A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.
Termékek Menü

Húgom és én, és a Timberland bakancs

Timberland bakancsAmikor Julcsival, a húgommal gyerekek voltunk, de még tinédzser korunkban is, mindig nagyon különböző stílust követtünk. Sok irányzatot kipróbáltunk, sokszor a trend is befolyásolt bennünket. De az elmúlt 3 évben alapvetően megosztozunk egy ruhásszekrényen, mivel együtt lakunk, egy közös albérletben. Rá kellett jönnünk, hogy ízlésünk, a világról alkotott képünk, a jövőről való elképzelésünk nagyban hasonlít. Ennek során mindig élveztük, hogy jelentősen megnőtt a kombinációs lehetőségek sora, hogy melyik ruhát vegyük fel, melyik női táskával párosítva. Egy dologról viszont nem voltunk hajlandóak lemondani, a Timberland bakancsunkról.
 
Hihetetlen , hogy mindketten ugyanazért a márkáért rajongunk: Timberland. Mindig mikor egy randira megyek, megnézem, hogy az akivel randizom fiú, milyen cipőben van. Elsőre nem a márkát nézem, hanem , hogy tiszta, ápolt férfi cipő, bakancs van a lábán, illetve , hogy milyen típusú lábbelit visel. Bakancsot, félcipőt, mokaszint, esetleg eljött egy randira sportcipőben?
Timberland bakancs
 
Timberland bakancsEzek után természetesen megfigyelem a márkát. Sokat elmond a férfiakról az, hogy milyen cipőt is viselnek. Véleményem szerint a Timberland női bakancs egyik ismertető jele, hogy milyen sokoldalúak. Bármilyen ruhát viselhetsz hozzájuk, egy aranyos ruhától a melegítőn keresztül, vagy akár egy farmert. Könnyen lehet, hozzá ruhát találni. Az a kérdés, nekem milyen hangulatom van.
 
De visszatérve a férfiakhoz, a leendőbelimhez, nem szeretem a nyálas, pipiskedő, úgynevezett metroszexuális palikat. Nekem a dögös, szörös mellkasú igazi macsók jönnek be. Akik az asztalra mernek csapni, ha valami nem tetszik nekik, és a széles vállukon esténként megpihenhetek.
 
Na ezekhez a palikhoz a Timberland férfi bakancs illik, méghozzá camel színben, egy farmerrel kiegészítve. Milyen romantikus mikor hazamegyünk hozzám, mindketten levesszük a cipőnket, és kettő Timberland bakancs van egymás mellett. Mind két szerelmes pár, nekem ez bejön. Nekem több színben van női bakancsom, rózsaszín, fekete és barna színű Timberlandom van. Mindig feldobja a napomat, ha csak sétálni megyek a városba, vagy elmegyek dolgozni, de a randijaimra is ebben megyek. Ez vagyok én, így kell engem elfogadni, bakancsostul.
 
Na, most ezek után, hogy ezt elmeséltem, szerintetek, hogy illene hozzám egy öltönyös pasas. Most megyek felhúzom a női bakancsom, elmegyek sétálni a parkba a húgommal, kicsit kikapcsolódunk,megbeszéljük a világ nagy dolgait.
 

Vissza a blogra!