A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Nike Air Force One sikerének titka

Nike sportcipőA Nike Air Force One a Nike választék egyik legismertebb tagja. Talán a Nike Air Max ismertebb modell. Annak járunk ma utána, hogy miért is ilyen kedvelt a Nike Air Force 1. 
Fontos szempont egy cipő, sportcipő megvásárlásakor, hogy mennyire tartós, mennyi ideig tudom viselni.
 
A Nike Air Force One cipők tartósságának kérdése egy nagyon élénken vitatott kérdés a sportcipőket kedvelők körében. A  sportcipő rajongói dicsérik a Nike tartósságát, így ez a modell is kellően jó minőségű. Bizton állíthatjuk, hogy a sportcipő kellően sok éven keresztül fog minket a városban elkísérni.
 
Miért is írtam azt, hogy a városban tudjuk használni a Nike ezen modelljét? Soha ne felejtsük el, hogy a sportcipőket is több részre tudjuk osztani. Nike Air Force 1 sportcipők az életmód cipő kategóriába tartoznak.
 
Korábban az Air Force One sportcipőket kosárlabda játékosok számára tervezték és gyártották. A tartósság és a kényelem jellemezte őket, hiszen a kosárlabda kellően igénybe veszi a cipőket játék közben. Az évek során ez viszont átalakult és mára az AF1 elsősorban életmód cipő,  a mindennapi használatra készült sportcipő.  Nike sportcipő
 
Visszatérve a tartósságra, amennyibe a sportcipőnket nem a rendeltetésnek megfelelően használjuk, akkor előfordul, hogy a sportcipő önhibáján kivül nem tudja megőrizni minőségét sok éven keresztül. A sportcipők vagy utcai sportcipők vásárlásakor tisztában kell lennünk azzal, hogy ezek a cipők nem aktív sportolásra készült cipők. Az életmód sportcipők használata a rendeltetésének megfelelően ellensúlyozza a cipő élettartamát. Ebben élen jár a Nike Air Force 1, talán ezért is ilyen népszerű, tartós, kifejezi stílusunkat, egyedi.
 
 
Nike sportcipő
Népszerűsége abból is adódhat, hogy amíg más életmód modellek jóval drágábbak, addig az Air Force modellek árai a középmezőnyben helyezkednek el. Ami azt jelenti, hogy 30.000 forint körüli áron már megvásárolhatjuk. Addig egy Nike Air Max, biztosan 40.000 forint vagy annál is nagyobb árcédulával rendelkezik.
 
 Az eredeti férfi és női Nike Air Force sportcipőt meg tudjuk vásárolnai alacsony szárú változatban, de van belőle magas szárú változat is. A modell népszerűségét biztosan emeli, hogy maga a modell választéka rendkívül széles. Mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetsző változatot, Ez érvényes a színválasztékra is. 
 
Mivel egy nagyon kedvelt modellről van szó, mert kellően tartós, minősége megkérdőjelezhetetlen, ár/ érték arányban kiváló sportcipőről beszélünk, stílusban is kiváló, ezért sok a hamisítvány. Ezért javasoljuk, hogy ne vásároljunk bizonytalan forrásból, még akkor sem, ha az ár nagyon kedvező. Pont ez a szempont ami óvatosságra kell, hogy intsen minket. Webáruházunkban, csak biztos forrásból származó Nike sportcipők kaphatóak, így a származás garantált.