A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

Adidas sportcipők 25.000 forint alatt

Adidas sportcipőMilyen Adidas sportcipőt válasszak magamnak 25.000 forint értékben? Szeretem az Adidast, korábban is vásároltam már ettől a márkától és meg voltam vele elégedve. Kényelmes, sportos, divatos. Mindig is utcai viselethez hordtam a sportcipőimet, tehát farmerrel, pólóval, dzsekivel esetleg egy könnyedebb inggel. Milyen modelleket is kínál az Adidas márka ebben az ár szegmensben? Amit én kinéztem magamnak, az Adidas Cloudfoam, Adidas Supernova, Adidas ZX Flux, Adidas Campus vagy esetleg az Adidas MND R1. Mindegyik modellnek megvan a maga karaktere, kellően különleges mindegyik. 
 
Természetesen a városi megjelenés rajongói számára minden sportcipő csak tökéletes választás lehet. Ezért az Adidas Originals naponta új termékeket kínál a márka rajongói számára. 
 
De kezdjük is az Adidas MND R1-el. Az egyik legújabb Adidas márka javaslat nem sokban különbözik a ZX Fluxtól. Az Adidas márka egy textil felsőrésszel látta el a sportcipőt, amely enyhén felfelé ível elől, és a ZX Flux talpához egy másik alsó részt kapott.
 
Az MND R1 egy városi életmód cipő, futurisztikus stílusban és még nagyobb kényelmet kínál mint a Zx Flux. Aki a klasszikusabb modelleket kedveli annak javaslom, hogy inkább a Zx Flux mellett maradjon. Aki viszont szereti a  legmodernebb dizájnt és az ultra kényelmes, dinamikus külsőt annak ezt a modellt kell választania. Én jobban kedvelem a hagyományosabb dolgokat, kialakítást, ezért is gondolkodom az Adidas Campus modellen. Felidézi bennem az egyetemista éveimet, azt az életérzést és ez mindig boldogsággal tölt el.

Adidas sportcipő
 
Adidas sportcipő
Akkor minden barátom élvezte az életet, gondtalanul éltünk, csak a tanulás és a bulik körül forgott a világ. Tökéletes választás, aki ezt keresi, egyszerűségével sok rajongót szerzett magának ez a modell. Ezt a modellt bőr felső résszel 24.990 forintért tudott hazavinni. Én szeretem a szövet felsőrészből készült sportcipőket, így a Campus már 18.990 forintért megvásárolható. Ha ez esetleg most megterhelő válaszd az Adidas Daily modellt, ami 16.990 forintért a tiéd lehet hasonló életérzéssel.
 
De térjünk is vissza az Adidas ZX Flux cipőkre, a német tervezők a kiváló minőségű anyagokra összpontosítottak, aminek köszönhetően a ZX Flux sportcipő felső része nem csak tartós és ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben, hanem mindenekelőtt rugalmas is. A rugalmas felsőrész tökéletesen alkalmazkodik a lábamhoz, és megfelelő támasztékot biztosít a bokám számára. Az Adidas Zx Fluxot 23.990 forintért tudom megvásárolni a hlfshoes.com webáruházban, ami egy bomba jó ár.  
 
Az Adidas Zx Flux mellett tettem le a voksomat, a külső alapján, akkor viszont számításba kell vennem a Cloudfoam és Supernova modelleket is. Hiszen külsőre sokban hasonlítanak egymásra. Az Adidas Supernova inkább színesebb. A Cloudfoam pedig visszafogottabb dizájnnal rendelkezik. Mindezen elmélkedés viszont egy modern stílushoz vezet, amely tökéletesen illeszkedik szinte bármelyik ruhadarabomhoz,  a mindennapokban használtaktól kezdve az elegánsabbig. A cipő mintázata természetesen ehhez hozzáadódik.
 
Adidas sportcipő
De ne felejtsétek, minden Adidas cipő kiváló minőségű anyagokból készül, a legkisebb részletekre is odafigyelve, valamint a cipő belsejében rejtett technikának köszönhetően , mindegyik modell nagyon kényelmes.
 
Az Adidas Coudfoam sportcipőket már 14.990-15.990 forinttól tudtok vásárolni, de ez nem rendelkezik a legújabb technológiával. Amit én kinéztem végül is magamnak, az a ZX Flux Primeknit modell lett.