A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Iskolatáska középiskolásoknak

2020 legjobb iskolatáskái középiskolásoknak:
 
VansA gimnazisták, középiskolások, de már az általános iskola felső tagozatosai sem hordanak Micky Mouse, Hulk vagy Pókember mintás iskolatáskát. Középiskolások számára javasolt hátizsákjainkban, iskolatáskáinkban elfér kényelmesen gyermekünk összes könyve, írószere, tanszere, ám ha szükséges, akkor hátitáskaként tökéletesen használható a szakkörök vagy más szabadidős tevékenységek, kirándulások során is. A márkás, iskolába alkalmas hátitáskáink nagy teherbírású anyagból készülnek. Márkás sportos hátitáskák kettő vagy három rekesszel rendelkeznek. A hátitáskák vállpántjai állítható hosszúságúak, párnázottak, az alsó részük belső béléssel ellátott. Szeretnénk bemutatni 2 márkás hátitáskát, amely tökéletesen alkalmas iskolatáskaként is, mivel a megfelelő hátizsák kiválasztása nem kis feladat.
 
Az első választásunk a Vans Realm Backpack. Ami elsőre megfog ebben a hátitáskában, az az, hogy fekete. A fekete egy napjainkban nagyon kedvelt szín a divatiparban, megfelelően társíthatóak hozzá más színek. A fekete ápol és eltakar, ahogy a közhely is mondja. Én nem ezért szeretem. Gyermekeink az iskolatáskaként használt hátitáskát húzzák-vonják a földön, háttámasznak használják, legyenek bárhol. Így nem látszik meg a használat ezen a márkás hátitáskán ami tökéletes iskolatáskának is. A Vans hátitáska nagy Vans emblémával hirdeti, hogy mely márkához tartozik. Minőség kifogástalan, ergonómia szintén. 
 
A másik választásunk, szintén fekete színben pompázó hátitáska. A Caterpillar Verbatim backpack. Sok különbséget nem tudunk megállapítani a 2 táska között. Itt a CAT márkajelzés jelzi, hogy milyen "családhoz" is tartozik a hátitáska. Mivel a Caterpillar márka eleve a strapabíró képességéről, terhelhetőségéről híres, ezért ezt ebben a hátzsákban is tapasztaljuk. Az anyag robusztus, de kellemes tapintású. Nyugodt szívvel tudjuk javasolni nem csak a márka szerelmeseinek. Nem fognak benne csalódni, lehet nyúzni, húzni-vonni. Nem fog rajta látszani. 

Aki nem ragaszkodik a világmárkák választékához, többször többet kap a pénzéért és a minőségi elvárásokból sem kell lejjebb adni. Most egy ilyen hátitáskát szeretnénk bemutatni Nektek. A Betlewski egy lengyel márka, amely már hosszú évek folyamán bizonyította, hogy megfelelő minőségű táskákat gyárt. Verbatim

A Betlewski vízálló hátizsák nagyszerű választás azok számára, akik értékelik a funkcionalitást és a stílust, de nem márka függők. A Betlewski hátitáska gondoskodik a legkisebb részletekről, hogy az apró tárgyaikat is megfelelően tudják szállítani gyermekeink. Kulcscsomó, pénztárca, mobiltelefon, stb. A Betlewski Epo-4105 modell tartalmaz mindent, amivel egy modern hátizsáknak rendelkeznie kell.
 
A hátizsák vízálló anyagból készül, így gyermekeink tanszerei mindig szárazak maradnak. A hátizsákban sok zseb található a kamrákban. A laptop számára kialakított külön hely nagyon biztonságossá teszi kézi számítógépünk szállítását. Az állítható széles vállpántok rendkívül kényelmessé teszik ezt a hátizsákot, amelyet iskola után akár edzésre is magával viheti gyermekünk. Tökéletes választás középiskolás gyermekünk számára, hiszen strapabíró, jól átgondolt, megfizethető iskolatáskáról van szó. Főiskolásoknak, egyetemistáknak is tökéletes ajándék.

Nézzünk zárásként egy teljesen más stílusú hátitáskát. Szereted a különleges táskákat? Akkor a nagy, városi hátizsák, a Brodrene VP01 modell laptop zsebbel a Te tökéletes kísérőd.

VP1

Ha nagy méretű, funkcionális hátizsákot keresel magadnak iskolába, egyetemre, főiskolára, amely amellett, hogy jól néz ki, még különleges is, akkor a Brodrene VP01 hátitáska megfelelő választás. A Brodrene hátizsák ötvözi a tágas hátitáska és a divatos, elegáns divat kiegészítő minden előnyét. A Brodrene VP01 hátitáska remekül működik hátizsákként iskolába, főiskolára, de még a munkahelyre is megfelelő választás. A 15,6 hüvelykes laptop zsebnek köszönhetően rendkívül praktikus. A Brodrene laptop hátizsáknak két nagy rekesze van és két kisebb cipzáras zsebe.

Mindez a maximális hely kihasználás és a funkcionalitás biztosítása érdekében, hogy minden tanszerűnk elférjen benne.

A laptopok számára fenntartott zseb hosszú cipzáras résszel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a zseb belsejébe való bejutás nagyon kényelmes. Ettől még nem lesz különleges a táska, hiszen ezeket a tulajdonságokat sok laptoptáska tudja. Minimalista stílusa, a finom, kellemes tapintású műbőr, az alaposan kidolgozott részletek teszik különleges, egyben megfizethető választássá ezt a táskát.

Ezenkívül állítható vállszíj biztosítja, hogy a hátizsákunk ne lógjon hátunkon, hanem tökéletesen alkalmazkodjon magasságunkhoz. Ez egy nagyon hasznos iskolatáska tud lenni a tanuló számára.