
Nézet: