A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Női szandál, a kedvenc lábbelid idén nyáron is.

Hogy milyen szandált válasszunk a kedvenc nyári ruhánkhoz, az magától a ruhától függ: a színétől, hosszától és attól, hogy mikor viseljük. A stílusos női ruhákhoz megfelelően megválasztott női szandálnak, balerina cipőnek csak kiegészíteniük kell megjelenésünk, a harmónia csak ebben az esetben fog létrejönni.

Egy harsány és extravagáns női szandál ebben az esetben nem a megfelelő döntés. Mikor nyári ruhánk nagy virágmintás motívummal van ellátva, akkor egyszínű női szandál a jó választás. Ebben az esetben a merész virág és geometriai minták, hímzett vagy egyéb kiegészítőkkel ellátott szandálok viselésével csak rontunk megjelenésünkön. Ez olyan mint az ovodában : egy sima - egy díszes. Ebben az esetben teljesen igaz az a közhely, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

Ezt a szabályt többszínű textúrájú nadrág és szoknya esetében is érdemes betartani. Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy megjelenésünk akkor lesz tökéletes, ha nem csak a ruhánk, cipőnk harmóniájára koncentrálunk, hanem sminkünk és frizuránk is a stílus része. Képzeljük csak el, hogy milyen egy pánk frizura elegáns blézerrel és fekete balerina cipővel. 

Az elmúlt években nagyon stílusos volt szegecsekkel, díszkövekkel ellátott szandált viselni. Ez ebben az évben sem fog változni.  Ősszel nagyon közkedvelt volt a katonai jellegű női bakancs. Ezzel is próbálják jellezni a külvilág felé, hogy lázadunk, nem értünk egyet sok társadalmi kérdéssel. A szegecsek olyan stílus elemek, amelyek megtalálhatók a katonai jellegű női bakancsokon, bőrdzsekiken is. Ezek a női csizmák, bakancsok inkább az erős, emancipált női énünket hangsúlyozzák. Ezt a stílust tudjuk a tavaszi, nyári öltözékünkre  továbbvinni. Az elegáns női szandált akár lapost talppal vagy magas sarokkal pedig hagyuk meg az esti koktélokhoz, partikhoz. Bár mostanában maximum otthon tudunk magunkban koktélozni.
Milyen fazonú női szandált válasszunk magunknak? 
A rosszul megválasztott szandál még a legstílusosabb ruhánkat is tönkretehetik. Tehát hogyan válasszuk ki jól a női szandálunkat? Először válasszuk ki az adott alkalomhoz és helyzethez, milyen szandált szeretnénk viselni. Esti programok alkalmával érdemes klasszikus magassarkút vagy magas sarkú szandált viselni, és ha a munkahelyünkön van öltözködési kódex, akkor jobb, ha fedett lábujjakkal ellátott női cipőt viselünk. Mindig vegyük figyelembe, hogy olyan szandált válasszunk, amelynek kivágásai megfelelnek az időjárásnak és a közérzetünknek. Bár nincs is annál izgalmasabb, mint egy jól sikerült randevú után vagy közben elkezd szakadni az eső.
 
 
Az esőcseppek pedig csak csiklandozzák lábujjainkat, ami még izgalmasabbá teszik esténket.

Másodszor pedig vegyük figyelembe szandálunk kivágását az alakunkhoz illően. A megfelelően megválasztott szandál karcsúbbá teszi megjelenésünk. Sokan vannak, akik egyszerűen nem akarják elfogadni testüket, ezért olyan nyitott szandált választanak, amelyben lábuk körvonalai kibuggyannak a szandálból. Most, ha mi ezt nem is vesszük észre a férfiak biztosan megjegyzik. Sok férfi imádja a formás női lábakat. De van a másik véglet :  A magas, nagyon vékony lábú hölgyek jobb, ha nem viselnek magas sarkú női szandált, mert túl soványnak tűnnek benne. Nekik javaslatunk egy lapos talpú női szandál vagy egy stílusos balerina. 

 

 

                                                                                                                                                Vissza a blogra!