A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Íme a fogadások szintjei!

Élőben követni az eseményeket felülmúlhatatlan élmény!

 

A cím megtévesztő lehet: még hogy szintek? Viszont sokan gondolkodnak úgy, hogy biztos létezik egyfajta kimondatlan ranglétra, amit végig kell járni. Mert hát aki teljesen kezdő mégsem csöppenhet bele a dolgok sűrűjébe, a profik közé. Vagy mégis? Megnyugtatunk mindenkit: nincsenek szintek. Egyetlen belépési pont létezik: a döntés pillanata.

 

 

 

 

 

 

Az élő fogadások kedveltsége folyamatosan nő. Sokan ezzel a lehetőséggel kapcsolatban fogalmazzák meg leggyakrabban a kételyeiket. Mert úgy hiszik ez a variáció a többi felett áll. Maga a csúcs.

Tény, hogy csúcsélményt kínál, de az csatlakozik be és akkor, aki és amikor akar. Nincsenek megkötések. Még az igazán kezdők is kiélvezhetik az élő szurkolás varázsát. Ráadásul van minimum egy extra előnye a real time-ban végigkövetett mozzanatoknak. A megérzés, intuíció sokkalta erőteljesebb, többet nyom a latba. Mert a jelen pillanatban történik minden.

Ami a következő extra pozitívum, és akkor már kettőnél tartunk, hogy a fogadás részletei az esemény nézése közben is módosíthatóak. Ez azt jelenti, hogy akár még a teljesen váratlan fordulatokra is könnyű reagálni. Mert hiába az előképzettség vagy éppen a jelentősnek vélt gyakorlat. Bármikor akadhatnak olyan húzások, olyan váratlan balesetek, sérülések vagy éppen emberi túlkapások, amik az egész képet fenekestül forgathatják fel, végképp megvariálva a végkifejletet.

Viszont ha menet közben is változtathatóak a tételek, akkor nincs kőbe vésett letéteményről szó. Hanem egy olyan dinamikusan alakuló forgatókönyvről, ami minden pillanatban nyerővé alakulhat. Még akkor is, ha a meccs kezdetén abszolút nem azok a kondíciók tűntek megfelelőnek, amik a későbbiekben kibontakoztak. Ez a fajta pulzáló, gyors, jóformán azonnali reakció teszi interaktívvá és extrán izgalmassá az élő fogadások univerzumát.

A szurkolás online is megoldható?

A szurkolás attól válhat igazán hatalmas élménnyé, ha van kivel osztozni az élményben. Márpedig az online térben a rajongók pillanatok alatt összekapcsolódhatnak, szurkolói közösségeket létrehozva. Így egy-egy sportesemény sokkal többet jelenthet, érhet, mint ahogy az első ránézésre tűnik.

Természetesen, akik szívesebben izgulják végig egyedül a meccseket, akiket frusztrál a többiek jelenléte, nem kell, hogy becsatlakozzanak a “népünnepélybe”. Megőrizhetik szuverén jogukat, miközben az élőben követett mozzanatokra nyomban reagálhatnak.

Az “élőzéshez” előny az előképzettség?

Nem feltétel, nem elvárás. Tulajdonképpen bárki jól érezheti magát egy pezsgő sporteseményen, anélkül, hogy bármiféle tudással rendelkezne. A komolyabb tétekhez általában tapasztalaton alapuló elképzelések kapcsolódnak, amik mintegy megtámogatják a döntéseket. Ettől függetlenül nem egyszer látni olyat, hogy valaki életében először vagy másodszor ül le a képernyő elé mondjuk egy izgalmas foci vagy kosármérkőzést megnézni. És a megérzései tökéletesen működnek. Így végül nemcsak azért kerül ki nyertesként a fogadásból, mert megtapasztalhatta a szurkolás minden örömét, hanem mert még pénz is ütötte a markát.

Egyébként élőben végigizgulni a mérkőzéseket nemcsak igazi boldogság, hanem annál sokkal több. Konkrétan tanulási folyamat is egyben, mert szépen a tapasztalat útján kiderülhetnek mit hogyan érdemes kalkulálni, melyek azok a tétek, amik nyerők vagy éppen kevésbé díjnyertesek. Ráadásként a sportról magáról semmi sem képes többet elárulni, mint maga a szemmel lekövethető gyakorlat.

Idővel a csapattagokról, vagy egyszemélyes sportág esetén a versenyzőről minden lényeges információ a helyére kerülhet. A szabályokon túl a játék menete, lefolyása, a lehetőségek alakulása együttesen komplett képet hozhatnak létre, aminek az elemzése ha nem is pofonegyszerű, de mindenképpen élvezetesen játékos.

 Vissza a blogra!