A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Kappa, egy márka amit az olasz életérzés tett naggyá

 A vállalat Torinóból indult a világsiker felé, ahol a Fiat a Juventus focicsapat és sok más nagy cég székhelye található. Valószínű ott van valami a levegőben, hogy ilyen nagy világcégek nőnek ki a földből.

A Kappa a trendi, kicsit különc sportruházat, sportcipő elhivatott híveinek márkája. A Kappa amatőr és profi sportolóknak is gyárt sportfelszereléseket, sportcipőket, melegítőket és kiegészítőket. Olasz márkáról lévén szó, nem lehet elmenni az olaszok nemzeti sportja, a foci mellett. Így a Kappa több olasz élvonalbeli foci csapatot támogat.

A márka az 1970-es években vezette be az azóta világsikerű márkajelzést, amely egymásnak háttal ülő fiatal szerelmes párt jelenít meg. Kappa márka azt az üzenetet szeretné eljuttatni mindenkinek, hogy szeressük egymást. De ne csak a sportpályán legyünk figyelmesek, közeledjünk embertársainkhoz szeretettel, hanem az élet minden helyzetében. 

Mit is jelent ez a hétköznapokban?  Megfizethető,  sportos öltözéket, sportcipőt, bakancsot keresel, akkor a megfelelő helyen jársz, függetlenül attól, hogy fiú vagy, vagy lány. A Kappa tervezői értik a divat nyelvét, értenek  a stílus megteremtéséhez, mivel a cél nem a divat követése, hanem annak diktálása.

Az olasz stílus mindig is fogalom volt, a márka megalkotói, tervezői is ebben a közegben nőttek fel, így már korán magukba szívták az olaszokra jellemző, laza, sportos életérzést. Hiszen az a márka amely nem diktálni szeretné azt, hanem követni, mindig le lesz maradva egy lépéssel a többi márka mögött.

A Kappa márka olyan sportcipőt, sportruházatot, papucsot és egyéb kiegészítőt készít, amelyet viselni lehet mind sporttevékenységek, mind szabadidős tevékenységek céljából. A Kappa sportcipőire, sportruházatára mindig is jellemző volt a minőség és az egyediség A felhasznált anyagok, a kivitelezés és a dizájn területén nem találunk semmi kivetnivalót. 

 

A Kappa márka strandpapucsai nagy népszerűségnek örvendenek, amelyeket viselhetünk akár szabadidős tevékenységünk folyamán, akár a strandon vagy edzéshez. Nyitott lábbeliként a papucsnál fontos, hogy olyan anyagból készüljön, amelyben nem csúszik lábunk, még vízes állapotában sem.

A Kappa papucs belső kialakítását úgy tervezték meg a dizájnerek, hogy talpunk kényelmesen belesüppendjen a papucs belső részébe. Ami azt jelenti, hogy papucsunk kontúrozott, párnázott része a tökéletes kényelem megtestesítője a nyári forróságban. A Kappa papucs felső pánt része büszkén hirdeti, hogy mely márka terméke. Ez akár a mi üzenetünk is lehet a külvilág számára, hiszen így mindenki tudni fogja, hogy oda vagyunk az olasz dizájnért. Keresd a Kappa Krus, Kappa Pahoa papucs modelleket, nem fogsz csalódni.  

 

 

 Vissza a blogra!